Stiri despre capitala cultural europeana

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Mărginimea“ şi unitatea naţională
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Mărginimea“ şi unitatea naţională

  Prietenul de care mă leagă un viu sentiment al recunoştinţei pentru sensibilitatea cu care mi-a fost alături în clipe decisive ale biografiei mele însufleţită neostenit şi nu o dată riscant de idealul identităţii naţionale şi de spirit, hotărât împotriva instalării nefericite, ca doctrină de stat a tranzacţionismului social-politic, cu lozincile lui păgubos justificatoare ale laşităţii

 • INTERVIU Cluj, Capitală Culturală Europeană 2020. Omul şi ideea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Cluj, Capitală Culturală Europeană 2020. Omul şi ideea

  Arhitectul Ionel Vitoc este ceal care a venit primul cu ideea ca municipiul să lupte pentru titlul de Capitală Culturală Europeană în 2020. Arhitectul Ionel Vitoc e legat sufleteşte atât de Cluj, cât şi de Sibiu. Din acest s-a întrebat, în vremea în care oraşul de pe Cibin era Capitală Culturală Europeană, de ce nu ar putea şi Clujul să obţină acest titlu.

 • Clujul, capitală culturală europeană în 2020?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clujul, capitală culturală europeană în 2020?

  Rectorii universitari clujeni susţin proiectul „Cluj-Napoca - Capitală Culturală Europeană 2020”. Cele două opere şi cele două teatre, Festivalul Internaţional de Film Transilvania şi mediul universitar puternic sunt atuurile Clujului pentru titulatura de Capitală Culturală Europeană.

Modifică Setările