Stiri despre ces 2012

  38 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cele mai proaste invenţii prezentate la Las Vegas
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai proaste invenţii prezentate la Las Vegas

  La cel mai important târg de electronice din lume, CES 2012, au fost etalate produse care s-au remarcat exclusiv prin extravaganţă, prost gust, lipsă de utilitate sau preţuri uriaşe.

 • Fiona, prima tabletă de jocuri din lume
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fiona, prima tabletă de jocuri din lume

  Tabletele nu au fost considerate niciodată gadgeturi potrivite pentru jocuri, dar unii producători prezenţi la Târgul de Tehnologie din Las Vegas vor să transforme această preconcepţie. Cei de la Razer au venit cu tableta Fiona, dotată cu două manete pentru a controla jocurile mai bine.

 • Marii câştigători ai târgului de la Las Vegas
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marii câştigători ai târgului de la Las Vegas

  Târgul de tehnologie din Las Vegas şi-a desemnat cîştigătorii. Produsele care au impresionat cel mai mult şi care vor schimba lumea se vor intoarce acasă cu câte un premiu. Şi câştigătorii sunt...

 • Samsung: „Anul acesta smartphone-urile noastre vor avea autonomie de o zi“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Samsung: „Anul acesta smartphone-urile noastre vor avea autonomie de o zi“

  Smartphone-urile sunt dotate cu tehnologii uluitoare, dar au o mare problemă, recunoscută de toţi utilizatorii: bateria dispozitivelor se termină foarte rapid, iar dacă este folosit intens cu jocuri, telefoane, mail-uri şi navigare de internet, un smartphone îşi consumă bateria în câteva ore.

 • PREMIERĂ Jocurile Olimpice de la Londra vor putea fi urmărite 3D
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PREMIERĂ Jocurile Olimpice de la Londra vor putea fi urmărite 3D

  Jocurile Olimpice de anul acesta de al Londra vor marca o premieră în istoria tehnologiei şi televiziunii. Panasonic şi NBC Sports au făcut un parteneriat pentru a transmite unele evenimente în format 3D, oficializat în cadrul CES 2012.

 • Curent electric în şosea pentru maşini încărcate din mers
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Curent electric în şosea pentru maşini încărcate din mers

  Qualcomm, firmă specializată în producţia de procesoare pentru dispozitivele mobile, lucrează la a doua generaţie a unui sistem numit Halo cu care maşinile electronice vor putea fi încărcate fără niciun fir.

 • Tehnologia, soră cu ecologia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tehnologia, soră cu ecologia

  Producătorii din domeniul tech&IT oferă alternative ecologice la mijloacele clasice de alimentare cu energie a gadgeturilor, contribuind la independenţa utilizatorilor.

 • Apple spionează concurenţa – o armată de oameni a fost trimisă la CES
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Apple spionează concurenţa – o armată de oameni a fost trimisă la CES

  Deşi Apple nu participă la CES 2012, angajaţii companiei californiene sunt aparent peste tot la Târgul de electronice, studiind concurenţa şi produsele pe care le scot aceştia pe piaţă. Blogul de tehnologie Gizmodo vorbeşte despre faptul că în Las Vegas ar fi 250 de „spioni" Apple.

 • Revoluţia tehnologică ajunge în bucătărie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Revoluţia tehnologică ajunge în bucătărie

  Producătorii au prezentat la Târgul de Electronice de la Las Vegas (SUA) frigidere, maşini de spălat şi cuptoare inteligente controlate prin aplicaţii pentru smartphone-uri.

 • Cardul care nu poate fi clonat, lansat la Târgul de tehnologie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cardul care nu poate fi clonat, lansat la Târgul de tehnologie

  Compania Dynamics Inc a prezentat la târgul de electronice din Las Vegas un card despre care au spus că ar fi aproape imposibil de clonat în condiţii normale. Cardul are o baterie şi de fiecare dată generează un alt număr de cont (cele trei cifre de la finalul său se modifică). Procesul nu se încheie aici, după acest moment fiind introdus şi codul PIN.

