Stiri despre casatorie

  1146 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dragostea la 20, 30, 40, 50 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dragostea la 20, 30, 40, 50 de ani

  Iubirea nu cunoaşte limite de vârstă, se spune. Însă modul în care o percepem, în care ne manifestăm, precum şi aşteptările pe care le avem de la o relaţie se modifică pe măsură ce înaintăm în vârstă.

 • 50 Cent:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  50 Cent: "M-aş căsători şi aş trăi în Africa"

  Rapperul ‘'50cent'' ar dori să trăiască în Africa şi să aibă o familie numeroasă cu mulţi copii. Pentru artist femeia ideală din viaţa lui ar trebui să aibă calităţile unei vedete pop. " Le sărut pe Beyonce, Rihanna şi Lady Gaga", a declarat rapperul pentru MTV News.

 • Cupluri celebre ale Hollywoodului care s-au căsătorit pe ascuns
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cupluri celebre ale Hollywoodului care s-au căsătorit pe ascuns

  O ceremonie intimă, cu familia și cu prietenii apropiați și, mai ales, fără tam-tam - aceasta este dorința multor staruri internaționale, aflate mereu în centru atenției. Dificil de realizat, dar nu imposibil, câteva dintre cuplurile celebre ale Hollywoodului au reușit să scape de ochii presei și să se căsătorească în secret.

 • Homosexualii din Italia vor afla după Paşte dacă se pot căsători
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Homosexualii din Italia vor afla după Paşte dacă se pot căsători

  Deocamdată, potrivit Codului Civil italian este interzisă încheierea unei căsătorii între persoane de acelaşi sex. După Paşte se va discuta despre legitimitatea acestor căsătorii, după ce mai multe cupluri de homosexuali din Italia au depus cereri la primării pentru a-şi putea oficializa relaţia, dar au primit un refuz categoric.

 • Oamenii căsătoriţi fac burtă în cuplu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oamenii căsătoriţi fac burtă în cuplu

  Se spune adesea că statutul de om la casa lui te transformă într-o persoană mulţumită de sine. Recent, oamenii de ştiinţă au descoperit că această fericire se traduce, de fapt, în câteva kilograme în plus, scrie „The Daily Mail“.

 • Una din trei căsătorii în Italia se destramă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Una din trei căsătorii în Italia se destramă

  Potrivit unui studiu realizat de către profesorul Satoshi Kanazawa de la ¨London School of Echonomics¨, bărbaţii care îşi înşală partenerele de cuplu sunt mai puţin evoluaţi decât cei care sunt fideli. Profesorul susţine că bărbaţii au fost mereu ¨un pic poligami¨.

 • Lecţie de iubire: 75 de ani împreună
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lecţie de iubire: 75 de ani împreună

  Căsnicia soţilor Sevastiţa şi Gheorghe Georgescu din Craiova a rezistat războiului şi greutăţilor financiare, iar cei doi bătrâni se bucură de copii, nepoţi şi strănepoţi. Cel mai longeviv cuplu din Bănie a sărbătorit nunta de diamant. Povestea lor de dragoste a început în 1935 şi ar putea servi drept scenariu pentru un film.

 • Brăilenii împart oraşul cu 700 de străini
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăilenii împart oraşul cu 700 de străini

  Cifra rămâne constantă de câţiva ani buni, ea incluzând atât oameni de afaceri cât şi muncitori. Nivelul bun de calificare şi existenţa mâinii de lucru ieftine în Brăila a atras destui investitori străini serioşi care au dezvoltat afaceri în zonă.

 • Constanţa: Au rostit „Da“ de Ziua Îndrăgostiţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Au rostit „Da“ de Ziua Îndrăgostiţilor

  Maria şi Aurel Nedelcu au spus „Da“ în faţa rudelor şi a prietenilor chiar de Ziua Îndrăgostiţilor pentru că, spun ei, sunt îndrăgostiţi. S-au cunoscut când erau copii de grădiniţă şi îşi jură că vor rămâne împreună pentru tot restul vieţii.

 • „Am sărit peste şapte garduri prin sat ca să mă ia de nevastă“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Am sărit peste şapte garduri prin sat ca să mă ia de nevastă“

  Maria Stanciu, din Prisăcani, îşi aminteşte cum s-a îndrăgostit de Gheorghe, în urmă cu jumătate de veac. Cum s-au căsătorit fără voia părinţilor, cei doi, săraci lipiţi, au construit totul cu mâna lor, iar dragostea le-a fost cel mai preţios lucru din lume.

 • Şi-au unit destinele de Ziua Iubirii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi-au unit destinele de Ziua Iubirii

  Chiar dacă a început postul paştelui şi nu mai pot face nuntă până spre cvară, trei cupluri piteştene au decis să-şi uneasă destinele de ziua Sfântului Valentin.

 • Doi deţinuţi s-au căsătorit în puşcărie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doi deţinuţi s-au căsătorit în puşcărie

  Deţinuţii spun că a fost dragoste la prima vedere. Timp de trei ani, ei şi-au făcut declaraţii de iubire prin scrisori sau prin întâlnirile la vorbitor.

 • Kate Moss, cerută în căsătorie chiar de ziua ei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Kate Moss, cerută în căsătorie chiar de ziua ei

  Până acum, viaţa amoroasă a lui Kate Moss a fost plină de dezamăgiri şi de scandaluri care au ajuns pe primele pagini ale tabloidelor. Dar, se pare că modelul britanic a decis, de curând, să îmbrăţiseze viaţa casnică, după ce iubitul ei, Jamie Hince, chitarist al trupei Kills, a cerut-o de soţie.

 • Focşani: George şi Andra sunt primii miri din 2010
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Focşani: George şi Andra sunt primii miri din 2010

  Emoţii, lacrimi de fericire şi multă forfătă a doua zi anului 2010, la Starea Civilă din Focşani. Ieri, a fost oficiată prima cununie civilă a noului an. George şi Andra Constantinescu au pus capăt burlăciei, întemeindu-şi prima familie din Focşani în 2010. Imediat după ce s-a încheiat minivacanţa de sărbători, focşănenii s-au prezentat la Starea Civilă, aflată în incinta Teatrului Maior "Gheorghe Pastia", din Focşani,

 • Lefuri întârziate şi mai puţini bani pentru cărţi - Revista presei interne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lefuri întârziate şi mai puţini bani pentru cărţi - Revista presei interne

  Presa internă de astăzi scrie despre întârzierea salariilor, pierderile înregistrate la vinderea pensiunilor la munte sau locul în topul consumatorilor de ciocolată. Printre alte subiecte, traficul ferociar pe timp de iarna este întârziat, iar mariajul este benefic pentru sănătate

 • „Căsătoria cu un pakistanez mi-a adus fericirea“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Căsătoria cu un pakistanez mi-a adus fericirea“

  Tânăra Nicoleta Orbulescu se socoteşte norocoasă pentru viaţa pe care o trăieşte în Peninsulă. Românca spune că s-a măritat „cu un om a cărui religie l-a învăţat să-şi respecte familia".