Stiri despre carduri

  352 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Harababură cu cardurile Metrorex
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Harababură cu cardurile Metrorex

  Noile cartele de călătorii au fost lansate înainte ca Metrorex să pună la punct sistemul informatic. Bucureştenii nu pot încărca portofelele electronice în staţiile Metrorex, iar cartela de 62 de călătorii expiră înainte ca acestea să fie consumate.

 • Tulcea: Carduri de autobuz pentru pensionari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tulcea: Carduri de autobuz pentru pensionari

  Cu ajutorul acestora, va putea fi limitat numărul călătoriilor gratuite. La ora actuală, gratuitatea este eliminată în totalitate prin hotărâre a Consiliului Local

 • „Prinţişorul“ şi părtaşii, păstraţi după gratii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Prinţişorul“ şi părtaşii, păstraţi după gratii

  Curtea de Apel Bucureşti a admis ieri recursul procurorilor în cazul Iustin Covei.Tribunalul Bucureşti hotărâse pe 13 august să îi elibereze sub control judiciar pe membrii reţelei de carderi din care făcea parte Iustin Covei, însă procurorii DIICOT au atacat decizia cu recurs.

 • Staruri de la Hollywood înşelate de coafeză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Staruri de la Hollywood înşelate de coafeză

  Mai multe staruri de la Hollywood, printre care Cher, Anne Hathaway şi Jennifer Aniston, au fost escrocate de proprietara unui salon de înfrumuseţare din Beverly Hills.

 • A scăpat de descindere pentru că fura în Italia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A scăpat de descindere pentru că fura în Italia

  Laurenţiu Ion Vlăduţ, zis „Lary“, fiul comisarului-şef de la Poliţia Calafat, nu era în ţară ieri, în timpul percheziţiilor. Tânărul în vârstă de 30 de ani trebuia să primească apartura electronică direct în Italia, acolo unde opera. Fiul de poliţist a reuşit în doar patru luni să sutragă fraudulos sute de mii de euro.

 • Craiova: Iustin Covei, fiul unui judecător şi nepotul unui procuror a cerut să fie judecat la un alt tribunal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Iustin Covei, fiul unui judecător şi nepotul unui procuror a cerut să fie judecat la un alt tribunal

  Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie a respins astăzi cererea lui Iustin Covei, prin care cere să fie judecat la un alt tribunal. Iustin Covei (23 de ani) a fost săltat  de mascaţi, din locuinţa bunicilor din Craiova anul trecut. Tânărul  este bănuit de coordonarea unei ample reţele internaţionale specializată în falsificări de carduri.

 • Dragoş Tiugan a fost pus în liberate de Tribunalul Dolj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dragoş Tiugan a fost pus în liberate de Tribunalul Dolj

  Fiul medicului neurolog şi fratele magistratului din Dolj a cerut ieri instanţei să fie eliberat sub control judiciar. Dragoş Tiugan a fost arestat pe data de 9 iunie pentru 29 de zile şi este acuzat de infracţiuni cu carduri bancare.

 • VIDEO / Membrii Frăţiei, acuzaţi de clonare de carduri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO / Membrii Frăţiei, acuzaţi de clonare de carduri

  Poliţiştii au făcut în această dimineaţă percheziţii la şase imobile din Craiova şi Bucureşti. Şase persoane sunt acuzate de clonare de carduri şi falsificare de obiecte electronice. Din clanul condus de Gigel Roşianu fac parte interlopi cunoscuţi din Bănie.

 • Craiova, cuibul piraţilor de carduri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova, cuibul piraţilor de carduri

  Samir Sprânceană, Dragoş Tiugan şi Ion Roşianu, cercetaţi pentru fraude informatice, au avut ieri termen la Curtea de Apel Craiova. În timp ce Sprânceană şi Roşianu au cerut să fie eliberaţi sub control judiciar, în cazul lui Tiugan procurorii DIICOT au făcut recurs, nemulţumiţi că acesta nu a fost arestat.

 • Samir Sprânceană, trimis după gratii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Samir Sprânceană, trimis după gratii

  Omul de afaceri craiovean Samir Sprânceană şi nepotul său, Ovidiu Robert Duran, au primit ieri mandate de arestare pentru nouă zile. Cei doi sunt cercetaţi într-un amplu dosar în care sunt acuzaţi de constituire a unui grup infracţional care se ocupa de clonarea de carduri.

 • Frate de magistrat, liber să fure cu cardul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Frate de magistrat, liber să fure cu cardul

  Dragoş Tiugan a fost lăsat în libertate pe motiv că nu reprezintă pericol public.Fratele judecătorului doljean Marius Tiugan, Dragoş Tiugan, este acuzat de fraude informatice.

 • Craiova: Carderul Tiugan a scăpat de mandatul de arestare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Carderul Tiugan a scăpat de mandatul de arestare

  Tribunalul Dolj a respins două  dintre propunerile de arestare preventivă, printre care şi cea pe care îl vizează pe capul reţelei de falsificatori de carduri, Dragoş Tiugan. Fiul medicului Alexandru Tiugan, şeful Secţiei de Psihiatrie Acuţi a Spitalului Clinic de Urgenţă Militar „Dr. Ştefan Odobleja“ a reuşit să obţină cu carduri false sute de mii de euro.

 • Românii sunt tot mai atenţi la carduri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii sunt tot mai atenţi la carduri

  MasterCard Europe anunţă rezultatele unui studiu din care reiese că în această perioadă românii sunt mai atenţi la cheltuielile pe care le fac. În acelaşi timp, posesorii de carduri de credit caută să fructifice avantajele acestor produse.

 • PSD trece de la mici la carduri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PSD trece de la mici la carduri

  Social-democraţii încearcă să atragă noi oameni în partid ispitindu-i cu reduceri ce ar putea fi obţinute pe baza cardului de membru. Strategia cardurilor cu discounturi a mai fost folosită de democraţii americani şi de laburiştii englezi.

Modifică Setările