Stiri despre cetateni

  363 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Paradă fulger de 1 Decembrie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paradă fulger de 1 Decembrie

  Frigul, ploaia şi ulterior lapoviţa au transformat sărbătoarea de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, într-un eveniment derulat parcă pe rapid în municipiul Giurgiu. Dacă oficialităţile au rezistat cu stoicism în faţa vremii nefavorabile pentru că, de altfel, nici nu au avut de ales, cetăţenii au zăbovit câteva minute la câte un moment al zilei şi şi-au văzut de drum.

 • Ghid al serviciilor pentru morenari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ghid al serviciilor pentru morenari

  În cadrul Proiectului "Administraţie eficientă prin simplificări procedurale", implementat de Primăria Moreni, în oraşul de pe Cricov se lucrează în momentul de faţă la primul Ghid al serviciilor publice din municipiul Moreni.

 • Şimleuanii evaluează administraţia locală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şimleuanii evaluează administraţia locală

  Ieri, la sediul Primăriei Oraşului Şimleu Silvaniei, s-au desfăşurat o serie de interviuri prin care locuitori ai oraşului au fost chestionaţi în privinţa serviciilor furnizate cetăţenilor de autoritatea locală. Cercetarea este realizată de Asociaţia Oraşelor din România în cadrul unui proiect finanţat prin Programul Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative.

 • Gitenstein, speriat de drumurile din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gitenstein, speriat de drumurile din România

  România trebuie să fie un loc unde cetăţenii vor să stea. Atunci Statele Unite vor ridica obligativitatea viziei pentru români. Este unul dintre mesajele ambasadorului SUA la Bucureşti, Mark Gitenstein, transmise într-o emisiune a Pro TV.

 • Companiile franceze vor integra ţiganii?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Companiile franceze vor integra ţiganii?

  Ambasadorul francez la Bucureşti, Henri Paul, a cerut ajutorul companiilor franceze din România în ceea ce priveşte integrarea rromilor.

 • Călăraşi: Avocatul Aurel Giurcă, pe lista cetăţenilor de onoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Călăraşi: Avocatul Aurel Giurcă, pe lista cetăţenilor de onoare

  Pentru o carieră spectaculoasă de 58 de ani de avocatură, Aurel Giurcă a fost trecut pe lista cetăţenilor  de onoare. Alături de alţi şase oameni de vază ai oraşului, avocatul a primit, astăzi, titlul de cetăţean de onoare al oraşului, în cadrul unei festivităţi desfăşurate în sala de şedinţe a Consiliului Local.

 • Primarul de la Suhaia trimis în judecată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primarul de la Suhaia trimis în judecată

  De când a câştigat funcţia de edil şef al primăriei din comuna Suhaia, Costel Barbu a încercat ca cetăţenii să reintre în posesia Bălţii din localitate, care a fost concesionată omul de afaceri Dinu Eduard.

 • Suceava: Au ornat cu balonaşe lucrările abandonate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Suceava: Au ornat cu balonaşe lucrările abandonate

  Locuitorii de pe strada Lalelelor au ornat cu hârtie igienică şi baloane o ţeavă „uitată“ de muncitori. Oamenii din zonă spun că s-au săturat să aştepte ca muncitorilor să le revină cheful de muncă.