Stiri despre catalin ionescu arbore

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Salvaţi Opera (Bucureşti). Stop
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Salvaţi Opera (Bucureşti). Stop

  Bilanţ: 81 de milioane euro totalizează subvenţia alocată Operei Naţionale Bucureşti, o instituţie care ajunge la al nouălea director interimar consecutiv din 2015 şi până astăzi.

 • Sarabanda directorilor interimari de la Opera Naţională Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sarabanda directorilor interimari de la Opera Naţională Bucureşti

  În urma constaţiilor lui Cătălin Ionescu Arbore, la o lună de la numire, dirijorul Răsvan Cernat a fost schimbat cu baritonul Ştefan Ignat la şefia Operei Naţionale Bucureşti (ONB). Ştefan Ignat a ocupat postul de director interimar al ONB din decembrie 2017 până în decembrie 2018.

 • Bilanţ al
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bilanţ al "erei Arbore". Scandalurile de la Opera Naţională din Bucureşti

  Manele filmate în cadrul Operei Naţionale din Bucureşti (ONB), decoruri ale lui Zeffirelli distruse, contracte umflate pentru nişte şpăgi, plăţi făcute pe şest, iată câteva dintre scandalurile în care a fost implicat Cătălin Ionescu, fostul director al Operei Naţionale din Bucureşti. De ieri, noul director al ONB este, în urma unui concurs, Răzvan Ioan Dincă.

 • Arbore se vrea Zeffirelli de România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Arbore se vrea Zeffirelli de România

  Directorul Operei Naţionale Bucureşti intenţionează casarea decorurilor de patrimoniu, semnate de nume prestigioase, pentru a le înlocui cu creaţii proprii. După distrugerea decorurilor semnate de Franco Zeffirelli pentru „Cavalleria Rusticana“, o nouă „crimă“ culturală se pregăteşte la Opera Naţională Bucureşti (ONB).

Modifică Setările