Stiri despre carmen zamfirescu

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Femeia în istoria României - subiect mereu actual şi fascinant, prezentat la Bruxelles pe 8 martie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Femeia în istoria României - subiect mereu actual şi fascinant, prezentat la Bruxelles pe 8 martie

  În data de 8 martie 2017, la Bruxelles, europarlamentara Maria Grapini a organizat un eveniment deosebit dedicat Zilei Internaţionale a Femeii, la Casa de Cultură Belgo-Română „Arthis” din Bruxelles. Această acţiune se înscrie pe linia activităţii doamnei europarlamentar Maria Grapini de a promova anual imaginea României prin conferinţe şi expoziţii.

 • Două lecturi incitante care nu trebuie ratate într-o vară fierbinte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Două lecturi incitante care nu trebuie ratate într-o vară fierbinte

  În această vară toridă, vor apărea două romane noi, incitante, purtând semnătura îndrăgitei scriitoare Carmen Zamfirescu. Rândurile de faţă pot constitui o invitaţie la o lectură în care misterul, suspansul şi izul Bucureştilor de altădată se împletesc armonios la graniţa dintre ficţiune şi realitate.

 • Romanul „Dragoste cu iz de ciocolată“, la al doilea volum
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Romanul „Dragoste cu iz de ciocolată“, la al doilea volum

  În data de 19 decembrie 2015, într-o ambianţă deosebit de plăcută, oferită de ”Leonidas Chocolate Caffee” din Craiova, s-a lansat cel de-al doilea volum al romanului ”Dragoste cu iz de ciocolată”, publicat în ediţie tipărită la Editura Grafix din Craiova.

 • Romanul „Dragoste cu iz de ciocolată” şi realitatea istorică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Romanul „Dragoste cu iz de ciocolată” şi realitatea istorică

  De Ziua Îndrăgostiţilor, 14 februarie 2014, doamna scriitor Carmen Zamfirescu a lansat un roman, „Dragoste cu iz de ciocolată”, publicat la Editura Revers, Craiova 2014, inspirat din realitatea istorică românească a perioadei de dinainte de 1989. În 2015, un articol publicat pe adevarul.ro aduce în discuţie un subiect real, care seamănă izbitor cu povestea romanului.

Modifică Setările