Stiri despre cavcaliuc

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Interpol a refuzat să-l mai caute pe Gheorghe Cavcaliuc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Interpol a refuzat să-l mai caute pe Gheorghe Cavcaliuc

  Biroul Interpol de la Lyon (Franţa) a acceptat, în luna decembrie, solicitarea Biroului Interpol de la Chişinău de a-l anunţa în căutare internaţională pe Gheorghe Cavcaliuc, pentru arestare şi extrădare. Despre acest lucru anunţă Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale într-un comunicat de presă, transmite IPN.

 • Ambasadorul Marii Britanii: N-am primit nicio cerere de la Interpol în privinţa lui Cavcaliuc sau Platon
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ambasadorul Marii Britanii: N-am primit nicio cerere de la Interpol în privinţa lui Cavcaliuc sau Platon

  Marea Britanie n-a primit nicio cerere din partea Interpol în privinţa cetăţenilor Republicii Moldova, Veaceslav Platon şi Gheorghe Cavcaliuc. O spune ambasadorul britanic la Chişinău, Steven Fisher. Potrivit diplomatului, ţara sa este deschisă să colaboreze cu Republica Moldova în privinţa returnării fondurilor ilicite, dacă vor exista dovezi pertinente în acest sens, notează IPN.

 • Judecătoria Chişinău a dispus arestarea lui Gheorghe Cavcaliuc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Judecătoria Chişinău a dispus arestarea lui Gheorghe Cavcaliuc

  Judecătoria Chişinău, sediul Ciocana, a dispus plasarea în arest preventiv a lui Gheorghe Cavcaliuc pe un termen de 30 de zile, în cauza privind fabricarea dosarelor Petic şi Verbiţchi. Decizia a fost luată în absenţa inculpatului, ca urmare a unui demers al Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, transmite IPN.

 • Usatîi are acces la documente secrete şi îl acuză pe
Timofti că nu se implică în problemele de la MAI
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Usatîi are acces la documente secrete şi îl acuză pe Timofti că nu se implică în problemele de la MAI

  Renato Usatîi a publicat un document al Serviciului de Securitate şi Informaţii (SIS) care ar fi fost expediat preşedintelui Nicolae Timofti în care se descrie degradarea imaginii Ministerului Afacerilor Interne (MAI) după ce la conducerea acestuia a fost numit Oleg Balan. Usatîi spune că ar fi primit corespondenţa pe e-mail şi îl acuză pe Nicolae Timofti că acesta ar fi ştiut de problemele din cadrul MAI, însă nu a intervenit nicicum.

Modifică Setările