Stiri despre carturesti verona

  17 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Eveniment
dedicat Seriei de autor Gheorghe Crăciun la Cărtureşti
Verona
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eveniment dedicat Seriei de autor Gheorghe Crăciun la Cărtureşti Verona

  Miercuri, 15 februarie, la ora 19.00, la Cărtureşti Verona (ceainărie), va avea loc un eveniment dedicat celor mai recente două volume apărute în Seria de autor Gheorghe Crăciun, unul dintre cele mai prestigioase proiecte editoriale Polirom-Cartea Românească.

 • Un mare scriitor român, Gheorghe Săsărman, despre „Adevărata
cronică a morţii lui Yeşua Ha-Nozri“. Sâmbătă, autorul va fi prezent la Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un mare scriitor român, Gheorghe Săsărman, despre „Adevărata cronică a morţii lui Yeşua Ha-Nozri“. Sâmbătă, autorul va fi prezent la Bucureşti

  Sîmbătă, 29 octombrie, de la ora 18.00, la Librăria Cărtureşti Verona – Ceainărie (Str. Arthur Verona 13-15), din Bucureşti, va avea loc lansarea romanului „Adevărata cronică a morţii lui Yeşua Ha-Nozri“, semnat de Gheorghe Săsărman, şi apărut recent la Editura Polirom, în colecţia „Fiction Ltd.“. Invitaţi, alături de autor: Sorin Antohi şi Ovidiu Şimonca.

 • Două lansări ale teatrologului George Banu în Festivalul Naţional de Teatru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Două lansări ale teatrologului George Banu în Festivalul Naţional de Teatru

  Duminică, 23 octombrie, de la ora 16.00, la ceainăria Cărtureşti Verona, Editura Nemira lansează, în cadrul Festivalului Naţional de Teatru, volumul al treilea din seria „Parisul personal” de George Banu, cu fotografii de Mihaela Marin, intitulat „Familia din Rivoli 18”, apărut în colecţia Yorick. După „Autobiografie urbană” şi „Casa cu daruri”, acest al treilea volum întregeşte seria dedicată Parisului de scriitorul şi teatrologul George Banu.

 • Trilogia balcanică de Olivia Manning se lansează luni la Cărtureşti Verona
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trilogia balcanică de Olivia Manning se lansează luni la Cărtureşti Verona

  Luni, 17 octombrie, de la ora 19.00, la Cărtureşti Verona are loc lansarea Trilogiei Balcanice scrisă de prozatoarea britanică Olivia Manning din care fac parte romanele Marea şansă, Oraşul decăzut şi Prieteni şi eroi, apărută integral la editura Nemira, în colecţia Babel şi tradusă din limba engleză  de Diana Stanciu. Vorbesc despre carte Andreea Răsuceanu, Dana Ionescu, Bogdan Ghiu şi Bedros Horasangian.

 • Marius Manole citeşte din Gheorghe Crăciun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marius Manole citeşte din Gheorghe Crăciun

  Miercuri, 2 martie, de la ora 18.00, la Librăria Cărtureşti Verona, va avea loc un eveniment dedicat unuia dintre cei mai importanţi scriitori români postbelici, Gheorghe Crăciun, prilejuit de apariţia a două noi titluri în seria de autor pe care editura Cartea Românească i-a dedicat-o. Cu acest prilej, cunoscutul actor Marius Manole va citi fragmente din „Compunere cu paralele inegale“, unul dintre cele mai importante romane ale autorului.

 • 111 poeme de
dragoste, cadou de Dragobete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  111 poeme de dragoste, cadou de Dragobete

  Miercuri, 24 februarie, de Dragobete, Editura Nemira vă invită la o seară de poezie, cu texte care se întind de la 1785 până în 2015. De la ora 19.00, la cafeneaua Cărtureşti Verona, se lansează antologia „111 cele mai frumoase poezii de dragoste din literatura română“, alături de coordonatorii Marius Chivu şi Radu Vancu. Seara continuă cu un maraton de lecturi.

 • Grasu XXL merge pe „Drumul spre succes“: cântăreţul îşi lansează cel de-al patrulea album al carierei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Grasu XXL merge pe „Drumul spre succes“: cântăreţul îşi lansează cel de-al patrulea album al carierei

  Grasu XXL îşi lansează astăzi cel de-al patrulea album intitulat „Drumul spre succes“, materialul discografic fiind însoţit de un videoclip cu acelaşi nume, dar şi de un scurtmetraj care arată poveştile unor oameni care au atins succesul prin muncă şi dăruire. Evenimentul de lansare al albumului va avea loc la librăria Cărtureşti Verona, de la ora 16:30.

 • Lansarea cărţii „Mândră să fiu rromă“, de Anina Ciuciu, masterandă la Sorbona, a avut loc vineri, la Cărtureşti Verona
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lansarea cărţii „Mândră să fiu rromă“, de Anina Ciuciu, masterandă la Sorbona, a avut loc vineri, la Cărtureşti Verona

  „Mândră să fiu rromă: de la Faţa Luncii la Sorbona“ este numele cărţii scrise de Anina Ciuciu (24 de ani), masterandă în anul II, la Universitatea Sorbona, în colaborare cu jurnalistul francez Frédéric Veille. Volumul, apărut la Editura Pandora M – din cadrul Grupului Editorial Trei - într-o traducere de Ana Antonescu, a fost lansat vineri, la Cărtureşi Verona.

 • Constantin Abăluţă, în dialog cu Daniel Cristea-Enache, la Cărtureşti Verona
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constantin Abăluţă, în dialog cu Daniel Cristea-Enache, la Cărtureşti Verona

  Constantin Abăluţă va purta o discuţie cu criticul literar Daniel Cristea-Enache, pornind de la cel mai nou volum al lui Abăluţă, „Tot atât de liber“, apărut de curând la Editura Cartea Românească. Întâlnirea va avea loc vineri, 28 iunie, la ora 18.30, la Librăria Cărtureşti Verona din Bucureşti.

Modifică Setările