Stiri despre ceai negru

  30 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ceaiul reduce riscul
de boli de inimă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ceaiul reduce riscul de boli de inimă

  Consumul frecvent de ceai, adică de cel puţin trei ori pe săptămână, poate contribui la o viaţă mai lungă şi la o stare de sănătate mai bună, arată un nou studiu publicat în European Journal of Preventive Cardiology.

 • Ceaiuri potrivite pentru orice afecţiune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ceaiuri potrivite pentru orice afecţiune

  O băutură delicată, mai de iarnă, care mai are şi proprietăţi curative. Te calmează, te ajută să te trezeşti, îţi dă energie.... pentru orice vrei, găseşti un ceai potrivit. Cum să faci, ce să faci, ce ceaiuri trebuie să-ţi iei şi la ce sunt ele bune îţi arătăm noi în continuare.

 • 4 tipuri de ceai bune pentru sănătatea ta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  4 tipuri de ceai bune pentru sănătatea ta

  Ceaiul este una dintre cele mai consumate băuturi din întreaga lume, imediat după apă. Există o varietate de ceaiuri, fiecare cu proprietăţile sale terapeutice încât uneori te poţi găsi în postura de a nu şti pe care să-l alegi. Iată care sunt particularităţile fiecărui ceai în parte!

 • Ce efecte secundare pot avea infuziile de plante
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce efecte secundare pot avea infuziile de plante

  Băute prea fierbinţi sau în momente nepotrivite ale zilei, ceaiurile au urmări nedorite. Vezi în situaţii anumite infuzii ajung să-şi piardă din proprietăţi!

 • Ceaiul negru, o alternativă mai sănătoasă la cafea?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ceaiul negru, o alternativă mai sănătoasă la cafea?

  Deşi foarte multe persoane îşi încep dimineaţa cu o cafea, ceaiul negru conţine anumite substanţe, precum amino-acizi, antioxidanţi şi teobromină, care îl fac să fie o alternativă mult mai sănătoasă. Descoperă avantajele pe care acesta le aduce corpului şi poate îţi vei reconsidera obiceiurile şi vei decide să îl bei la primele ore ale zilei.

 • Scapă de mirosul neplăcut al picioarelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scapă de mirosul neplăcut al picioarelor

  Stânjenitor şi inconfortabil, mirosul neplăcut al picioarelor poate să devină şi mai persistent, în cazul în care obişnuieşti să porţi  încălţăminte din materiale sintetice şi nu laşi piciorul să respire suficient.

 • Remedii naturale care te ajută să ţii transpiraţia sub control: cum foloseşti ceaiul negru, bicarbonatul de sodiu şi oţetul de mere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii naturale care te ajută să ţii transpiraţia sub control: cum foloseşti ceaiul negru, bicarbonatul de sodiu şi oţetul de mere

  Căldura insuportabilă vine la pachet cu tot felul de neplăceri, iar transpiraţia abundentă se numără printre principalele motive de disconfort în perioada estivală. Dincolo de antiperspirantele din comerţ, transpiraţia poate fi ţinută sub control şi cu ajutorul unor remedii naturale, mult mai sănătoase, care pot fi preparate rapid acasă.

 • De ce e bine să bem ceai negru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce e bine să bem ceai negru

  Nu e atât de celebru ca „fratele“ lui verde, dar are efecte binefăcătoare în organism. Consumul frecvent al acestui ceai ne poate pune la „adăpost” şi de unele boli, după cum arată studiile.

 • Cele
mai bune ceaiuri pentru detoxifiere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune ceaiuri pentru detoxifiere

  Ceaiurile din plante pot fi un ajutor de nădeje în curele de detoxifiere, care ajută ficatul să elimine toxinele în exces. Detoxifierea ficatului are loc în mod natural în fiecare secundă, însă un mic ajutor din natură nu strică, iar ceaiurile din plante sunt alegerea potrivită. Iată care sunt cele mai bune ceaiuri pentru detoxifiere.

