Stiri despre catedrale

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Un semnal de care se cuvine să ţinem seama
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un semnal de care se cuvine să ţinem seama

  Sărbătoarea Sfintelor Paşti din anul acesta a fost întâmpinată de suflarea creştin-ortodoxă românească întreagă cu o mai vie decât oricând participare şi cu un mai viu decât oricând devotament şi cu o bucurie subliniat solidară identitar, începând de la cea mai mică bisericuţă de ţară până la bătrâna Catedrală Patriarhală, afirmând vocaţia spirituală a unui popor botezat şi creştinat de către Întâiul Apostol a lui Hristos.

 • EDITORIAL Drumul robilor şi moaştele ctitorilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EDITORIAL Drumul robilor şi moaştele ctitorilor

  De la o samă de vreme m-am surprins asupra gândului că unele întâmplări din societatea noastră nu mă mai surprind atât de mult. Întâmplări care, dacă un fel de rutină a lucrurilor urâte nu ne-ar toci simţurile, ar trebui să ne facă să fim cuprinşi de fiori.

 • Bani pentru catedralele oraşului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bani pentru catedralele oraşului

  Consiliul local Cluj-Napoca va aloca peste 2 milioane de lei de la bugetul local pe anul 2012, pentru culte.

 • Oraşul european cu suflet rusesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oraşul european cu suflet rusesc

   Moscova, vechea şi actuala capitală a Rusiei, şi Sankt Petersburg, capitala nouă construită de ţarul care a regândit Rusia modernă, sunt două oraşe cu tradiţii diferite şi cu o rivalitate teribilă. Rusia este o ţară bicefală. E aşa cum arată şi stema: un vultur cu două capete. Cele două capete ale Rusiei sunt cele două capitale tradiţionale ale ei care-şi revendică întâietatea.

 • Omul centenar: 100 de ani de viaţă, 40 de pensie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Omul centenar: 100 de ani de viaţă, 40 de pensie

  Gălăţeanul Alexandru Dănilă a împlinit marţi 100 de ani. A muncit până la 90 de ani ca meşter de acoperişuri de biserici. Bătrânelul se mândreşte că a atins 100 de ani şi că statul îi plăteşte pensie de peste patru decenii încoace.

Modifică Setările