Stiri despre centrul cultural eugen ionescu slatina

  20 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Stagiunea de
toamnă începe în forţă la Slatina cu un spectacol interzis minorilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stagiunea de toamnă începe în forţă la Slatina cu un spectacol interzis minorilor

  Stagiunea teatrală demarează la Slatina cu nume noi de actori şi piese ce vor putea fi văzute în locul devenit de-acum un obicei: Centrul Cultural ”Eugen Ionescu“ din localitate. De data aceasta, slătinenii vor avea ocazia să vadă în premieră autohtonă ”Frumoasa călătorie a urşilor panda”, realizată după o lucrare scrisă de Matei Vişniec. Spectacolul este programat pentru 24 septembrie.

 • O nouă premieră
teatrală la Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O nouă premieră teatrală la Slatina

  Slătinenii amatori de teatru sunt invitaţi la o nouă premieră ce va fi pusă în scenă la începutul lunii iunie. Gazdă va fi tot Centrul Cultural ”Eugen Ionescu“ din municipiu. Piesa va prilejui o inedită incursiune în lumea lui William Shakespeare, Matei Vişniec,  A.P. Cehov şi Albert Camus. Biletele au fost deja în vânzare.

 • Premieră
teatrală la Slatina: “Noaptea asasinilor”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premieră teatrală la Slatina: “Noaptea asasinilor”

  Amatorii de teatru sunt invitaţi, luni – 20 aprilie, la premierea piesei intitulate “Noaptea asasinilor” scrisă de dramaturgul spaniel Jose Triana, dar adaptată în regia lui Laurenţiu Tudor. Piesa va fi pusă în scenă la Centrul Cultural “Eugen Ionescu“ din municipiu.

 • Seară de
teatru la Slatina. Amatorii de spectacole, atraşi cu “Promisiunea unei vieţi
frumoase“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Seară de teatru la Slatina. Amatorii de spectacole, atraşi cu “Promisiunea unei vieţi frumoase“

  Iubitorii teatrului din Slatina sunt invitaţi, în această seară, la premiera unui spectacol de excepţie în oraşul de pe Olt. Este vorba despre piesa de teatru “Promisiunea unei vieţi frumoase“, pusă în scenă de Teatrul “Anton Pann” din Râmnicu-Vâlcea. Spectacolul va începe la ora 18.30. biletele fiind deja puse în vânzare de la înceoputul acestei săptămâni.

 • Expoziţie Cristina Stan la Centrul Cultural “Eugen
Ionescu” din Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Expoziţie Cristina Stan la Centrul Cultural “Eugen Ionescu” din Slatina

  Foaierul Centrului Cultural “Eugen Ionescu” din municipiul Slatina va găzdui, joi – 19 februarie, vernisajul unei expoziţii de pictură semnată Cristina Stan. Slătineancă la origini, tânăra de 24 de ani este licenţiată în Arte Decorative şi Design, având deja la activ o serie de expoziţii în toată ţara.

 • Actorul Marius
Bodochi, din nou pe scena Teatrului din Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Actorul Marius Bodochi, din nou pe scena Teatrului din Slatina

  La o lună de la ultima reprezentanţie, cunoscutul actor Marius Bodochi revine pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina. Şi de data aceasta va fi vorba tot despre o piesă în premieră pe meleagurile autohtone – „Omul cu chitara”. Biletele vor fi puse în vânzare începând de miercuri, 17 decembrie.

 • Maraton
de teatru la Slatina dedicat lui Eugen Ionescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Maraton de teatru la Slatina dedicat lui Eugen Ionescu

  Slatina găzduieşte, luna aceasta, cea de-a 24-a ediţie a Festivalului de Teatru “Eugen Ionescu”. Practic, pe parcursul lunii noiembrie, iubitorii teatrului şi operelor marelui dramaturg vor avea ocazia de a viziona live piese de teatru, în compania unor nume mai mult sau mai puţin cunoscute ale teatrului de la noi din ţară. Spectacolele vor fi găzduite de Centrul Cultural “Eugen Ionescu”.

 • Spectacol
caritabil de succes pentru eleva de 15 ani din Slatina grav bolnavă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spectacol caritabil de succes pentru eleva de 15 ani din Slatina grav bolnavă

  Sala de spectacole a Centrului Cultural “Eugen Ionescu” din Slatina a fost plină, miercuri seară, cu prilejul spectacolului umanitar organizat pentru ajutorarea unei eleve de la Colegiul Naţional “Nicolae Titulescu” din municipiu, grav bolnavă. Au fost alături de eleva menţionată prieteni şi colegi de clasă, dar şi de la alte unităţi şcolare din oraş din chiar din judeţ. Banii strânşi de pe urma biletelor vândute au ajuns la familia fetei.

 • Slatina:
Invitaţie la teatru pentru finele lunii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slatina: Invitaţie la teatru pentru finele lunii

  Sfârşitul acestei luni va prilejui amatorilor de teatru din municipiul Slatina reîntâlnirea cu scena la Centrul Cultural “Eugen Ionescu”. De data aceasta este vorba despre o piesă de teatru în premieră ce va fi pusă în practică de membrii trupei de teatru autohtone “ProArt Slatina 2010”.

