Stiri despre castravete

  29 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Remedii
naturale care şterg pistruii, recomandate de renumitul fitoterapeut Ovidiu
Bojor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii naturale care şterg pistruii, recomandate de renumitul fitoterapeut Ovidiu Bojor

  În timp ce mulţi oameni găsesc atractivi şi naturali micii pistrui, majoritatea celor care îi au speră să scape de ciorchinii de celule concentrate de melanină care se văd foarte uşor la persoanele cu ten deschis. Renumitul doctor în farmacie Ovidiu Bojor oferă câteva remedii naturale pentru ştergerea pistruilor.

 • VIDEO Cum creşte cel mai versatil fruct aclimatizat în România: la început arată ca un castravete, ulterior devine dovleac, iar la maturitate se transformă în pepene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cum creşte cel mai versatil fruct aclimatizat în România: la început arată ca un castravete, ulterior devine dovleac, iar la maturitate se transformă în pepene

  Specialiştii Staţiunii de Cercetare Legumicolă Buzău au reuşit să aclimatizeze, în premieră pentru România, o varietate de curcubitacee care întruneşte calităţile a trei legume şi fructe. Sunt gustoase, dulci şi pot înlocui în preparatele culinare pepenele, castravetele şi chiar dovleacul.

 • Măşti împotriva punctelor negre
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Măşti împotriva punctelor negre

  În timp ce curăţarea zilnică este necesară pentru menţinerea tenului sănătos şi frumos, pentru a elimina punctele negre, putem apela la nişte măşti preparate din ingrediente naturale care vor rezolva problema.

 • Moduri prin care menţii ochii frumoşi şi sănătoşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moduri prin care menţii ochii frumoşi şi sănătoşi

  Ştim că ochii sunt foarte sensibili şi că necesită mai multă atenţie, dar şi că problemele care pot să apară la nivel ocular sunt nenumărate. Însă pentru tot există un remediu. În acest caz, de ajutor îţi sunt ingredientele din bucătărie.

 • Preparatul pe care e bine să-l ai la îndemână vara, în lupta cu razele prea puternice ale soarelui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preparatul pe care e bine să-l ai la îndemână vara, în lupta cu razele prea puternice ale soarelui

  Cu toate că pericolele expunerii prelungite la razele soarelui sunt bine cunoscute, iar avertismentele lansate de dermatologi sunt reluate în fiecare sezon cald, multă lume petrece timp îndelungat la soare fără să-şi protejeze corpul. Cauzele cancerelor de piele, tot mai frecvente în zilele noastre, trebuie căutate tocmai în această lipsă de proteţie.

 • Leguma care menţine creierul sănătos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Leguma care menţine creierul sănătos

  Castravetele este un fruct versatil care poate fi folosit atât pentru gătit cât şi în forma lui proaspătă, lângă alte mâncăruri, în salată sau pur si simplu ca o gustare între mese. Noi alegem modul în care vrem să îl consumăm.

 • 5 superalimente care luptă împotriva kilogramelor în plus
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 superalimente care luptă împotriva kilogramelor în plus

  Cunoscute pentru scăderea nivelului de insulină din corp şi reducerea greutăţii, superalimentele recomandate de nutriţionişti ajută în lupta cu kilogramele în plus. Acestea conţin numeroase vitamine şi nutrienţi, având un conţinut extrem de scăzut de calorii.

 • Reţetă rapidă de sushi cu somon şi castravete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reţetă rapidă de sushi cu somon şi castravete

  Pentru a pregăti sushi în propria bucătărie nu aveţi nevoie decât de orez, oţet, zahăr, sare, somon şi castravete. Într-un timp extrem de scurt, vă puteţi surprinde musafirii cu preparatul vedetă al gastronomiei japoneze.

 • Mască facială din coajă de castravete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mască facială din coajă de castravete

  Pielea are nevoie de îngrijire pentru că, în caz contrar, ne vom confrunta cu acnee, pigmentare, linii fine şi alte neplăceri dermatologice. Toate aceste probleme pot fi prevenite cu măşti faciale din coji de legume, care sunt bogate în antioxidanţi, vitamine şi minerale.

 • Castravetele, remediu pentru cearcăne şi ochi umflaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Castravetele, remediu pentru cearcăne şi ochi umflaţi

  Datorită proprietăţilor, vitaminelor şi mineralelor, castravetele este una dintre legumele folosite în prepararea multor produse destinate îngrijirii pielii. Pe lângă cremele pe care le poţi utiliza pe tegument, la fel de eficiente sunt şi remediile naturale.

 • Produsele naturale care ne întineresc aspectul tenului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Produsele naturale care ne întineresc aspectul tenului

  Medicii ne recomandă să conusumăm alimente cât mai naturale şi neprocesate pentru o sănătate de fier. De asemenea, pentru un ten impecabil putem apela la aceleaşi produse naturale pe care le găsim adesea la piaţă, scutind astfel bani frumoşi.

 • Beneficiile supei de castravete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiile supei de castravete

  Una dintre cele mai îndrăgite legume, săracă în calorii însă plină de vitamine şi minerale, castravetele este un detoxifiant excelent pentru organismul tău.

 • Aroma care înfierbântă bărbaţii, dar le lasă rece pe femei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aroma care înfierbântă bărbaţii, dar le lasă rece pe femei

  Doamnele şi domnişoarele ar trebui să lase deoparte parfumurile scumpe, cu arome exotice, pentru că în ceea ce îi priveşte pe reprezentanţii sexului puternic lucrurile sunt mult mai simple. Bărbaţii se excită în mod deosebit atunci când simt o aromă nu prea greu de procurat, s-a descoperit în cadrul unui studiu recent.

 • Top 10 băuturi răcoritoare şi detoxifiante
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 10 băuturi răcoritoare şi detoxifiante

  Pentru a face consumul apei mai atractiv, apelează la un truc simplu şi eficient: adăugă câteva fructe sau legume proaspete pentru a-i da aromă şi a-i îmbunătăţi gustul. Nu doar că te vei hidrata mai bine, ci vei beneficia şi de o optimizare a procesului de detoxifere.

 • Castravetele şi beneficiile lui uimitoare pentru sănătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Castravetele şi beneficiile lui uimitoare pentru sănătate

  Castraveţii nu au primit atenţia cuvenită până acum, mai ales în comparaţie cu beneficiile asupra sănătăţii ale altor legume. Însă această legumă oferă o combinaţie unică de nutrienţi ce ne ajută să ne menţinem hidrataţi, să scăpăm de toxine şi, de ce nu, să ne împrospăteze tenul, mai ales pielea sensibilă de sub ochi.

 • O lecţie despre miturile ambalajelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O lecţie despre miturile ambalajelor

  Oricum ai face calculele, ambalajele sunt o veste proastă pentru planetă, iar odată cu Crăciunul, consumul atinge punctul culminant. Dar ambalajele nu sunt chiar atât de rele, aşa cum Stephen Aldridge şi Laurel Miller arată în cartea „Why Shrink-wrap a Cucumber? The Complete Guide to Environmental Packaging (De ce să ambalezi un castravete? Ghidul complet al ambalajului mediului)”.

 • Alimente care te răcoresc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente care te răcoresc

  Zăpuşeala verii te îndeamnă să te hidratezi cât mai mult? Iată câteva idei de gustări răcoritoare, sărace în calorii, numai bune în prag de vară.

 • Farmacia verde pentru problemele ochilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Farmacia verde pentru problemele ochilor

  Plantele medicinale au efect benefic în tratarea unor afecţiuni oculare precum conjunctivita şi unele inflamaţii ale pleoapelor.

Modifică Setările