Stiri despre celulita

  94 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Exerciţii pentru
modelarea picioarelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Exerciţii pentru modelarea picioarelor

  Pe măsura înaintării în vârstă, tonusul muscular, forma şi starea pielii picioarelor se deteriorează. Alimentaţia sănătoasă şi exerciţiile fizice pot ajuta la optimizarea sănătăţii părţilor care se văd la exterior.

 • Sâmburii de avocado te scapă de celulită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sâmburii de avocado te scapă de celulită

  Ai căpătat câteva kilograme în plus sau ai slăbit brusc şi ai observat că mai nou te confrunţi cu aspectul inestetic al celulitei? Află cum te pot ajuta sâmburii de avocado să scapi rapid de ea!

 • Chiar putem scăpa de
celulită?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chiar putem scăpa de celulită?

  PROCEDURI Eficienţa tratamentelor anticelulită depinde de tipul şi de gradul acesteia, precum şi de contextul în care a apărut. Din fericire, există echipamente moderne care realizează în acelaşi timp mai multe proceduri şi care pot atenua sensibil această problemă estetică. În plus, aparatura de ultimă generaţie, dar şi injecţiile cu aminoacizi reîntineresc pielea şi îi redau fermitatea.

 • Cum putem scăpa de celulită cu ajutorul tratamentelor naturale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum putem scăpa de celulită cu ajutorul tratamentelor naturale

  Celulita apare atunci când îţi este lumea mai dragă, însă poate să fie combătută cu ajutorul tratamentelor naturale. Pentru a putea scăpa de această problemă este indicat să urmăm şi o dietă echilibrată, dar şi să facem mişcare zilnic.

 • Cum să scapi de celulită cu scorţişoară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să scapi de celulită cu scorţişoară

  Un ingredient banal din bucătăria ta te poate susţine în eforturile tale de a scăpa de celulită, dar şi acnee sau de problema căderii părului.

 • Top 6 ceaiuri care te scapă de celulită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 6 ceaiuri care te scapă de celulită

  Peste 90% dintre femei au celulită şi asta indiferent de greutate sau de stilul de viaţă.  Iată câteva ceaiuri care te vor ajuta să scapi de această afecţiune inestetică sau măcar să o faci cât mai puţin vizibilă!

 • Cum te poate ajuta menta să slăbeşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum te poate ajuta menta să slăbeşti

  Menta nu trebuie să lipsească din alimentaţia ta dacă îţi doreşti să slăbeşti. Această plantă este o sursă bogată de uleiuri volatile, flavonoide, substanţe polifenolice şi taninuri. Toţi aceştia au un rol esenţial în reducerea aportului zilnic de calorii. În plus, îţi taie şi pofta de mâncare.

 • Terapia prin frig controlat, metoda ideală să slăbeşti. Tratamentul are beneficii miraculoase pentru creşterea imunităţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Terapia prin frig controlat, metoda ideală să slăbeşti. Tratamentul are beneficii miraculoase pentru creşterea imunităţii

  Aerocrioterapia este o baie de aer rece şi uscat care durează între 1 si 3 minute, în timpul căreia organismul este expus unei temperaturi scăzute în mod gradual, senzaţia fiind una suportabilă. Acest tratament, denumit şi criosaună, este folosit atât pentru reducerea greutăţii corporale (reducând, în plus, şi celuita), cât şi pentru stimularea sistemul imunitar, regenerarea celulară, îmbunătaţirea metabolismului şi a activităţii hormonale.

 • Reţete de slăbit cu ghimbir şi lămâie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reţete de slăbit cu ghimbir şi lămâie

  Ghimbirul este cunoscut în întreaga lume pentru puterile lui vindecătoare pe care le are asupra corpului, însă de ani de zile este folosit şi pentru scăderea în greutate. Dacă este consumat în combinaţie cu lămâie, efectele benefice se dublează. Aşadar, iată câteva reţete de slăbit cu ghimbir şi lămâie.

 • Metode pentru a scăpa rapid de celulită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Metode pentru a scăpa rapid de celulită

  Pentru a scăpa rapid de celulită, nu este suficientă o singură metodă, ci e necesară acţiunea conjugată a mai multor procedee şi tratamente. Nu uita însă că lupta anticelulită e o bătălie permanentă!

 • Celulita, cauze şi soluţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Celulita, cauze şi soluţii

  Celulita este o afecţiune a ţesutului adipos, având cauze genetice, hormonale şi legate de stilul de viaţă (alimentaţie, mişcare). Această problemă apare caracteristic la femei, pe coapse, fese, şolduri, abdomen şi genunchi, sub aspectul de ”coajă de portocală”.

 • Zaţul de cafea, o soluţie naturală împotriva celulitei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zaţul de cafea, o soluţie naturală împotriva celulitei

  Numeroase produse cosmetice recomandate pentru rolul lor în reducerea celulitei conţin cafeină care ajută la eliminarea grăsimilor de pe anumite părţi ale corpului, iar zaţul de cafea este considerat una dintre soluţiile naturale indicate pentru eliminarea celulelor moarte şi hidratarea pielii, potrivit passionsante.be şi elle.com.

 • Tratamente cu zaţ de cafea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratamente cu zaţ de cafea

  Tratamente cu zaţ de cafea. Dacă obişnuieşti să bei cafea, nu arunca zaţul la gunoi. Pe lângă faptul că este un îngrăşământ foarte bun pentru plante, protejându-le totodată de invazia insectelor, acesta poate fi folosit în diverse tratamente home made.

 • Trucuri să scăpăm rapid şi eficient de
celulită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri să scăpăm rapid şi eficient de celulită

  Putem să atenuăm aspectul celulitei? De ce avem nevoie pentru a reuşi să avem picioare fără celulită până la vară? Care sunt cele mai eficiente creme? La aceste întrebări ne-a răspuns medicul dermatolog Viviana Iordache, la Adevărul Live de la ora 15.00.

 • Alimente care favorizează apariţia celulitei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente care favorizează apariţia celulitei

  Apariţia celulitei este legată de retenţia de apă în organism. Anumite alimente înlesnesc acest fenomen, iar lichidele rămân prizoniere între celulele adipoase.

 • Ce alimente să eviţi ca să nu faci celulită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce alimente să eviţi ca să nu faci celulită

  Celulita nu iartă pe nimeni. Pielea cu aspect de coajă de portocală poate fi întâlnită atât la femei, cât şi la bărbaţi, de vină pentru apariţia ei fiind de regulă alimentaţia nesănătoasă. Iar produsele bogate în glucide şi lipide se situează pe primele poziţii în topul cu preparatele care fac bine celulitei.

Modifică Setările