Stiri despre cezar parlog

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Contabilitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Contabilitate

  Sfîrşit de an, unii îşi fac bilanţuri pentru ce a fost, alţii planuri, unii îşi văd în tihnă de mîncat, se pupă sub vîsc, umblă după artificii sau după varză murată, îşi aruncă bradul pe geam fix în faţa blocului, ori se (pre) fac că merg la serviciu. Iar alţii au mici bucurii.

 • Dansăm, tată.

Aaaa, scuzaţi lansăm!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dansăm, tată. Aaaa, scuzaţi lansăm!

  „Chiar că-i fain să fii scriitor! Dacă te supără vreun fost prieten, coleg, unu’ care ţi-a furat gagica sau şefu’ de la slujbă, poţi oricînd să-l faci un personaj şi să-l bagi măcar într-o fază de final din textul la care lucrezi ca să-l faci de rahat.“

 • Un douăjtrei cu soare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un douăjtrei cu soare

  Serviciul este locul acela fain spre care pleci dimineaţa fără vreun fel de vigoare, îi aloci o grămadă de timp, opt ore pe zi, adică aproximativ o treime de viaţă, unde eşti prin definiţie la cheremul cuiva sau chiar al unei cohorte, şi de unde pleci plin de energii negative pe care încerci să le abandonezi prin mijloacele de transport pe care le iei spre casă. Uneori reuşeşti.

 • Un 23 cu Mişu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un 23 cu Mişu

  Am scris şi eu o carte, ca tot omu-n ziua de azi. Nu, nu poezie, aici i-am lăsat pe ceilalţi 86%. Au urmat nenumărate cereri în căsătorie, toate de la top-modele cu IQ de peste 270, Sharon Stone ar păli de ruşine, propuneri de întîlniri romantice, dar evident serioase, cafele şi ceaiuri, plimbări pe sub clar de lună, chestii... Şi-am zis să mai scriu; faimă, gagici, bani, zice de tine la radio, ce mai, chiar „se merită”!

 • De Sînziene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De Sînziene

  Mi-a spus cineva că insecticidul ăla revoluţionar, e propus şi la Nobel, pe care i l-a adus cu greu şi ilegal un fost amic din copilărie a’ lu’ frate-su, tocmai din Taiwan, e o porcărie şi că nu-şi merită banii, că nu omoară deloc. Da, am verificat, e adevărat, acelaşi efect e şi la oameni. Omul avea dreptate iar colegul meu poate să o confirme, uitaţi-vă la el, trăieşte.

 • Cronica unei cărţi în curs de apariţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cronica unei cărţi în curs de apariţie

  Citisem ceva prin vară despre o carte aşa-zis autistă. Autorul făcea ceva valuri pe Facebook căutînd compasiune; sau doar lingîndu-şi rănile. Spunea ceva despre o naştere care a fost uşoară, mi-am dat seama rapid că se referea metaforic la o carte, apoi cădea în extrema cealaltă descoperind rapid că acel copil s-a născut cu malformaţii grave.

 • Cutremurele, băăă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cutremurele, băăă!

  Zic ăştia tot mai des în ultimul timp că vine cutremuru’ ăl’ mare peste noi. „O să se facă totul praf şi o să plătim pentru relele pe care le facem de treij’ de ani încoace.” Şi nimeni din Bucureşti nu are vreo şansă să scape; e o zonă mlăştinoasă, iar constructorii, toţi, nişte bandiţi. Ca şi ăia din Taiwan, care au pus PET‑uri în betoanele pentru stîlpi. Dacă pînă ş‑ăia!

 • Gaudeamus, ultima zi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gaudeamus, ultima zi

  Lansare de carte.  ...În afară de faptul că încă mă doare căpăţîna, chiar dacă am luat două Sedatif PC, asta după ce am scos de trei ori tot ce aveam prin buzunare, am înşirat pe o balustradă şi am băgat la loc, ultima oară le-am şi găsit, apoi nişte Confort emoţional,

Modifică Setările