Stiri despre ciobani dambovita

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTO Ciobanii aruncă lâna pentru că nu mai au cui să o valorifice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Ciobanii aruncă lâna pentru că nu mai au cui să o valorifice

  Tone întregi de lână se pierd, în fiecare an, fără să fie valorificate, pentru că nimeni nu se mai înghesuie să o cumpere. Este perioada când ciobanii încep să îşi tundă oile aşa că necazul este cu atât mai mare cu cât marfa preţioasă este aruncată la gunoi sau arsă. Lâna nu mai este la modă pentru că românii nu se mai gândesc să îşi facă pilotă din lână sau carpete de pus pe pereţi.

 • VIDEO FOTO Ciobanii vor să vândă tot. Preţul cărnii de miel, la nivelul lui 2013
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO FOTO Ciobanii vor să vândă tot. Preţul cărnii de miel, la nivelul lui 2013

  Ciobanii din Dâmboviţa nu au crescut preţul la carnea de miel, chiar dacă întreţinerea animalelor a crescut. Crescătorii vor vinde carnea de miel cu 22 de lei/kg, la fel ca anul trecut. Iezii vor fi vânduţi ceva mai ieftin, cu 20 de lei. Pentru cei mai pretenţioşi, ciobanii optează şi pentru sacrificarea animalelor pe loc, la alegerea clientului.

 • Ciobanii din Dâmboviţa au ajuns în sapă de lemn. Aruncă lâna la gunoi.
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ciobanii din Dâmboviţa au ajuns în sapă de lemn. Aruncă lâna la gunoi.

  Tone întregi de lână se pierd, în fiecare an, fără să fie valorificate, pentru că nimeni nu se mai înghesuie să o cumpere. Este perioada când ciobanii încep să îşi tundă oile aşa că necazul este cu atât mai mare cu cât marfa preţioasă este aruncată la gunoi sau arsă. Lâna nu mai este la modă aşa că românii nici nu se mai gândesc să îşi facă pilotă din lână sau carpete de pus pe pereţi.

Modifică Setările