Stiri despre casatorie

  1146 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Căsătoriile între rude, povară pentru urmaşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Căsătoriile între rude, povară pentru urmaşi

  O jurnalistă de origine pakistaneză din Marea Britanie povesteşte cum i-a afectat familia faptul că bunicii ei sunt veri primari. Tazeen Ahmad a realizat un documentar despre efectele medicale ale căsătoriilor între rudele apropiate.

 • Leonardo DiCaprio, speriat de căsătorie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Leonardo DiCaprio, speriat de căsătorie

  Actorul Leonardo DiCaprio (foto) a vorbit recent despre scenele de sex cu Kate Winslet din filmul „Nonconformiştii“ („Revolutionary Road“), regizat de fostul soţ al lui Winslet, Sam Mendes.

 • INFORMAŢII SUPER-UTILE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INFORMAŢII SUPER-UTILE

  Adevărul de Seară sare în ajutorul tău şi te ajută să te descurci prin hăţişul birocratic din România. Află ce acte îţi trebuie şi cât te costă să faci diverse lucruri, de care te ciocneşti zilnic.

 • UTILE/ Ce acte îţi trebuie şi cât te costă să te căsătoreşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UTILE/ Ce acte îţi trebuie şi cât te costă să te căsătoreşti

  Căsătoria nu mai este ca pe vremuri, când îţi luai buletinul şi aleasa şi dădeai o fugă la Primărie. Acum, trebuie să procuri numeroase documente, cu cel puţin 10-14 zile înainte, pentru a te putea prezenta în faţa ofiţerului de Stare Civilă.

 • Suceava: Însurătoarea, posibilă doar în zilele lucrătoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Suceava: Însurătoarea, posibilă doar în zilele lucrătoare

  Starea Civilă va fi închisă în weekend, pentru că şefii Primăriei spun că nu-şi permit să-i plătească suplimentar pe angajaţi. Tinerii suceveni îşi pot uni destinele doar în zilele de luni până vineri, deoarece Primăria nu-şi mai permite să-i plătească pe ofiţerii Stării Civile pentru munca de la sfârşitul săptămânii.

 • Italia: divorţuri fictive pentru a evita Fiscul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Italia: divorţuri fictive pentru a evita Fiscul

  Pentru a face faţă crizei economice, italienii inventează un nou model de gestiune familială. Cetăţenii din Peninsulă susţin că în momentul de faţă, divorţul poate aduce chiar mai multe avantaje decât căsătoria. Cel puţin pe plan economic.

 • Alicia Keys s-a căsătorit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alicia Keys s-a căsătorit

  Alicia Keys s-a căsătorit, sâmbătă, cu iubitul ei, rapperul şi producătorul muzical Swizz Beatz. Ceremonia a fost discretă şi a avut loc într-un oraş de pe coasta Mării Mediterane informează presa americană.

 • VIDEO Căsătorie la azil: mirii au împreună 184 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Căsătorie la azil: mirii au împreună 184 de ani

  La vârsta de 97 de ani, Henry Kerr şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o de nevastă pe Valerie Berkowitz, după ce o curtase patru ani. Cei doi s-au cunoscut la un centru de îngrijire a bătrânilor din nordul Londrei, iar săptămâna trecută şi-au jurat credinţă veşnică, notează BBC.

 • Răzvan Fodor s-a căsătorit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Răzvan Fodor s-a căsătorit

  Răzvan Fodor s-a căsătorit civil, ieri, cu iubita lui, Irina Stan. Evenimentul nu a fost lipsit de incidente. Mireasa şi-a uitat cartea de indentitate, motiv pentru care s-a întors acasă să o recupereze. Pe lângă rude şi prieteni, la cununie a fost prezent şi Pavel Bartoş, prietenul lui Răzvan.

 • FOTO Iker şi Sara, lună de miere în San Francisco?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Iker şi Sara, lună de miere în San Francisco?

  Căpitanul naţionalei Spaniei şi iubita sa, Sara Carbonero se află în San Francisco. Deşi zvonurile spun că cei doi sunt într-o mini-lună de miere, sora jurnalistei susţine că singura schimbare în viaţa celor doi e că acum locuiesc împreună.

 • Sunt normale îndoielile de dinaintea nunţii?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sunt normale îndoielile de dinaintea nunţii?

  De cele mai multe ori, nesiguranţa de dinaintea marelui eveniment nu este decât consecinţa stresului prin care treci. Dar există şi cazuri în care îndoielile au temei. Află când sunt ele motivate şi când nu. 

 • Carlos Santana, cerere de căsătorie în concert
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Carlos Santana, cerere de căsătorie în concert

  Celebrul chitarist Carlos Santana (foto) a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Cindy Blackman, chiar sub ochii fanilor, în timpul unui concert susţinut la Chicago, informează Reuters.

 • Nuntă în Hawaii pentru Megan Fox
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nuntă în Hawaii pentru Megan Fox

  Actriţa Megan Fox, considerată una dintre cele mai sexy femei din lume, s-a căsătorit cu actorul Brian Austin Green, cunoscut pentru rolul David din celebrul serial de televiziune „Beverly Hills, 90210“.

 • Mena Suvari s-a căsătorit la Vatican
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mena Suvari s-a căsătorit la Vatican

  Actriţa americană Mena Suvari (foto) s-a căsătorit sâmbătă cu producătorul de film Simone Sestito, în cadrul unei ceremonii private organizate într-una dintre bisericile de la Vatican, informează people.com, citat de Mediafax.

 • Harrison şi Calista s-au căsătorit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Harrison şi Calista s-au căsătorit

  Harrison Ford şi Calista Flockhart au decis să oficializeze relaţia pe care o aveau de opt ani. Actorii Harrison Ford (67 de ani) şi Calista Flockhart (45 de ani) s-au căsătorit la reşedinţa guvernatorului din statul New Mexico.

 • Roxana Ciuhulescu, viaţa în viteza a cincea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Roxana Ciuhulescu, viaţa în viteza a cincea

  Prezentatoarea a fost alintată „femeia cu cele mai lungi picioare” şi „domnişoara ProMotor”. Între timp, s-a căsătorit, are o fetiţă, iar printre invitaţii emisiunii ei se numără unii dintre cei mai cunoscuţi oameni din lume. Toţi se miră cât de complicat e uneori pentru ea să urce în maşină.

 • Jumătate de veac împreună
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jumătate de veac împreună

  21 de cupluri din Slobozia, care au împlinit 50 de ani de căsătorie, au fost răsplatite  joi, 13 mai, cu diplome de fidelitate  de Primărie. Tot cu această ocazie, veteranii însurăţei au avut parte şi de o masă festivă.

 • Târgu-Mureş: Restaurantele luate cu asalt de viitorii miri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Restaurantele luate cu asalt de viitorii miri

  După nici câteva luni de la începutul anului, restaurantele din Târgu-Mureş sunt în mare parte rezervate, în special pentru zilele de sâmbătă. Tinerii mureşeni îşi stabilesc data nunţii în funcţie de restaurantul ales pentru eveniment.

 • Serena Williams, aproape de măritiş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Serena Williams, aproape de măritiş

  Tenismena se descurcă bine pe toate planurile. Pe teren nu-i stă nimeni în faţă, afacerile merg excelent, iar relaţia cu iubitul ei se îndreaptă spre rezultatul aşteptat: căsătoria.

 • Celebrităţi dependente de altar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Celebrităţi dependente de altar

  În aceasta saptămână, am aflat că incomparabila Elizabeth Taylor se va căsători... pentru a noua oară. Vrei să ştii ce vipuri merg în pelerinaj la altar?