Stiri despre carne pui

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Alimente care ne adorm rapid prin stimularea producţiei de melatonină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente care ne adorm rapid prin stimularea producţiei de melatonină

  Tulburările de somn afectează funcţiile psihice şi nivelul de energie fiind o reală problem pentru milioane de oameni, însă nutriţionoştii spun că dezechilibrul nivelului de melatonină poate fi reglat în mod natural, cu ajutorul alimentelor.

 • Carnea de pasăre şi de porc se va scumpi din nou, cu 40%
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Carnea de pasăre şi de porc se va scumpi din nou, cu 40%

  Preţul cărnii de porc şi de pasăre a crescut cu 20% în ultimele două săptămâni şi va creşte din nou, cu încă 30-40%, atingând cote alarmante pentru buzunarul românului, avertizează Asociaţia Crescătorilor şi Exportatorilor de Bovine, Ovine şi Porcine din România.

 • Alimentele care păstrează părul în stare bună
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimentele care păstrează părul în stare bună

  Un articol publicat pe site-ul belgian lalibre.be aduce în atenţia publică alimentele care sunt substanţele necesare pentru un păr sănătos. Printre produsele pe care este indicat să le consumăm întâlnim carnea, peştele, lintea, soia şi drojdia de bere.

 • Bomba cu salmonela care a închis Avicola Călăraşi şi a lăsat pe drumuri 300 de oameni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bomba cu salmonela care a închis Avicola Călăraşi şi a lăsat pe drumuri 300 de oameni

  Ancheta din dosarul în care este cercetată evaziunea fiscală de peste 70 de milioane de euro, în care procurorii au descoperit că de la Avicola Călăraşi ar fi ajuns pe piaţă carne alterată, a dus ieri la închiderea acestei societăţi care a funcţionat 32 de ani. Pe de altă parte, autorităţile au anunţat ieri că cea mai probabilă sursă de contaminare în scandalul cărnii de pui a fost o „manipularea defectuoasă la depozitare”.

 • Cum a făcut bani Ioan Popa, cel mai bogat om din Alba
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum a făcut bani Ioan Popa, cel mai bogat om din Alba

  Ioan Popa, patronul comapaniei Transavia SA Oiejdea, este potrivit Topului Forbes 500 Miliardari cel mai bogat om din Alba. A intrat în afaceri în anul 1991, când a înfiinţat firma ce a ajuns cea mai mare din România pe piaţa cărnii de pasăre.

Modifică Setările