Stiri despre cariere

  53 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ultimele zile în care absolvenţii se pot înscrie la
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ultimele zile în care absolvenţii se pot înscrie la "Career Innovation Week"

  Absolvenţii şi masteranzii cu rezultate academice deosebite mai au câteva zile la dispoziţie pentru a se înscrie, până pe 7 noimebrie, la "Career Innovation Week", unde vor fi selectaţi 200 de tineri care vor participa la workshop-uri organizate de reprezentanţi ai unor companii lider de piaţă în domeniul lor.

 • Târg de cariere la Iulius Mall
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târg de cariere la Iulius Mall

  Clujenii care îşi caută un loc de muncă pot merge mâine la Iulius Mall, între orele 10.00 şi 18.00, la un târg de cariere. Evenimentul e organizat de Organizaţia pentru Dezvoltarea Afacerilor în Societate, un ONG din Cluj.

 • Şefii egoişti au cariere de succes
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şefii egoişti au cariere de succes

  Agresivitatea şi egoismul sunt cele mai bune calităţi ale unui lider, în timp ce bunătatea reprezintă o piedică la avansare, arată un studiu recent, citat de presa internaţională.

 • Tulcea: Elevii de la Moisil au discutat despre cariere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcea: Elevii de la Moisil au discutat despre cariere

  Ieri, de la ora 11.00,  liceenii au găzduit  proiectul „Tu ce vrei să te faci când o să fii mare“ ediţia a II-a, iniţiativă a Asociaţiei Centrul European pentru Diversitate în colaborarea Liceului Moisil.

 • Şanse la cariere de succes pentru studenţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şanse la cariere de succes pentru studenţi

  Peste 200 de locuri de muncă şi stagii de practică pot fi ocupate de tinerii ambiţoşi. Recruiteri din Bucureşti vor fi prezenţi, timp de două zile, la târgul de joburi pentru studenţi şi absolvenţi care a început azi-dimineaţă la Universitatea Politehnică din Capitală.

 • Tulcea: „Tu ce vrei să te faci când o să fii mare“?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcea: „Tu ce vrei să te faci când o să fii mare“?

  Centrul EUdivers a fost ieri la Colegiul Tehnic Henri Coandă din Tulcea, unde a avut loc prima acţiune de orientare şi consiliere profesională din acest proiect. Angajaţi ai instituţiilor publice s-au dus la elevii de liceu pentru a discuta despre viitoarele cariere.

 • Cariere de succes în afara României
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cariere de succes în afara României

  Cinci tineri au studiat în afara ţării şi asta le-a dat şansa de a se perfecţiona în domenii precum microbiologie, astrofizică sau fizica particulelor. „Forbes România“ a stat de vorbă cu tinerii care au avut şansa de a studia şi a se perfecţiona în domenii ştiinţifice de avangardă. Niciunul nu mai vrea să se întoarcă în ţară.

 • Joburi consistente pentru studenţi, „subţiri” pentru absolvenţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Joburi consistente pentru studenţi, „subţiri” pentru absolvenţi

  JobShop, singurul eveniment naţional de carieră din România adresat studenţilor şi absolvenţilor reuneşte 21 de companii, majoritatea din domeniul tehnic. Printre companiile care îşi prezintă ofertele de joburi disponibile se regăsesc Continental AG Romania, Nokia, Genpact, Procter & Gamble sau Tenaris Silcotub.

 • Unde a dus criza? A ajuns şomeră cu diplomă de Sorbona!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unde a dus criza? A ajuns şomeră cu diplomă de Sorbona!

  O buzoiancă nu îşi găseşte serviciu pe motiv că este supracalificată. O craioveancă, în schimb, a ajuns manager la o firmă din Geneva. România este ţara contrastelor. O bursă în străinătate sau rezultate excelente la concursuri nu îţi asigură un loc de muncă.

Modifică Setările