Stiri despre cinema

  725 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Târgu-Mureş:Ziua Îndrăgostiţilor la Arta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Ziua Îndrăgostiţilor la Arta

  Comedia „Valentine’s Day” va putea fi urmărită la cinematograful Arta, de azi şi până vinerea viitoare. Filmul ne prezintă poveştile încâlcite şi diverse ale unui grup de oameni din Los Angeles şi va rula de la orele 16.30, 19.00 şi 21.30.

 • Cinema-recomandări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinema-recomandări

  "Daybreakers" nu este destinat nici admiratoarelor seriei „Twilight", nici doritorilor de horror-uri. Pentru că filmul cu vampiri este un S.F. plăcut, capabil să ridice câteva probleme actuale.

 • Starurile de cinema se întorc pe scenă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Starurile de cinema se întorc pe scenă

  Deşi celebri pentru rolurile de pe marele ecran, Jeremy Irons, Denzel Washington şi Isabelle Huppert revin la teatru. Câţiva dintre cei mai cunoscuţi actori de film şi-au anunţat intenţia de a se întoarce pe scenă şi fac parte din distribuţia unor spectacole recente.

 • Târgu-Mureş:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: "Omul lup" la cinema Arta

  „Omul Lup” (Wolfman n.r.) va rula începând de azi şi până vinerea viitoare la cinematograful Arta. Avându-i pe Emily Blunt, Anthony Hopkins şi Benicio Del Toro în rolurile principale, filmul descrie povestea unui bărbat obişnuit devenit vârcolac.

 • VIDEO Un mare regizor spaniol, la Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Un mare regizor spaniol, la Bucureşti

  Carlos Saura va fi prezent astăzi, ora 19.00, la Cinema „Elvira Popescu“, la proiecţia de gală a peliculei sale „Io, Don Giovanni“. Filmele lui Carlos Saura (78 de ani), unul dintre cei mai importanţi regizori ai Spaniei, constituie un punct de referinţă în cinematografia mondială.

 • Târgu-Mureş:Ce-o fi cu soţii Morgan?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Ce-o fi cu soţii Morgan?

  Comedia „Did you hear about the Morgans” („Ce-o fi cu soţii Morgan?” n.r.) va putea fi urmărită la cinematograful Arta până joi inclusiv.

 • Târgu-Mureş:Hugh Grant la cinema Arta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Hugh Grant la cinema Arta

  Comedia „Did you hear about the Morgans” („Ce-o fi cu soţii Morgan?” n.r.) va putea fi urmărită la cinematograful Arta, începând de azi şi până vinerea următoare.

 • Filme cu adolescenţi la Elvira Popescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filme cu adolescenţi la Elvira Popescu

  Filme vechi şi noi, în mare parte de limbă franceză, grupate pe diferite teme, rulează în cadrul „Les Weekends Film Menu“ la Cinema Elvira Popescu şi în acest sfârşit de săptămână.

 • Târgu-Mureş:Ultima zi de “Up in the air”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Ultima zi de “Up in the air”

  Astăzi este ultima zi în care mureşenii pot urmări filmul american “Up in the air” la cinematograful Arta. Un bilet la film costă 8 lei şi va putea fi urmărit de la orele 16.30, 19.00 şi 21.30..

 • Slatina: Primăria face investiţii pe datorie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slatina: Primăria face investiţii pe datorie

  Primăria Slatina a contractat al doilea credit bancar pentru continuarea investiţiilor din oraş. Banca Comercială Română va împrumuta cu 45 000 000 de lei autorităţile locale.

 • Ce filme rulează în cinematografe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce filme rulează în cinematografe

  Cei care vor să meargă la film pot alege între peliculele tridimensionale de la Cinema City, desenele animate gratuite de la Era Shopping Park şi filmele de acţiune de la cinematografele de stat.

 • Cinema-recomandări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinema-recomandări

  Un poliţist trecut de prima tinereţe îşi răzbună fiica ucisă. Rezumat foarte simplist; filmul care marchează întoarcerea pe marele ecran a lui Mel Gibson poate părea un film de acţiune rudimentar.

 • The Rise of Cobra la cinema Dacia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  The Rise of Cobra la cinema Dacia

  Sinopsis G.I. Joe: The Rise of Cobra rulează în această săptămână la Cinema Dacia din Alba Iulia. Filmul este o producţie americană care îi are în rolurile principale pe Channing Tatum şi Sienna Miller.

 • Ştiri şi recomndări de weekend
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ştiri şi recomndări de weekend

  „The Wolfman“, cu actorii Emily Blunt, Anthony Hopkins şi Benicio Del Toro, poate fi urmărit de astăzi la Cinema City.

 • Târgu-Mureş:Film şoc marca Guy Ritchie la cinema Arta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Film şoc marca Guy Ritchie la cinema Arta

  Mureşenii vor putea urmări cel mai recent film regizat de Guy Ritchie, „Sherlock Holmes”, la cinema Arta, începând de astăzi şi până vinerea următoare.  Filmul are o distribuţie de excepţie, cu Jude Law şi Robert Downey Jr.