Stiri despre castigatori primarie

  359 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • ALEGERI LOCALE 2012 Primăria Răsmireşti a fost câştigată de PDL
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ALEGERI LOCALE 2012 Primăria Răsmireşti a fost câştigată de PDL

  Reluarea scrutinului în comuna Răsmireşti a schimbat rezultatul primului vot. Dacă pe 10 iunie candidatul USL reuşise să se impună la o diferenţă de doar 4 voturi, iată că în urma scrutinului de duminică  reprezentantul Alianţei pentru Teleorman (PDL-PNŢCD) a ieşit câştigător.

 • REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2012. Aurică Gazu(PNL) a câştigat încă un mandat la Primăria Curcani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2012. Aurică Gazu(PNL) a câştigat încă un mandat la Primăria Curcani

  Candidatul USL la Primăria Curcani, localitate unde, pe 24 iunie, cetăţenii au fost chemaţi din nou la urne a ieşit învingător. Aurică Gazu(PNL) a câştigat alegerile cu peste 1.500 de voturi din cele aproape 4.000 valabil exprimate. Potrivit prefectului judeţului Călăraşi, George Iacob, citat de Agerpres, din datele centralizate la Biroul Electoral Judeţean, Gazu a obţinut 1.540 de voturi din cele 3.091 valabil exprimate.

 • ALEGERI LOCALE 2012 Locuitorii din Răsmireşti, chemaţi din nou la urne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ALEGERI LOCALE 2012 Locuitorii din Răsmireşti, chemaţi din nou la urne

  Astăzi, locuitorii mai multor localităţi din ţară vor merge din nou la vot pentru a-şi alege primarii. Conducerea Biroul Electoral Central (BEC) a decis reluarea alegerilor în mai multe localităţi. Astfel, pentru funcţia de primar vor fi organizate alegeri în localităţile Moeciu (judeţul Dâmboviţa), Răsmireşti (judeţul Teleorman) şi Târnova (judeţul Arad).

 • La Moieciu oamenii ies din nou al urne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La Moieciu oamenii ies din nou al urne

  PNL a contestat rezultatul alegerilor după ce candidatul lor a pierdut la doar două voturi. Liberalii au susţinut că trei voturi în favoarea candidatului lor au fost anulate fără niciun motiv întemeiat. PSD a cerut validarea alegerilor.

 • ALEGERI LOCALE 2012 Locuitorii din Curcani, chemaţi, din nou, la urne, după încăierarea din 10 iunie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ALEGERI LOCALE 2012 Locuitorii din Curcani, chemaţi, din nou, la urne, după încăierarea din 10 iunie

  Locuitorii comunei Curcani, din judeţul Călăraşi, sunt chemaţi, din nou, la urne, după ce scrutinul din 10 iunie s-a transformat într-un adevărat bâlci. Scandalul izbucnit în ziua alegerilor locale a făcut ca votul să fie întrerupt aproape 4 ore, după ce candidatul Alianţei Popular Creştine, alături de 7 persoane, a pătruns în trei secţii şi a distrus urnele cu buletine, invocând o fraudă electorală.

 • REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2012 Iată lista consilierilor locali din Călăraşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2012 Iată lista consilierilor locali din Călăraşi

  Consiliul Local Municipal Călăraşi se află în formulă completă şi gata să lucreze în interesul cetăţenilor. La Primăra Călăraşi toţi cei 21 de membri au depus jurământul. Deşi unii dintre ei nu se află la primul mandat, emoţiile şi bucuria momentului i-au însoţit pe tot parcursul ceremoniei. Cei mai mulţi reprezentaţi, 12, fac parte din USL.

 • Cât au cheltuit PDL şi USL în campania electorală pentru alegerile din Alba
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât au cheltuit PDL şi USL în campania electorală pentru alegerile din Alba

  Cele două formaţiuni politice principale din Alba, PDL şi USL, şi-au depus rapoartele la Autoritatea Electorală Permanentă privind veniturile şi cheltuielile realizate în campania electorală. Rapoartele respective sunt necesare în porcedura juridică de validare a noilor aleşi.

