Stiri despre chris hemsworth

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Apocalipsă cu supereroi VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Apocalipsă cu supereroi VIDEO

  Noul film din seria „Avengers“ / “Răzbunătorii“ nu numai că strânge laolaltă toţi supereroii din Universul Marvel extins, dar îi şi elimină cu o nestăvilită frenezie, explicabilă poate doar prin necesitatea unei a doua părţi.

 • În luptă cu ectoplasmele VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În luptă cu ectoplasmele VIDEO

  LEJER Reboot-ul 2016 al filmului original „Ghostbusters“ din 1984 are mult umor şi acţiune, dar suferă de aceeaşi puerilitate ca şi varianta de bază. Diferenţa este că acum cei patru vânători de ectoplasme sunt toţi de sex feminin.

 • Amor Vincit Omnia VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amor Vincit Omnia VIDEO

  FANTEZIE Filmul „Războinicul Vânător şi Crăiasa Zăpezii“ remixează teme, motive şi simboluri din numeroase basme şi opere fantasy, ceea ce rezultă fiind un talmeş-balmeş care are însă farmecul lui. Concluzia este una singură: „dragostea învinge totul“.

 • Vânători, pitici, oglinzi malefice, regine nebune şi dragoste, pe marile ecrane din România. „The Huntsman: Winter's War“ a ajuns în cinematografe VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vânători, pitici, oglinzi malefice, regine nebune şi dragoste, pe marile ecrane din România. „The Huntsman: Winter's War“ a ajuns în cinematografe VIDEO

  “The Huntsman: Winter's War” a ajuns în cinematografele din România vineri, 22 aprilie. Filmul este o continuare a peliculei “Snow White and the Huntsman”, care a apărut în 2012. Cel de-al doilea film prezintă atât modul în care Eric, personajul principal, a devenit războinic vânător, ci şi ce s-a întâmplat după ce Regina Malefică a fost învinsă. În rolurile principale: Jessica Chastain, Emily Blunt, Charlize Theron şi Chris Hemsworth.

 • Pe urmele monstrului sau „Call me Ishmael“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pe urmele monstrului sau „Call me Ishmael“

  VÂNĂTOARE O ecranizare neconvenţională a lui „Moby Dick“, filmul „În inima mării“, regizat de Ron Howard, redă viaţa pe corabie ca niciodată până acum, dar nu neglijează nici dimensiunea filozofică a romanului lui Herman Melville.

 • Avengers: Age of Ultron
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avengers: Age of Ultron

  Dar în vremea noastră, cele mai mari spectacole au legătură cu aducerea eroismului la nivel planetar si deci transformarea omului intr-un fel de animal responsabil de planetă ca atare. Este ceva interesant aici--nu e evident că puterile cerute de această schimbare sunt la îndemână şi nu este evident, dacă schimbarea se va întâmpla, ce se va întâmpla cu noi, oamenii, aşa cum ne-am obişnuit să fim.

 • VIDEO Premieră: „Rush:
Rivalitate şi adrenalină”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Premieră: „Rush: Rivalitate şi adrenalină”

  Una dintre premierele săptămânii este „Rush: Rivalitate şi adrenalină”, regizat de Ron Howard. Povestea celor doi rivali ai curselor de Formula 1 din anii ’70, Niki Lauda şi James Hunt, are adrenalina curselor auto, a luptei pentru titlul de campion mondial în Formula 1, dar şi romantismul din viaţa celor doi eroi.

Modifică Setările