Stiri despre cetateni

  363 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Bucureşti: S-a deschis centrul de reciclare a uleiului din tigaie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: S-a deschis centrul de reciclare a uleiului din tigaie

  Bucureştenii pot scăpa acum de uleiul şi de untura uzate, dar şi de margarina  şi untul stricate, fără să mai iasă din casă. Centrul de colectare se află pe strada Icoanei, nr. 98, în sectorul 2, dar acesta oferă servicii de colectare, manipulare şi transport gratuit de la locuinţă.

 • Brăila: Cerşetorii, încurajaţi să întindă mâna
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila: Cerşetorii, încurajaţi să întindă mâna

  Cei care cer de pomană pot fi întâlniţi peste tot prin oraş, mai ales în zonele supermarket-urilor sau ale lăcaşurilor de cult.În ciuda măsurilor luate de autorităţi dar şi a ofensivei mediatice prin care oamenii sunt sfătuiţi să nu ofere bunuri cerşetorilor, fenomenul ia amploare pe zi ce trece.

 • Târgu-Mureş:Recoltarea gunoaielor de sărbători
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Recoltarea gunoaielor de sărbători

  Pregătirile pentru Noul An continuă în această perioadă, de data aceasta cu depozitarea gunoaielor adunate de Crăciun în pubelele din jurul blocurilor. Mureşenii au aruncat sute de kilograme de deşeuri menajere în spaţiile special amenajate, iar reprezentanţii SC Salubriserv SA se aşteaptă ca această cifră să depăşească orice aşteptări în zilele ce urmează.

 • Angajaţii firmelor au ieşit să cureţe zăpada din faţa imobilelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angajaţii firmelor au ieşit să cureţe zăpada din faţa imobilelor

  Anagjaţii firmelor din Târgovişte dar şi cetăţenii care stau la case au ieţit de dimineaţă să cureţe zăpada din faţa imobilelor. Salariaţi ai unor societăţi, cu simţul civic dezvoltat, au pus mâna pe mături şi lopeţi şi au înlăturat zăpada din calea trecătorilor.