Stiri despre cia

  624 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cinema-Recomandări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinema-Recomandări

  Cinci membri ai departamentului de „operaţiuni negre“ din cadrul CIA au nişte poliţe de plătit celor care au încercat să-i asasineze. În fruntea listei se află infamul Max (Patric), care a ordonat lichidarea eroilor noştri.

 • CIA se modernizează
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CIA se modernizează

  Cea mai mare agenţie de spionaj din lume intenţionează să-şi schimbe tacticile, metodele chiar şi ascunzătorile, pentru a deveni mai eficientă. Aceasta a fost concluzia la care au ajuns analiştii, pe baza informaţiilor, destul de puţine, care s-au scurs după întâlnirea pe care şeful agenţiei, Leon Panetta, a avut-o cu toţi angajaţii.

 • Site-ul WikiLeaks, „agenţia CIA a popoarelor“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Site-ul WikiLeaks, „agenţia CIA a popoarelor“

  „Agenţia CIA a popoarelor“, aşa se autodefineşte site-ul WikiLeaks, creat în 2006 de australianul Julian Assange şi care, potrivit unor observatori, reprezintă viitorul jurnalismului de investigaţii.

 • Puşcăriile secrete ale epocii Bush
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Puşcăriile secrete ale epocii Bush

  Un document al ONU dezvăluie amploarea reţelei de centre de detenţie ale SUA, care sunt răspândite pe toate continentele. Din cauză că pune în dificultate prea multe guverne, prezentarea documentului a fost amânată pentru sesiunea din iunie.

 • Adio dobânzi de 10% pe an la depozitele în lei - Revista presei economice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adio dobânzi de 10% pe an la depozitele în lei - Revista presei economice

  Presa economică de astăzi scrie despre reducerea dobânzilor la depozite, ocupaţia agenţilor CIA sau profitul instituţiilor de credit în 2009. Printre alte subiecte, Pizza şi shaorma scapă de taxa fast-food, iar Antibiotice Iaşi tratează criza cu exporturi.

 • Avertizare rusească privind spionii CIA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avertizare rusească privind spionii CIA

  Parlamentarul rus Konstantin Zatulin a atras atenţia că numeroşi agenţi CIA îşi desfăşoară activitatea în cadrul serviciilor secrete ucrainene.

 • VIDEO Statele Unite: CIA ştie cum să combată reţeaua Al Qaida
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Statele Unite: CIA ştie cum să combată reţeaua Al Qaida

  Între atentatul sinucigaş comis de Al-Qaida la 27 august 2009 împotriva prinţului Mohammed bin Nayef, ministrul adjunct de interne al Arabiei Saudite, şi atentatul sinucigaş comis la 30 decembrie 2009 de un militant taliban la baza Chapman din Afghanistan, soldat cu moartea a 7 agenţi ai CIA, există o asemănare surprinzătoare care a scăpat analiştilor serviciilor de informaţii americane şi ai Consiliului Securităţii Naţionale a S

 • Surse AP: kamikaze a fost invitat la baza americană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Surse AP: kamikaze a fost invitat la baza americană

  Agenţia Associated Press a aflat, joi, că atacatorul sinucigaş care a ucis şapte angajaţi ai CIA la o bază izolată din sud-estul Afganistanului a fost invitat acolo şi nu a fost percheziţionat.

 • Lituania a găzduit două închisori secrete ale CIA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lituania a găzduit două închisori secrete ale CIA

  Serviciul secret al Statelor Unite a folosit cel puţin două centre de detenţie în Lituania după atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001, potrivit declaraţiilor emise marţi de Arvydas Anusauskas, preşedintele comisiei parlamentare de anchetă însărcinate cu acest dosar, transmite BBC.

 • Obama intervine în descurajarea unui proces care implică zboruri secrete CIA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Obama intervine în descurajarea unui proces care implică zboruri secrete CIA

  Administraţia Obama a solicitat unui tribunal american să nu autorizeze începerea procedurilor legale împotriva unei filiale Boeing care ar fi participat la transferul a cinci suspecţi de terorism, care pretind că au fost răpiţi de agenţi ai guvernului Bush şi duşi în închisori secrete din afara Statelor Unite ale Americii, unde ar fi fost supuşu la tortură şi interogări, relatează AFP.

 • SUA intenţionează să-şi extindă loviturile aeriene în Pakistan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SUA intenţionează să-şi extindă loviturile aeriene în Pakistan

  Înalţi responsabili militari americani exercită presiuni ca atacurile dronelor CIA să se extindă de la zonele tribale pakistaneze asupra oraşului Quetta, care adăposteşte conducători talibani, a afirmat luni cotidianul Los Angeles Times, păstrând secretă identitatea interlocutorilor.

 • Operaţiuni secrete ale CIA cu ajutorul agenţilor Blackwater
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Operaţiuni secrete ale CIA cu ajutorul agenţilor Blackwater

  Agenţi ai companiei de securitate Blackwater Worldwide au participat la unele dintre cele mai importante operaţiuni secrete ale CIA, inclusiv raiduri pentru capturarea unor militanţi islamişti în Irak şi Afganistan, anunţă joi cotidianul New York Times.

 • Fost şef al contraspionajului SUA:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fost şef al contraspionajului SUA: "Obama este fie prea ipocrit, fie prea slab"

  Fosta şefă a contraspionajului SUA (2003-2006) din mandatul lui George W. Bush, Michelle Van Cleave, a scris joi în "The Washington Times" o scrisoare imaginară din partea spionilor ruşi către SUA. "CIA consideră că noul preşedinte american este fie ipocrit, fie prea slab", a zis Van Cleave.

 • CIA recrutează americani de origine arabă şi iraniană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CIA recrutează americani de origine arabă şi iraniană

  CIA este interesată de recrutarea unor americani de origine arabă şi iraniană, iar pentru a-şi face mesajul cât mai atractiv utilizează pentru prima oară în spoturile publicitare în care descrie o ambianţă.

 • Lituania: închisoare CIA într-o şcoală de echitaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lituania: închisoare CIA într-o şcoală de echitaţie

  Agenţia Centrală de Informaţii a SUA (CIA) a amenajat una dintre închisorile sale secrete din Europa la Şcoala de echitaţie din apropiere de Vilnius, capitala Lituaniei, a declarat, pentru ABC News, un oficial lituanian. În locul unde, cândva, lituanienii veneau să vadă spectacole de echitaţie şi să bea o ceaşcă de cafea, CIA a ridicat o structură de beton unde puteau fi interogaţi în acelaşi timp până la opt presupuşi teror

Modifică Setările