Stiri despre castigatori globurile de aur 2015

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Burghezia angoasată şi arta la Golden Globes
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Burghezia angoasată şi arta la Golden Globes

  Filmele nominalizate sunt un exemplu nefericit al dificultăţilor noastre politice. Nu mă refer la cum să ne conducem ţările, ci la cum înţelegem lumea în care trăim. Nici un film popular nu a fost nominalizat, ceea ce este ciudat, deşi poate necesar într-o democraţie. Nici unul dintre filmele nominalizate nu este o capodoperă. Vrem ceva mai serios decât popularitatea, mai puţin schimbător, dar nu ştim ce.

 • Câştigători Globurile de Aur 2015. Care au fost marii perdanţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Câştigători Globurile de Aur 2015. Care au fost marii perdanţi

  Câştigători Globurile de Aur 2015. Cea de-a 72-a ediţie a premiilor Globul de Aur a fost una fericită pentru cei ce meritau o victorie, inclusiv actorul american Kevin Spacey, care a câştigat pentru prima dată, deşi a fost nominalizat de opt ori în ultimii ani. Totuşi, nu toţi au fost la fel de norocoşi, printre marii perdanţi numărându-se filmele „The Imitation Game/ Jocul codurilor“ şi „Birdman/ Omul Pasăre sau Virtutea nesperată a ignoranţei“.

 • Globurile de Aur 2015: momente memorabile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Globurile de Aur 2015: momente memorabile

  Globurile de Aur 2015. Cea de-a 72-a ediţie a Globurilor de Aur a avut parte de o serie de momente memorabile, fie că vorbim despre momentul emoţionant cu Chrissy Teigen sau despre momentele de tandreţe dintre Jennifer Aniston şi Kate Hudson.

 • Globurile de Aur 2015: lista câştigătorilor. „Boyhood“ şi „The Grand Budapest Hotel“, cele mai bune filme
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Globurile de Aur 2015: lista câştigătorilor. „Boyhood“ şi „The Grand Budapest Hotel“, cele mai bune filme

  Globurile de Aur 2015. „Boyhood/ 12 ani de copilărie“, în regia lui Richard Linklater, a fost desemnat Cel mai bun film-dramă, iar premiul pentru Cel mai bun film-comedie a revenit producţiei „The Grand Budapest Hotel/ Hotel Grand Budapest“, regizată de Wes Anderson. În cadrul celei de-a 72-a ediţii a Globurilor de Aur au fost recompensaţi şi actorii Eddie Redmayne şi Julianne Moore, la categoria Cel mai bun actor, respectiv Cea mai bună actriţă.

Modifică Setările