Stiri despre capitala

  1096 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Bucureşti: 98 de tamponări, în ultimele 24 de ore
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: 98 de tamponări, în ultimele 24 de ore

  În Bucureşti au avut loc, azi-noapte, 28 de tamponări şi trei accidente rutiere soldate cu trei răniţi uşor, în vreme ce mai multe intersecţii prezintă probleme, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul şef Christian Ciocan.

 • Bucureşti: Noi spitale în Capitală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Noi spitale în Capitală

  Consilierii municipali au aprobat, ieri, unele proiecte, care presupun construcţia a trei noi spitale în Capitală, începând de anul viitor.

 • Opt ore pentru deszăpezirea Bucureştiului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Opt ore pentru deszăpezirea Bucureştiului

  Pentru deszăpezirea Capitalei sunt necesare maximum opt ore de la căderea primilor fulgi. Primele străzi pe care se va lucra vor fi arterele principale, pe care circulă mijloacele de transport în comun şi pe care se află sediile unor instituţii, urmând ca zăpade de pe restul străzilor să fie înlăturată, scrie Mediafax.

 • Senatorul Cătălin Voicu are interdicţie de a părăsi Capitala
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Senatorul Cătălin Voicu are interdicţie de a părăsi Capitala

  Senatorul PSD Cătălin Voicu - vicepreşedintele Comisiei de Apărare din Senat – este urmărit penal pentru trafic de influenţă. El a fost luat cu mandat, ieri, de procurorii DNA, fiindu-i aduse la cunoştinţă învinuirile.

 • Amintiri antipatriotice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amintiri antipatriotice

  Fusesem invitat la masă. Amfitrionul era preşedintele Parlamentului.

 • FOTO S-a „aprins” Capitala în lumini de sărbătoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO S-a „aprins” Capitala în lumini de sărbătoare

   Mii de bucureşteni au participat la startul iluminatului festiv al Bucureştiului, care a avut loc aseară, la ora 18.00, în Parcul Cişmigiu. Tot aseară s-au deschis şi patinoarele din centrul Capitalei, iar petrecerile şi concertele, care au răsunat aseară în tot oraşul, au dat startul sărbătorilor de iarnă.

 • Moşul ia cu asalt Capitala
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moşul ia cu asalt Capitala

  Cum astăzi este Moş Nicolae, iar până la venirea lui Moş Crăciun mai e puţin, spiritul Sărbătorilor cuprinde Bucureştiul. Mai multe parcuri se vor transforma în oraşele Moşului.

 • Reşiţa: Republica Banat bate Marea Unire de la 1918
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reşiţa: Republica Banat bate Marea Unire de la 1918

  Marea Unire de la 1918 nu are aceeaşi semnificaţie pentru toată lumea. În judeţul Caraş-Severin sunt personalităţi istorice care susţin că Republica Banat, proclamată în noaptea de 31 octombrie spre 01 noiembrie 1918, ar fi adus mai multe beneficii cărăşenilor decât Marea Unire.

 • Bucureşti: Lumânări aprinse pentru sluţirea Capitalei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Lumânări aprinse pentru sluţirea Capitalei

  Aproximativ 50 de oameni au protestat aseară cu lumânări aprinse faţă de demolarea unei clădiri de la sfârşitul secolului al XIX-lea, de pe strada „Eremia Grigorescu“ nr. 1. La acţiune au participat membri ai asociaţiilor „Prietenii Şcolii Centrale“, Salvaţi Bucureştiul, ai Asociaţiei Bucureşti, dar şi bucureşteni care locuiesc în zonă.

 • Chirurgie cardiacă în Capitală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chirurgie cardiacă în Capitală

  Malformaţiile cardiace ale copiilor vor putea fi operate începând de anul viitor la Spitalul de Pediatrie „Marie Curie“ din Bucureşti, unde se pun la punct ultimele detalii ale primei secţii de chirugie cardiovasculară pediatrică din Capitală.

 • Bucureşti: Enel întrerupe lumina în Capitală şi în Ilfov
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Enel întrerupe lumina în Capitală şi în Ilfov

  Enel Distribuţie Muntenia SA va întrerupe mâine şi poimâine alimentarea cu energie electrică în unele zone din Capitală şi din Ilfov, ca urmare a lucrărilor de  modernizare şi reparaţii în reţeaua de distribuţie.

 • Pedeapsa capitală nu poate fi încă aplicată în Rusia, a decis Curtea Constituţională
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pedeapsa capitală nu poate fi încă aplicată în Rusia, a decis Curtea Constituţională

  Curtea Constituţională a Rusiei a decis joi că pedeapsa capitală nu poate fi aplicată în ţară nici după încheierea moratoriului în vigoare, în ianuarie anul viitor, transmite Russia Today. Moratoriul ce interzice pedepsa cu moartea a fost prelungit până la ratificarea de către Federaţia Rusă a Protocolului nr.6 al Convenţiei internaţionale pentru apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului.

Modifică Setările