Stiri despre carmen electra

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTO
Carmen Electra, cea mai sexi „bătrânică“ din „FHM“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Carmen Electra, cea mai sexi „bătrânică“ din „FHM“

  Protagonista serialului „Baywatch“ recunoaşte că deşi are 41 de ani şi a devenit oficial cea mai vârstnică vedetă de pe coperta revistei pentru bărbaţi „FHM“ se simte mai încrezătoare şi mai atrăgătoare decât în urmă cu 20 de ani.

 • FOTO Cele mai scurte căsnicii
de la Hollywood
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Cele mai scurte căsnicii de la Hollywood

  Instituţia căsătoriei ar trebui să fie respectată, stabilă şi nu tratată ca pe un lucru care poate fi schimbat cu uşurinţă, dar, cu toate acestea, mai ales în Statele Unite întâlnim cupluri de vedete care au „reuşit” performanţa să divorţeze după mariaje scurte.

 • FOTO VIDEO Celebrităţi care au stat pe străzi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO Celebrităţi care au stat pe străzi

  Faima şi câştigurile financiare vin după o muncă grea, mai ales în cazul artiştilor care depun eforturi considerabile pentru a ajunge în poziţii fruntaşe. Unii dintre cei mai cunoscuţi actori şi cântăreţi au trecut prin clipe grele, rămânând chiar fără adăpost, înainte de a atinge gloria.

 • VIDEO Cele mai proaste filme din istorie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cele mai proaste filme din istorie

  Internetul abundă în topuri cu cele mai bune filme, cele mai bune replici, cele mai bune melodii de ascultat. Însă utilizatorii fideli ai site-ului IMDb.com au alcătuit o listă cu cele mai proaste filme ale tuturor timpurilor, iar starleta Paris Hilton joacă în două dintre ele.

 • Carmen Electra lansează o linie de jucării sexuale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Carmen Electra lansează o linie de jucării sexuale

  Vedeta Carmen Electra lucrează la designul unei noi colecţii de jucării sexuale. Electra a declarat pentru „The Sun“ că este cea mai potrivită persoană pentru acest lucru pentru că este un mare fan al jucărelelor pentru adulţi.