Stiri despre carti

  1237 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Târgu-Mureş:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: "Steaua Sudului" cumpărată în drum spre muncă

  Mureşenii s-au obişnuit deja ca în ziua de miercuri să se trezească mai repede. Motivul nu ar fi programul încărcat al zilei, ci faptul să înainte de a ajunge la serviciu trebuie să se oprească pe la chioşcurile de ziare pentru a cumpăra cărţile lui Jules Verne. 

 • Piteştenii s-au grăbit să ia „Steaua Sudului“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteştenii s-au grăbit să ia „Steaua Sudului“

  Romanul „Steaua Sudului“ de Jules Verne a fost  distribuit, astăzi, împreună cu „Adevărul“, la preţul de 10,99 lei  şi a dispărut rapid de la chioşcurile de ziare.

 • Brăila:Cărţile au luat locul „netului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila:Cărţile au luat locul „netului" la Şcoala nr. 21

  În epoca internetului şi a tehnologiilor sofisticate, astăzi, auzi din ce în ce mai rar noţiunea „club de lectură". Numărul copiilor care citesc s-a diminuat considerabil, şi asta pentru că în cele mai multe cazuri, calculatorul a înlocuit cartea.

 • Înfruntă gerul pentru „Insula misterioasă“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Înfruntă gerul pentru „Insula misterioasă“

  Gerul năprasnic care s-a abătut asupra Moldovei nu a împiedicat pe cititorii „Adevărul“ să iasă din case pentru a-şi cumpăra volumul al doilea al romanului „Insula misterioasă“, din colecţia „Jules Verne“.

 • Brăila: Cum te abonezi la colecţia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila: Cum te abonezi la colecţia "Jules Verne"

  După 30 de ani, Biblioteca Adevărul relansează colecţia originală „Jules Verne". Pentru cei care doresc să aibă în bibliotecă seria completă, de 40 de cărţi, abonamentul este cea mai sigură soluţie. Există variante de abonare la ziarul „Adevărul" plus cartea din colecţia Jules Verne: 1 lună - 67 de lei, 3 luni - 193 de lei, 6 luni - 378 de lei.

 • Târgu-Mureş: Cărţile Jules Verne îi încântă pe mureşeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Cărţile Jules Verne îi încântă pe mureşeni

  Mureşenii au ingnorat gerul şi au fost prezenţi la chioşcuri de la primele ore ale dimineţii pentru a-şi cumpăra al doilea volum al romanului „Insula misterioasă“ distribuit astăzi cu ziarul „Adevărul“ şi suplimentul „Adevărul literar şi artistic“.

 • George Vişan, omul care-ţi aduce romanul vieţii tale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  George Vişan, omul care-ţi aduce romanul vieţii tale

  Consilier la sala de lectură a Colegiului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), bucureşteanul le arată românilor, dintre filele îngălbenite ale unui dosar, adevărul propriei lor vieţi.

 • Editurile ne pregătesc cărţi de top
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Editurile ne pregătesc cărţi de top

  Traducerile mai multor volume de succes din străinătate sunt gata să vadă lumina tiparului în perioada următoare. La cititorii români vor ajunge traduceri inedite din Herta Müller, Jorge Luis Borges, Amos Oz şi Orhan Pamuk.

 • Cărţi şi filme de la „Adevărul“ în AFI Cotroceni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cărţi şi filme de la „Adevărul“ în AFI Cotroceni

  Târgul Carte-Muzica-Film s-a deschis astăzi, la ora 10.00, în cel mai mare mall din sud-estul Europei, AFI Palace Cotroceni. Evenimentul este organizat în perioada 21-31 ianuarie şi deschide oficial calendarul expoziţional 2010.

 • Cozi la chioşcurile clujene pentru Jules Verne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cozi la chioşcurile clujene pentru Jules Verne

  Clujenii au format cozi în această dimineaţă, la chioşcurile de ziare din cartierul Mărăşti, pentru a achiziţiona primul volum al romanului „Insula misterioasă“, de Jules Verne, carte distribuită astăzi împreună cu ziarul Adevărul.

 • Buzău:Ore de franceză în sala de lectură a bibliotecii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Buzău:Ore de franceză în sala de lectură a bibliotecii

  Peste 8 000 de cărţi rânduite pe rafturile uneia dintre sălile Bibliotecii Judeţene sunt la dispoziţia celor care au făcut o pasiune pentru limba franceză. Sunt volume de filosofie, psihologie, religie dar mai ales de literatură ce constituie fondul de carte al Bibliotecii Franceze.

 • „Caravana Adevărul” a ajuns la Piteşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Caravana Adevărul” a ajuns la Piteşti

  Astăzi şi mâine aveţi ocazia să vă achiziţionaţi atât cărţile cât şi dvd-urile din colecţiile “Adevărul”, direct din caravană, la preţurile cu care au apărut la chioşcuri.

 • Pietrenii s-au bătut pe Jules Verne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pietrenii s-au bătut pe Jules Verne

  Pietrenii au îndurat frigul de la cinci dimineaţa pentru volumul distribuit gratuit împreună cu ziarul „Adevărul" de astăzi

 • Caravana “Adevărul” a ajuns în Târgovişte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Caravana “Adevărul” a ajuns în Târgovişte

  Pentru două zile, târgoviştenii au la dispoziţie toate colecţiile de dvd-uri şi cărţi. Încă de la primele ore ale dimineţii, au fost vândute sute de exemplare din “Biblioteca Adevărul” şi “Adevărul pentru copii”.