 • Ceaiul negru scade riscul de dezvoltare a diabetului zaharat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ceaiul negru scade riscul de dezvoltare a diabetului zaharat

  Consumul a trei ceşti cu ceai negru pe zi poate reduce riscul de îmbolnăvire de diabet. Băutura are ca efect scăderea nivelului de glucoză din sânge şi poate preveni şi ţine sub control diabetul de tip II, potrivit unor noi studii.

 • Soluţii naturale împotriva transpiraţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţii naturale împotriva transpiraţiei

  Dacă un simplu deodorant nu poate face faţă zilelor caniculare, apelează la susţinerea ajutoarelor naturale care şi-au dovedit eficienţa împotriva transpiraţiei urât mirositoare

 • Ceaiul, miracol pentru frumuseţe: vindecă ochii obosiţi şi te scapă de coşuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ceaiul, miracol pentru frumuseţe: vindecă ochii obosiţi şi te scapă de coşuri

  Ceaiul este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poţi avea în casă. Are o istorie ce se întinde pe mii de ani şi peste toate continentele. Din China până în Marea Britanie, ceaiul reprezintă un remediu pentru orice, de la tristeţe la durerile de cap şi de la ceremonie până chiar la tratamentul cancerului.

 • FOTO Ce nu ştiai despre ceaiul negru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Ce nu ştiai despre ceaiul negru

  Un vechi proverb chinezesc spune: “Mai bine stai trei zile fără mâncare decât o zi fără ceai”, tocmai pentru a accentua proprietăţile benefice ale ceaiului negru.

 • Ceaiul negru, energizantul natural care te pune în
mişcare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ceaiul negru, energizantul natural care te pune în mişcare

  Ceaiul negru este  recunoscut mai ales pentru proprietăţile sale antioxidante, acesta îmbunătăţind în acelaşi timp modul de funcţionare al inimii, aliat în lupta împotriva colesterolului şi sursă de energie.

 • Cinci tipuri de ceai
recomandate pentru sezonul rece
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci tipuri de ceai recomandate pentru sezonul rece

  Iarna este anotimpul în care trebuie să ne asigurăm că avem un organism bine pus la punct, infuziile de ceai fiind nu numai sursă de hidratare, dar şi de asigurare a consumului de vitamine şi substanţe minerale necesare corpului.

 • Ceaiuri benefice pentru sănătatea ta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ceaiuri benefice pentru sănătatea ta

  Sunt uşor de preparat, iar proprietăţile lor curative sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri. Însă cum anume îţi îmbunătăţesc ceaiurile sănătatea?Află în cele ce urmează.

 • Dependent de cafea? Cu ce poţi să o înlocuieşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dependent de cafea? Cu ce poţi să o înlocuieşti

  Doar mirosul de cafea te poate trezi dimineaţa? Eşti convins că o cană plină cu "licoarea" magică îţi poate încărca bateriile? S-ar putea să te înşeli! Există ceaiuri care înlătură rapid oboseala şi stimulează intelectul la fel de bine!

 • „Bătălia” băuturilor: cafea versus ceai negru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Bătălia” băuturilor: cafea versus ceai negru

  Imaginează-ţi o întrecere mai puţin obişnuită: între două tipuri de băuturi cu care ne începem ziua. Câştigă nu cea mai gustoasă, ci cea mai sănătoasă, adică acel preparat care te menţine în formă şi-ţi oferă cea mai mare zestre de substanţe nutritive!

 • 5 alimente care alungă proasta dispoziţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 alimente care alungă proasta dispoziţie

  Nu este nevoie să faci shopping compulsiv şi nici să mănânci tone de ciocolată atunci când eşti într-o dispoziţie proastă şi cauţi o soluţie.  Există 5 alimente care te pot remonta. Pune-le la încercare!

 • Este simplu să previi cancerul ovarian: bea ceai zilnic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Este simplu să previi cancerul ovarian: bea ceai zilnic

  Cancerul ovarian este una dintre cele mai frecvente forme de cancer în rândul româncelor. Această boală ar putea fi prevenită fără prea mult efort, consumând cu regularitate ceai negru sau verde.

Modifică Setările