Stiri despre case

  815 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Casele pentru profesori, ultima grijă a edililor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Casele pentru profesori, ultima grijă a edililor

  Programul „Renaşterea satului românesc - 10 case pentru specialişti“, derulat de Ministerul Dezvoltării, intră în impas în Moldova din cauza slabei implicări a autorităţilor locale. 

 • 431 de case pentru specialiştii gălăţeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  431 de case pentru specialiştii gălăţeni

  Prefectura Galaţi a centralizat datele cu privire la necesarul de locuinţe pentru specialiştii din mediul rural în cadrul Programului „Renaşterea satului românesc – 10 case pentru specialişti”, derulat de Guvernul României. 431 de profesori, medici şi poliţişti vor primi locuinţe ANL.

 • Chiriaşii ANL primesc casele de Paşte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chiriaşii ANL primesc casele de Paşte

  Cheile de la cele 94 de apartamente din cartierul Speranţa le vor fi înmânate pietrenilor care aşteaptă o locuinţă proprie de ani buni chiar după Sărbătorile Pascale din acest an.

 • Datornicii la căldură, executaţi silit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Datornicii la căldură, executaţi silit

  Pe primul loc în topul restanţierilor este un doctor care nu a mai plătit facturile din 2004. Zeci de botoşăneni riscă să rămână fără case după Sărbătorile de Paşte pentru că au fost acţionaţi în judecată.

 • Cartierele de lux, bântuite de criză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cartierele de lux, bântuite de criză

  Zonele rezidenţiale de lux din comunele periurbane arată ca după război  Din cauza crizei financiare, dezvoltatorii imobiliari au renunţat să mai investească în proiectele începute. Ceea ce ar fi trebuit să semene cu o zonă exclusivistă este acum un cartier părăsit.

 • Revista presei locale: Case pentru navetişti şi în Vrancea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Revista presei locale: Case pentru navetişti şi în Vrancea

  Gradaţiile de merit, programul de locuinţe pentru specialiştii de la sate şi cine coordonează activitatea poliţiştilor vrânceni, sunt doar câteva dintre subiectele pe care ziarele locale le tratează în paginile de astăzi.

 • Târgu-Mureş: Primarul îi ajută pe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Primarul îi ajută pe "ţigani"

  Primarul Dorin Florea vrea ca Târgu-Mureşul şă devină un oraş pilot în ceea ce priveşte gestionarea problemelor legate de populaţia de etnie romă.

 • Craiova: Casele de pe strada Brestei stau să cadă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Casele de pe strada Brestei stau să cadă

  Oamenii sunt disperati ca agoniseala lor de-o viata se face una cu pâmântul. Locuitorii spun că în urmă cu câţiva ani, în zonă, s-au construit case fără să se ţină cont că se astupă gurile de canal.

 • Zonele de lux preferate de buzoieni sunt la periferie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zonele de lux preferate de buzoieni sunt la periferie

  Recesiunea ţine cu buzunarele bogătaşilor. Aşa se poate spune după ce preţurile imobilelor situate în zonele de lux ale oraşului au scăzut cu peste 10 %. În timp ce unii caută o casă cât mai mică şi cât mai ieftină, alţii îşi doresc un imobil în zonele de lux ale oraşului.

 • Mii de case ieftine, zero cumpărători
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mii de case ieftine, zero cumpărători

  Oferta de apartamente care pot fi achiziţionate prin „Prima Casă“ este în creştere. Puterea de cumpărare este însă la polul opus. Cei care şi-au permis să achiziţioneze un apartament prin programul guvernamental au făcut acest lucru încă de anul trecut, potrivit agenţilor imobiliari.

 • ONG-ul care construieşte locuinţe a ajutat 269 de familii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ONG-ul care construieşte locuinţe a ajutat 269 de familii

  ONG-ul „Habitat pentru Umanitate” s-a implicat în construirea a 71 de locuinţe în Cluj-Napoca şi în oraşe din judeţ, în renovarea altor 46 şi în reabilitarea termică a unui număr de 153 de apartamente din vechi blocuri de garsoniere, în municipiul Dej.

 • Cum vrea Ionuţ Dolănescu să împartă averea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum vrea Ionuţ Dolănescu să împartă averea

  Ionuţ şi Dragoş Dolănescu vor împărţi trei case, două terenuri, o maşină, loc de veci şi drepturi de autor, toate moştenite de la tatăl lor. Averea este estimată la 5 milioane de euro.

 • EXCLUSIV - Românii din Ucraina ridică palate oşeneşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV - Românii din Ucraina ridică palate oşeneşti

  Românii din Transcarpatia lucrează în străinătate  şi cu banii obţinuţi îşi construiesc adevărate palate, după modelul oşenilor. Românii din Transcarpatia sunt consideraţi cei mai înstrăriţi oameni din zonă, iar viaţa lor este asemănătoarea băgătanilor din Ţara Oaşului.

 • Case construite din sticle goale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Case construite din sticle goale

  Meşterul Vasile Piscureanu şi-a construit două locuinţe unice în ţară din sticlele pe care le-a adunat în ultimii 14 ani. Vasile Piscureanu (57 de ani) a construit în curtea casei sale două clădiri din sticle. A început şi o casă cu mansardă din navete pline cu sticle pentru urmaşii săi.

Modifică Setările