Stiri despre cersetori

  301 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Satu Mare, punct de atracţie pentru cerşetori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Satu Mare, punct de atracţie pentru cerşetori

  Numărul persoanelor care cerşesc în municipiu a crescut cu 20 % faţă de anul trecut. De la începutul anului, 10 persoane din alte localităţi au fost identificate cerşind în oraş. 90% dintre cei care apelează la mila publică sunt minori.

 • Sfat: Nu daţi bani celor care cerşesc!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfat: Nu daţi bani celor care cerşesc!

  Poliţiştii ne sfătuiesc să nu ne lăsăm copleşiţi de milă şi să oferim bani celor care se plâng că nu nici măcar de-o pâine.

 • Craiova: Preoţii, agresaţi de cerşetori în timpul slujbei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Preoţii, agresaţi de cerşetori în timpul slujbei

  Părintele Gherontie de la Catedrala Sf. Dumitru din Bănie a fost agresat vineri în timpul slujbei de nevoiaşii care îşi fac veacul în curtea bisericii. Craiovenii spun că autorităţile ar trebui să ia măsuri pentru a stopa cerşetoria.

 • FOTO/Cerşetoria nu ţine cont de criză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO/Cerşetoria nu ţine cont de criză

  Una dintre cele mai bănoase meserii „valorifică" mila semenilor. Cerşetorii sunt cei mai bogaţi oameni săraci şi se pot mândri că au strâns averi neimpozitabile, sub orice regim

 • Maidanezi de România, cerşetori la Paris
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Maidanezi de România, cerşetori la Paris

  Dulăii-milogi au invadat Parisul de aproximativ un an. Sunt de toate rasele: de la cele comune, până la ciobăneşti sau Tekel, sunt ţinuţi în lanţuri de stăpâni, şi ei cerşetori, şi poartă câte o pancartă pe care scrie: „Aidez-moi pour manger!" („Ajutaţi-mă cu mâncare!" - n.red.).

 • Poliţia comunitară a dat milităria jos din pod
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţia comunitară a dat milităria jos din pod

  Lucrătorii de la Poliţia Comunitară au adus la bugetul local în săptămâna 15-21 februarie nu mai puţin de 16.580 lei, bani proveniţi din amenzile aplicate.

 • Târgu-Jiu: Cerşetori prinşi cu mâţa-n sac
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Jiu: Cerşetori prinşi cu mâţa-n sac

  Doi minori, în vârstă de 13, respectiv 14 ani, sunt cercetaţi pentru furt calificat, după ce au sustras un telefon mobil şi o sumă de bani dintr-un magazin din Piaţa centrală din Târgu-Jiu.

 • Parcările din oraş, pline de „ajutoare“ nedorite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Parcările din oraş, pline de „ajutoare“ nedorite

  Cerşetorii băcăuani au găsit o nouă metodă a câştiga bani. Ei se postează la orele de vârf în parcarea unui supermarket sau a unei zone aglomerate din centru şi le indică şoferilor locurile de parcare rămase libere.

 • Cerşetor de lux cu plan de afaceri în agendă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cerşetor de lux cu plan de afaceri în agendă

  El are un picior lipsă, ea o „minte sclipitoare“. Împre-ună, au două decenii de experienţă în specularea sentimentelor trecătorilor. În calea fericirii lor au stat doar poliţiştii.

 • Un cerşetor a fost bătut şi jefuit pentru 15 lei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un cerşetor a fost bătut şi jefuit pentru 15 lei

  Îşi duce traiul de pe o zi pe alta, cerşeşte pe la biserici pentru o bucată de pâine şi câţiva lei şi, a fost tâlhărit de câţiva rromi din cartierul Micro 19. Asta a păţit un gălăţean, ieri, lângă Biserica „Sf. Ana”, unde fusese la cerşit.

 • Săracele vedete... umblă cu hainele rupte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Săracele vedete... umblă cu hainele rupte

  Aspectul de... cerşetor, neîngrijit, nedormit, nepieptănat şi fără nici un Dumnezeu e la modă printre unele vedete de la Hollywood, care vor să arate precum oamenii străzii. Problema este că apar cu haine rupte și la evenimente importante.

 • Craiova: Copiii gării înfruntă gerul pentru un leu în plus
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Copiii gării înfruntă gerul pentru un leu în plus

  Ionuţ şi Mihaela sunt doi fraţi care trăiesc de pe o zi pe alta din cerşit pe peroane. Micuţii au fugit de acasă în urmă cu doi ani, iar acum casa lor este strada. Cu hainele murdare şi rupte, cei doi sunt nelipsiţi din intersecţii.

 • Oamenii străzii se mută în Centrele sociale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oamenii străzii se mută în Centrele sociale

  Frigul din ultimele zile a determinat oamenii străzii să aleagă ca adăpost Centrele Sociale din Târgovişte. Temperaturile foarte scăzute din ultimele zile au fost greu de suportat de oamenii fără casă, astfel aceştia au mers la Centrul Social de Urgenţă din micro 4 şi la Centrul Sfânta Maria, unde au primit cele necesare.

 • EXCLUSIV - Focşani: O mie de guri mănâncă din mila focşănenilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV - Focşani: O mie de guri mănâncă din mila focşănenilor

  Cerşetoria a devenit demult o meserie, iar în spatele aceseteia s-a dezvoltat o afacere de sute de mii de euro.Cerşetorii nu se sfiesc să spună că într-o lună, în zonele bune din oraş, câştigă şi peste zece milioane de lei vechi, mai mult decât om care munceşte pentru pâinea de zi cu zi.

 • Brăila: Cerşetorii, încurajaţi să întindă mâna
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila: Cerşetorii, încurajaţi să întindă mâna

  Cei care cer de pomană pot fi întâlniţi peste tot prin oraş, mai ales în zonele supermarket-urilor sau ale lăcaşurilor de cult.În ciuda măsurilor luate de autorităţi dar şi a ofensivei mediatice prin care oamenii sunt sfătuiţi să nu ofere bunuri cerşetorilor, fenomenul ia amploare pe zi ce trece.

 • Zeci de pietreni şi-au scos copiii la cerşit în ger
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zeci de pietreni şi-au scos copiii la cerşit în ger

  Poliţia Comunitară îi amendează pe părinţi, dar minorii sunt găsiţi din nou pe străzi. Nici Protecţia Copilului nu poate acţiona împotriva părinţilor. Ar trebui ca cineva să sesizeze un astfel de caz, după care se face o anchetă.

 • Zeci de români cerşesc în faţa magazinelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zeci de români cerşesc în faţa magazinelor

  Aproximativ 20 de persoane de naţionalitate română, din şase familii, îşi împart zilnic supermarketurile din oraşul Orense, în speranţa că vor câştiga un ban de la cumpărători şi de la trecători.

 • Naşu’ face legea-n tren
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Naşu’ face legea-n tren

  Navetiştii spun că de cele mai multe ori preferă să călătorească fără bilet, pentru că „e mai ieftin cu naşu’”. Controlorii, pe de altă parte, nu recunosc că-şi rotunjesc veniturile cu „taxele“ de la călători. Printre cei toleraţi în trenuri se numără cerşetorii, vânzătorii ambulanţi, dar, mai ales iarna, cei fără adăpost, care străbat ţara în tren, unde e mai cald.

Modifică Setările