Stiri despre captain america

  19 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cine este frumoasa cu care se iubeşte Captain America? Chris Evans a fost surprins de paparazzi!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine este frumoasa cu care se iubeşte Captain America? Chris Evans a fost surprins de paparazzi!

  El are 39 de ani, ea are 31 - dar până acum se ştia că este implicată în altă relaţie. Recent,  paparazzi l-au surprins pe Captain America într-o companie specială: frumoasa actriţă Lily James. Cei doi au fost văzuţi în jurul orei 1 noaptea plecând împreună de la un club privat din Mayfair şi luând acelaşi taxi către hotelul londonez Corinthia.

 • VIDEO Comic Con, cu vedete din seriale celebre şi supereroi români şi bulgari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Comic Con, cu vedete din seriale celebre şi supereroi români şi bulgari

  Mii de tineri au luat cu asalt Romexpo în acest weekend pentru o nouă ediţie a Comic Con. Costume de supereroi, de personaje negative sau pozitive din seriale sau din benzi desenate, actori din blockbustere pe micul sau marele ecran, jocuri video şi un târg de produse de gen, toate acestea s-au regăsit timp de trei zile la Bucureşti.

 • Avengers: Age of Ultron
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avengers: Age of Ultron

  Dar în vremea noastră, cele mai mari spectacole au legătură cu aducerea eroismului la nivel planetar si deci transformarea omului intr-un fel de animal responsabil de planetă ca atare. Este ceva interesant aici--nu e evident că puterile cerute de această schimbare sunt la îndemână şi nu este evident, dacă schimbarea se va întâmpla, ce se va întâmpla cu noi, oamenii, aşa cum ne-am obişnuit să fim.

 • Sfârşitul lumii pe ecran
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfârşitul lumii pe ecran

  Au trecut o sută de ani de la începutul Primului Război Mondial, care este momentul în care criza civilizaţiei noastre a devenit evidentă. Pentru prima oară, ţările cele mai moderne şi militarizate--Europa, pe scurt--au folosit puterea modernă pentru a se distruge reciproc. Acesta a fost primul război modern lipsit de orice justificare şi lipsit de învingător.

 • Despre ştiinţă şi eroism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre ştiinţă şi eroism

  Captain America arată cât de inutil poate fi omul în războiul modern, transformat de ştiinţă într-un nou iad. Pentru a redescoperi legătura dintre om, război şi haos, eroul este necesar, fără de care circumstanţele şi principiile justiţiei nu pot fi legate. Şocul revelaţiei eroismului este acesta: Ştiinţa crează haosul.

 • Despre soldat şi cetăţean
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre soldat şi cetăţean

  Drepturile de proprietate şi faptul că luăm drepturile noastre ca arme în lupta politică par să conducă la o lume în care paranoia şi teoria conspiraţiei au înlocuit prudenţa şi nobilitatea. Individualismul face imposibil orice patriotism.

 • Propaganda în filme, în slujba binelui sau a răului?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Propaganda în filme, în slujba binelui sau a răului?

  În regimurile fasciste, industria filmului, sponsorizată de stat, face propagandă pentru interesul agendei ultra-naţionaliste. În comunism, cinematografia de stat avea datoria de a prezenta gloria proletariatului şi mitul egalităţii între muncitori, toate sub protecţia partidului conducător.

Modifică Setările