cartofi la cuptor - ultimele știri
Se știe că preparați la cupror, cartofii sunt mai sănătoși și absorb mai puține grăsimi decât cei prăjiți, preferații multor adulți, dar mai ales ai copiilor.
Este un preparat simplu, dar deosebit de gustos. În post, cartofii la cuptor sunt o masă sățioasă și ușor de pregătit. Pot fi serviți cu murături, salată de legume ori cu sos de usturoi.
Cartofii prăjiți la cuptor pot fi un succes sau un eșec, deoarece uneori, în loc de cartofi prăjiți crocanți, poți face doar niște simpli cartofi fierți. Există mai multe secrete pentru a obține cartofi prăjiți mai crocanți, dar acest truc este ceva ce nu ți-ai fi imaginat niciodată.
Bicarbonatul de sodiu este un ingredient foarte popular și are numeroase întrebuinţări. Fiind ieftin şi nelipsit din bucătăria gospodinelor, bicarbonatul de sodiu poate fi utilizat pentru curăţarea suprafeţelor și îndepărtarea pesticidelor de pe fructe şi legume.
Dacă niciodată nu v-au ieşit cartofii exact ca la restaurant, ar trebui să luaţi în calcul învăţarea unei tehnici speciale şi adăugarea ingredientului pe care îl folosesc bucătarii din marile restaurante. Specialiştii explică grosimea la care trebuie...
Bucătarul bănăţean Uica Mihai ne propune un fel de mâncare care poate potoli şi foamea celor mai înfometaţi oameni de pe pământ....