 • Lenovo lansează primul smartphone cu procesor Intel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lenovo lansează primul smartphone cu procesor Intel

  Lenovo a lansat primul smartphone din lume care are la bază un procesor realizat de Intel. În primă fază, aparatul nu va fi introdus pe pieţele occidentale, apărând doar în China.

 • Atenţie la amprente: HP a prezentat laptopul din sticlă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atenţie la amprente: HP a prezentat laptopul din sticlă

  HP a prezentat la CES 2012 un nou laptop. Envy Spectre 14 este un „ultrabook premium" acoperit cu sticlă de tip Gorilla Glass. Acest lucru nu-l face nici cel mai subţire şi nici cel mai uşor laptop, dar îl face un dispozitiv stilat.

 • Cum poţi transforma orice smartphone în card bancar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum poţi transforma orice smartphone în card bancar

  Telefoanele inteligente care înlocuiesc cardurile au apărut deja pe piaţă, iar tehnologia NFC urmează să fie introdusă la nivel global anul acesta. Două companii independente vor să schimbe jocul giganţilor şi să ofere o alternativă mai ieftină.

 • Ceasurile inteligente ţin telefoanele în buzunar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ceasurile inteligente ţin telefoanele în buzunar

  Despre ceasuri se spune că sunt pe moarte şi nu-şi mai găsesc alt scop decât cel estetic. Dar producătorii de gadgeturi vor să învingă această ipoteză prin transformarea acestor dispozitive în unele inteligente. La CES 2012, mai mulţi producători au oferit ceasuri integrate cu reţelele sociale şi telefoanele mobile.

 • Cum să copiezi un laptop Apple până la ultimul şurub
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să copiezi un laptop Apple până la ultimul şurub

  Târgul de tehnologie din Las Vegas este locul unde apar gadgeturi care devin repere de performanţă, unde producătorii vin cu exclusivităţi, iar unii vin ca să se facă de râs. Compania taiwaneză InHon a prezentat un laptop din fibră de carbon, identic cu MacBook Air de la Apple.

 • Sony lansează primele telefoane de după cumpărarea Ericsson
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sony lansează primele telefoane de după cumpărarea Ericsson

  Japonezii de la Sony au lansat la CES 2012 primele lor telefoane după ce au achiziţionat în totalitate brandul Ericsson. Sony Xperia ION şi Sony Xperia S sunt variante modificate are terminalului Xperia Arc deja aflat pe piaţă.

 • Microsoft Kinect pentru PC – calculatoarele rămân fără mouse şi tastatură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Microsoft Kinect pentru PC – calculatoarele rămân fără mouse şi tastatură

  Prezenţa discretă a gigantului IT Microsoft la târgul de tehnologie din Las Vegas nu s-a lăsat totuşi fără urmări. Într-o conferinţă de presă, CEO-ul companiei, Steve Balmer, a declarat că sistemul Kinect va fi introdus şi pentru calculatoarele dotate cu Windows, nu numai pentru console.

 • Telefoanele intră la apă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Telefoanele intră la apă

  Producătorii de smartphone-uri au venit la Târgul Consumer Electronics Show cu telefoane cu o grosime de câţiva milimetri sau chiar dispozitive care supravieţuiesc scufundării în apă.

 • Lg Spectrum, telefonul cu ecran mai performant decât iPhone 4S
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lg Spectrum, telefonul cu ecran mai performant decât iPhone 4S

  La CES 2012 surprizele vin una după alta. LG a anunţat aseară un nou smartphone al companiei. Spectrum este un telefon de 4,5 inci cu ecran LCD, despre care producătorii spun că ar avea o claritate a imaginilor mai mare decât cea a lui iPhone 4S, reperul de până acum.

 • Cele mai tari gadgeturi din Las Vegas
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai tari gadgeturi din Las Vegas

  Pe lângă marile apariţii de al târgul CES 2012 din Las Vegas, unii producători vin cu gadgeturi de buzunar sau purtabile care mai de care mai inventive. Iată câteva dintre cele mai trăznite dispozitive prezentat în Las Vegas.

Modifică Setările