 • Tudor
Gheorghe, în concert la Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tudor Gheorghe, în concert la Slatina

  Cunoscutul artist Tudor Gheorghe revine, în acest week-end, la Slatina, unde va susţine un nou concert în stilul său inconfundabil. Reprezentaţia va avea loc pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu“ din municipiu. Biletele au fost puse deja în vânzare.

 • Târg
de mărţişoare şi felicitări hand-made la Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târg de mărţişoare şi felicitări hand-made la Slatina

  Centrul Cultural “Eugen Ionescu” din municipiul Slatina găzduieşte, joi – 20 februarie, “Gala Mărţişorului Special”. Manifestarea va debuta la orele 13.00, va avea loc în incinta imobilului menţionat şi toate produsele expuse vor putea fi cumpărate la faţa locului. Ceea ce atrage atenţia la acest eveniment este faptul că produsele sunt realizate artizanal de către persoane cu handicap din Slatina şi Balş.

 • Dublu
eveniment cultural la Slatina: lansare carte “400 în 1” şi spectacol de teatru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dublu eveniment cultural la Slatina: lansare carte “400 în 1” şi spectacol de teatru

  Centrul Cultural “Eugen Ionescu” din municipiul Slatina va găzdui, joi – 25 aprilie, un dublu eveniment cultural, în cadrul căreia unul se distinge prin caracterul inedit. Este vorba despre lansarea unei cărţi ce cuprinde aproape 400 de colecţii de publicaţii periodice apărute în judeţul Olt şi fostul judeţ Romanaţi, în ultimii 155 de ani.

 • Spectacol
de comedie la Centrul Cultural “Eugen Ionescu” din Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spectacol de comedie la Centrul Cultural “Eugen Ionescu” din Slatina

  Amatorii de teatru sunt invitaţi, în această săptămână, respectiv joi – 18 aprilie, la premiera piesei de teatru „Două surori mortale”, titlu original „3 o' clock“, în regia lui Dan Tudor. Comedia neagră îi va avea ca protagonişti pe actriţele Luminiţa Gheorghiu şi Anca Sigartău. Preţul unui bilet este de 12,5 de lei.

 • Concert de muzică folk cu trupa Arhaic la Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concert de muzică folk cu trupa Arhaic la Slatina

  Iubitorii muzicii folk din municipiul Slatina sunt invitaţi să participe la un concert cu trupa Arhaic prilejuit de lansarea primului album al formaţiei. Spectacolul va avea loc sâmbătă – 2 martie, la Centrul Cultural “Eugen Ionescu” din oraş, iar intrarea este gratuită.

 • Premieră teatrală la Slatina, în această seară, la Centrul Cultural “Eugen Ionescu”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premieră teatrală la Slatina, în această seară, la Centrul Cultural “Eugen Ionescu”

  Locuitorii municipiului Slatina sunt invitaţi, în această seară, la premiera piesei de teatru „D’ale carnavalului“, ce va avea loc la Centrul Cultural “Eugen Ionescu” începând cu orele 18.00. Biletele s-au pus în vânzare la casieria centrului şi, în măsura în care vor rămâne locuri libere, se vor da invitaţii începând cu orele 10.00.

 • Evenimente culturale de excepţie la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Evenimente culturale de excepţie la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina

  Fostul cinematograf „Alutus” din Slatina, actualmente Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, găzduieşte, joi – 21 februarie, două evenimente culturale de excepţie. Este vorba despre o expoziţie de fotografie intitulată „Made in Romania“ aparţinând unui cunoscut artist în domeniu, Robert Kovacs din Bistriţa Năsăud, iar al doilea eveniment este premiera piesei se teatru „D’ale carnavalului“.

 • Ziua Îndrăgostiţilor la Slatina cu vizionări de filme gratis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ziua Îndrăgostiţilor la Slatina cu vizionări de filme gratis

  O surpriză plăcută le-a fost pregătită îndrăgostiţilor din municipiul Slatina pentru ziua de 14 februarie – Valentine’s Day. Astfel, cuplurile amatoare de filme de dragoste sunt aşteptate la fostul cinematograf “Alutus”, actualul Centru Cultural “Eugen Ionescu”, pentru a viziona gratis trei filme romantice extrem de cunoscute şi apreciate. Programul special de gratuitate pentru cuplurile îndrăgostite va intra în vigoare începând cu orele 14.00.

 • Caravana filmului rusesc - la Slatina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Caravana filmului rusesc - la Slatina

  Timp de o săptămână, începând de luni, iubitorii filmelor de producţie rusească vor putea viziona astfel de pelicule la Centrul Cultural “Eugen Ionescu” din municipiul Slatina. Intrarea va fi gratuită, iar filmele vor fi difuzate seara.

 • Superconcert la Slatina cu Mike Godoroja & Blue Spirit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Superconcert la Slatina cu Mike Godoroja & Blue Spirit

  Cunoscutul interpret de jazz Mike Godoroja şi formaţia Blue Spirit vor susţine, joi – 12 iulie, începând cu ora 18.30, un concert la Centrul Cultural „Eugen Ionescu“ din Slatina. Biletele pot fi procurate de la casieria unităţii.

Modifică Setările