Stiri despre cascada cailor

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTO Cascada Cailor, locul cu cea mai înaltă cădere de apă din România, un magnet pentru turiştii din întreaga lume
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Cascada Cailor, locul cu cea mai înaltă cădere de apă din România, un magnet pentru turiştii din întreaga lume

  Cascada Cailor este situată pe versantul nordic al Munţilor Rodnei, în apropierea staţiunii turistice Borşa. Aflată la o altitudine de 1.300 de metri, căderea de apă are 90 metri înălţime, aspect care o clasează pe primul loc în topul celor mai înalte cascade din România. În această vară, obiectivul turistic a atras peste 3.000 de turişti zilnic.

 • Topul celor mai frumoase cascade din România FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul celor mai frumoase cascade din România FOTO

  Momondo a făcut topul celor mai frumoase cascade din România. Situate în diferite locuri ale ţării, acestea nu trebuie să fie ratate de turiştii iubitori ai naturii.

 • Legenda Cascadei Cailor, atracţia turistică vizitată de
zeci de mii de turişti anual
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Legenda Cascadei Cailor, atracţia turistică vizitată de zeci de mii de turişti anual

  Cascada Cailor, cea mai înaltă cădere de apă din ţară, aduce anual zeci de mii de turişti, curioşi sau iubitori ai naturii. Chiar dacă accesul nu este cel mai facil, nu este nici prea dificil, iar pentru pasionaţii de drumeţii poate părea chiar floare la ureche. De numele cascadei se leagă şi o legendă la fel de frumoasă.

 • PREMIERĂ A fost lansat trailerul documentarului “TRANSYLVANIA DRAGON”. Cascada Cailor din Borşa şi
Mocăniţa de pe Vaser, printre “vedete”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PREMIERĂ A fost lansat trailerul documentarului “TRANSYLVANIA DRAGON”. Cascada Cailor din Borşa şi Mocăniţa de pe Vaser, printre “vedete”

  Mocăniţa de pe Vaser şi Cascada Cailor din Borşa sunt numai două din locaţiile de poveste care vor apărea în documentarul Transylvania Dragon. Până la lansarea oficială a documentarului a fost lansat un trailer care arată cam la ce să se aştepte cei care vor vrea să vadă acest documentar unic de promovare a României.

 • Maramureş, plai cu flori. Episodul 1: Prislop şi Borşa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Maramureş, plai cu flori. Episodul 1: Prislop şi Borşa

  Fă următorul exerciţiu. Închide ochii, spune încet, silabisind, Ma-ra-mu-reş, şi încearcă apoi să răspunzi la câteva întrebări simple. Unde? La umbra cuiului de care se agaţă harta în perete. Cum? Cu maşina, cu bicicleta, cu rucsacul în spate, numai în tihnă să fie, nu pe fugă.

 • VIDEO FOTO Drumeţie pe Valea Vaserului şi povestea Cascadei Cailor, cea mai frumoasă din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO FOTO Drumeţie pe Valea Vaserului şi povestea Cascadei Cailor, cea mai frumoasă din România

  Pe parcursul acestor ultime luni, am avut plăcerea de a vă prezenta doar câteva locuri cu care Maramureşul se mândreşte. Dar am păstrat ce e mai bun pentru final. Nu există român să nu fi auzit vreodată de Valea Vaserului şi de Mocăniţă, la fel cum nu există maramureşean care să nu se mândrească cu Cascada Cailor, una dintre cele mai frumoase cascade din România.

 • FOTO VIDEO Cea mai mare cascadă din România a secat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO Cea mai mare cascadă din România a secat

  Seceta din toamna acestui an a făcut ca una din cele mai frumoase zone ale Maramureşului, Cascada Cailor, să rămână doar o amintire a ceea ce era. Pârâul Cailor a secat, astfel că doar un firicel de apă a înlocuit şuvoiul ce cădea de la circa 100 de metri înălţime.

 • Cascada Cailor: legenda din inima Munţilor Rodnei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cascada Cailor: legenda din inima Munţilor Rodnei

  Căderea de apă din Maramureş este considerată una dintre cele mai frumoase cascade din România. Zona este greu accesibilă iarna, din cauza stratului gros de zăpadă şi a cărărilor abrupte, dar pe timpul verii se transformă într-o atracţie irezistibilă pentru turişti.

 • VIDEO Colţ de rai- Cascada Cailor: legenda din inima Munţilor Rodnei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Colţ de rai- Cascada Cailor: legenda din inima Munţilor Rodnei

  Căderea de apă este greu accesibilă iarna, din cauza stratului gros de zăpadă şi a cărărilor abrupte, dar pe timpul verii se transformă într-o atracţie irezistibilă pentru turişti. După două ore de mers agale, pornind din oraşul Borşa înspre inima muntelui, prin văi adânci şi pe poteci abrupte, ajungeţi la una dintre cele mai frumoase cascade din România.

Modifică Setările