Stiri despre cantareata cheala

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cântăreaţa
cheală, în alb şi negru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cântăreaţa cheală, în alb şi negru

  Cred că prima dorinţă a lui Radu Iacoban, atunci când a decis să monteze „Cântăreaţa cheală“ la sala Studio a Teatrului „Maria Filotti“ din Brăila, a fost aceea de a demonstra că, înainte de a fi absurdă, piesa lui Ionesco este o comedie în stare pură. La care poţi râde cum nu se poate mai liber, mai în voie şi mai sănătos.

 • Normalizarea
absurdului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Normalizarea absurdului

  S-a vorbit relativ mult după 1990 încoace despre originile româneşti, literare şi nu numai, ale lui Eugène Ionesco. În 1991 a fost, în fine, tipărită în româneşte, la editura Minerva, cartea Anatomia unei negaţii a lui Gelu Ionesco, multă vreme pusă sub obroc de cenzura comunistă.

 • “Cântăreaţa cheală” prezentată într-o cafenea din Carei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  “Cântăreaţa cheală” prezentată într-o cafenea din Carei

  Trupa de teatru M.E.E.M. din cadrul secţiei de teatru amator în limba română de la Centrul Cultural Carei a susţinut o nouă reprezentaţie a spectacolului de teatru absurd „Cântăreaţa cheală”, adaptare după piesa scrisă de Eugen Ionescu, reprezentat de seamă al teatrului absurd.

 • Cântăreaţa Cheală, la Carei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cântăreaţa Cheală, la Carei

  Trupa de teatru M.E.E.M. din cadrul secţiei de teatru amator în limba română de la Centrul Cultural Carei vă invită, prezintă miercuri, începând cu ora 19.00, în Sala “Deak Endre” a Centrului Cultural, premiera spectacolului de teatru absurd “Cântăreaţa cheală”, adaptare după piesa lui Eugen Ionescu.

Modifică Setările