Stiri despre christoph waltz

  14 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Hello Afrika, tell me how you’re doin’. Hello Motherland... VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hello Afrika, tell me how you’re doin’. Hello Motherland... VIDEO

  POLITIC Filmul „Legenda lui Tarzan“, cu suavul Alexander Skarsgård în rolul miticului personaj imaginat de E.R. Burroughs, este în primul rând un manifest anticolonialist şi antisclavagist, dar regizorul David Yates nu are forţa unui Quentin Tarantino pentru a face interesant acest lucru.

 • M, C, Q şi... Bond. James
Bond
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  M, C, Q şi... Bond. James Bond

  SPION Noua peliculă din seria James Bond, „Spectre“, regizată tot de britanicul Sam Mendes şi tot cu Daniel Craig în rolul agentului 007, are tot ceea ce te aştepţi de la personajul titular, dar din păcate doar atât.

 • „Spectre“, viitorul film din seria „James Bond“, cel mai scump din istoria francizei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Spectre“, viitorul film din seria „James Bond“, cel mai scump din istoria francizei

  Mesajele confidenţiale dintre reprezentanţii studiourilor Sony scoase la iveală de grupul de hackeri „Guardians of Peace“ au arătat că al 24-lea film din seria „James Bond“, denumit „Spectre“, ar putea costa aproximativ 300 de milioane de dolari, fiind cea mai scumpă producţie cu celebrul spion de până în prezent, arată „The Hollywood Reporter“.

 • Christoph Waltz va primi o stea pe Walk of Fame
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Christoph Waltz va primi o stea pe Walk of Fame

  Actorul austriac Christoph Waltz va primi o stea pe Walk of Fame, la Hollywood, ceremonia de dezvelire a celei de-a 2.536-a stele de pe celebrul bulevard urmând să aibă loc pe 1 decembrie, informează contactmusic.com.

 • Terry Gilliam în România: „Tot proiectul ăsta e o nebunie“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Terry Gilliam în România: „Tot proiectul ăsta e o nebunie“

  Celebrul regizor, fost membru Monty Python şi autor al unor filme ca „Fear and Loathing in Las Vegas” şi „The Imaginarium of Dr. Parnassus“, vorbeşte pentru prima dată despre filmul pe care îl turnează zilele acestea la Studiourile MediaPro, „The Zero Theorem“. În rolul principal, unul dintre cei mai în vogă actori ai momentului, Christoph Waltz.

 • Matt Damon filmează în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Matt Damon filmează în România

  Matt Damon va filma în România, la finalul lunii octombrie, pentru filmul lui Terry Gilliam, „The Zero Theorem”. Potrivit surselor noastre, actorul american va petrece o săptămână în Bucureşti, turnajul având loc la Studiourile MediaPro din Buftea.

 • Tilda Swinton, în cărţi pentru SF-ul lui Terry Gilliam, filmat în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tilda Swinton, în cărţi pentru SF-ul lui Terry Gilliam, filmat în România

  Celebra actriţă premiată cu Oscar pentru rolul secundar din „Michael Clayton” şi una dintre figurile aparte ale cinema-ului contemporan, ar putea juca în „The Zero Theorem”, alături de Christoph Waltz. Filmările încep în octombrie, la Studiourile MediaPro din Buftea.

 • Un român a fost dublura lui Athos în „Cei trei muschetari 3D“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un român a fost dublura lui Athos în „Cei trei muschetari 3D“

  Cascadorul român Valentin Vasilescu a participat alături de nume consacrate ale cinematografiei internaţionale, Orlando Bloom, Milla Jovovich, Christoph Waltz sau Matthew Macfadyen, la realizarea filmului „Cei trei muschetari 3D".

 • Demodat… şi ce bine!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Demodat… şi ce bine!

  „Apă pentru elefanţi” adoptă reţeta sigură care are ca ingrediente animale simpatice, un love story damnat şi un pic de exotism. Acţiunea se petrece în anii ’30, în perioada crizei, când viaţa era crudă cu oamenii, dar şi mai crudă cu vieţuitoarele.

Modifică Setările