Stiri despre cfr marfa

  348 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Tarom şi CFR Marfă, privatizate din acest an
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tarom şi CFR Marfă, privatizate din acest an

  Ministerul Transporturilor a iniţiat două proiecte de hotărâre de guvern privind vânzarea a 20% din Tarom şi CFR Marfă fie pe bursă, fie către un investitor strategic. Restructurarea căilor ferate din România va fi posibilă odată cu acordarea unui ajutor de stat care să permită reducerea datoriilor, susţine ministrul de resort, Anca Boagiu.

 • CFR-iştii concediaţi sunt în pragul unor drame
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CFR-iştii concediaţi sunt în pragul unor drame

  150 de angajaţi buzoieni ai CFR Marfă au fost disponibilizaţi în această lună, urmând să primească salarii compensatorii în funcţie de vechime. Cei mai mulţi dintre cei concediaţi au trecut de prima tinereţe şi se gândesc cu teamă la ziua de mâine, în condiţiile în care ei erau singura sursă de venit a familiei.

 • 70 de angajaţi ai CFR Marfă intră de azi în preaviz
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  70 de angajaţi ai CFR Marfă intră de azi în preaviz

  Începând de azi, 70 de angajaţi de la compartimentul CFR Marfă Satu Mare intră în preaviz de lucru după care, rând pe rând, vor fi disponibilizaţi. Motivul pentru care aceştia îşi pierd locurile de muncă este scăderea traficului la marfă.

 • Mărţişorul aduce şomajul la CFR Marfă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mărţişorul aduce şomajul la CFR Marfă

  54 de angajaţi ai secţiei CFR Marfă, cu domiciul în judeţ, sunt disponibilizaţi de sâmbătă. Cei mai mulţi dintre ei au trecut de vârsta de 40 de ani şi au o vechime în domeniu de două decenii.

 • Revista presei locale: Un bărbat de 39 de ani a fost înjunghiat de 10 ori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Revista presei locale: Un bărbat de 39 de ani a fost înjunghiat de 10 ori

  Presa locală scrie astăzi, pe de o parte, despre un bărbat care s-a ales cu 10 tăieturi de cuţit după o dispută purtată într-un bar. Pe de altă parte, ziariştii scriu despre disponibilizările de la CFR Marfă. Începând cu 1 martie alte câteva sute de gălăţeni vor rămâne fără locuri de muncă.

 • Târgu-Mureş: Staţii CFR Marfă desfiinţate, oamenii în şomaj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Staţii CFR Marfă desfiinţate, oamenii în şomaj

  92 de anganjaţi ai CFR Marfă Mureş vor intra în şomaj de la 1 martie. Disponibilizaţii vor primi avizele de şomaj în 5 februarie, urmînd ca de la 1 martie să fie trimişi acasă. Singura consolare este că vor primi plăţi compensatorii, în funcţie de vechime.

 • EXCLUSIV Sentinţă pentru jaful de la CFR Timişoara: 35 de ani de închisoare pentru mită şi licitaţii trucate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV Sentinţă pentru jaful de la CFR Timişoara: 35 de ani de închisoare pentru mită şi licitaţii trucate

  Procesul a durat patru ani şi o singură persoană din opt a fost achitată. Trei foşti directori ai Sucursalei CFR Marfă Timişoara şi cinci oameni de afaceri au fost judecaţi pentru fapte de corupţie încă din 2006. Unul dintre oamenii de afaceri condamnaţi susţine că dosarul penal instrumentat de DNA  a fost un simulacru şi că faptele de care sunt acuzaţi nu sunt susţinute cu probe solide.

 • Cine (nu) deszăpezeşte Capitala - Revista presei interne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine (nu) deszăpezeşte Capitala - Revista presei interne

  Presa interna de astăzi scrie despre firmele care se ocupă cu deszăpezirea Capitalei, disputa dintre Prahova şi Dâmboviţa pentru Babe şi Sfinx sau ieftenirea spaţiilor comerciale. Printre alte subicte, firmele cu care s-au încheiat contracte de întreţinere a autostrăzilor s-au dovedit a nu face faţă primilor fulgi de zăpadă, iar 6.400 de angajaţi ai CFR Marfă rămân pe drumuri.

 • Feroviarii nu se lasă concediaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Feroviarii nu se lasă concediaţi

  Lucrătorii de la calea ferată sunt revoltaţi întrucât nu au fost consultaţi înainte de luarea deciziei privind concedierile de la CFR Marfă. Ceferiştii gălăţeni nu ştiu câţi dintre ei riscă să-şi  piardă locurile de muncă şi ce criterii au fost luate în considerare la evaluarea pentru selecţie.

Modifică Setările