 • ALBA Candidat cu 1 vot la Primăria Rîmeţ. Vezi alte situaţii inedite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ALBA Candidat cu 1 vot la Primăria Rîmeţ. Vezi alte situaţii inedite

  Alegerile locale pentru funcţia de primar desfăşurate în urmă cu o săptămână în Alba au determinat şi apariţia unor situaţii hilare. Mai mulţi candidaţi au obţinut sub 10 voturi din partea alegătorilor. Recordul este deţinut de un candidat PRM care a avut doar 1 vot.

 • REZULTATE FINALE ALEGERI 2012 Primarii aleşi, validaţi după 20 de zile de la scrutin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  REZULTATE FINALE ALEGERI 2012 Primarii aleşi, validaţi după 20 de zile de la scrutin

  Validarea primarilor aleşi în urma scrutinului din 10 iunie se face în termen de 20 de zile de la data desfăşurării alegerilor, după depunerea la Autoritatea Electorală Permanentă a unui raport detaliat al veniturilor şi cheltuielilor electorale. În judeţul Călăraşi, cei mai mulţi dintre aleşi fac parte din Uniunea Social Liberală. Există un singur independent la Dragalina.

 • Rezultate finale alegeri locale 2012
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rezultate finale alegeri locale 2012

  Biroul Electoral Central a prezentat, vineri, rezultatele finale la alegerile locale din 10 iunie 2012. USL a obșinut o majoritate covârșitoare la numărarea voturilor atât pentru consiliile județene și președinții acestora, cât și pentru primari.

 • REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2012 Daniel Ştefan Drăgulin, noul primar al Călăraşiului, şi-a primit mandatul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2012 Daniel Ştefan Drăgulin, noul primar al Călăraşiului, şi-a primit mandatul

  Moment emoţionat, vineri, 15 iunie, la Judecătoria Călăraşi. Proaspăt ales în funcţia de edil-şef  al municipiului Călăraşi, Daniel Ştefan Drăgulin, a primit mandatul de primar. Actul prin care a fost investit la cârma oraşului i-a fost înmânat de magistratul Neluţu Pantilie. Desemnat câştigător al alegerilor locale din 10 iunie, unde l-a învins pe fostul primar Nicolae Dragu, Drăgulin le-a mulţumit încă o dat

 • Trei femei fac legea în judeţul Iaşi.Află cine sunt acestea FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei femei fac legea în judeţul Iaşi.Află cine sunt acestea FOTO

  În judeţul Iaşi, în cele 98 de localităţi, au fost alese în funcţia de primar trei femei. Două dintre acestea, Valentina Oloeru (PSD), care conduce comuna Mădârjac, şi Elena Curcudel (USL/PNL), aleasă la Mironeasa, sunt la al treilea mandat.

 • Primari de la Revoluţie şi chiar din comunism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primari de la Revoluţie şi chiar din comunism

  În Vrancea sunt mai mulţi edili care au îmbătrânit în funcţie de când se află în fruntea administraţiei locale. Cel mai vechi este primarul de la Boloteşti, Ştefan Sîchin, care a adunat 27 de ani în fruntea comunei, după ce a condus primăria şi pe vremea lui Ceauşescu.

 • Alegerile din comuna Răsmireşti au fost anulate. Votul va fi repetat în maximum 2 săptămâni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alegerile din comuna Răsmireşti au fost anulate. Votul va fi repetat în maximum 2 săptămâni

  Alegerile vor fi reluate în comuna Răsmireşti din judeţul Teleorman. Conducerea Biroului Electoral Central a decis repetarea scrutinului electoral pentru funcţia de primar în comuna Răzmireşti după ce Alianţa pentru Teleorman a contestat rezultatul alegerilor pe motiv că au fost şase voturi în plus faţă de numărul alegătorilor de pe lista. Candidatul USL, Ion Mulţescu a câştigat la o diferenţă de doar patru voturi.

 • ALEGERI LOCALE 2012. În comuna Curcani se reia votul, după ce pe 10 iunie au fost distruse urnele din trei secţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ALEGERI LOCALE 2012. În comuna Curcani se reia votul, după ce pe 10 iunie au fost distruse urnele din trei secţii

  Biroul Electoral Central a decis reluarea alegerilor în comuna călărăşeană Curcani. Scandalul izbucnit în ziua votului a făcut ca votul să fie întrerupt mai bine de 3 ore, după ce candidatul Alianţei Popular Creştine, alături de 7 persoane, au pătruns în trei secţii şi au distrus urnele cu buletine, invocând o fraudă electorală.

Modifică Setările