Stiri despre candidoza

  21 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum te protejezi de candidoză în mod naturist
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum te protejezi de candidoză în mod naturist

  O ciupercă care trăieşte în organismul uman, cunoscută sub denumirea de Candida Albicans, în momentul multiplicării modifică echilibrul natural al florei şi astfel apare candidoza.

 • Posibilele cauze ale candidozei vaginale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Posibilele cauze ale candidozei vaginale

  Multe microorganisme ajung în corp, se multiplică şi provoacă infecţii sau afecţiuni mai grave. Candidoza vaginală este una dintre ele, iar ea apare în urma modificării florei vaginale. Aceasta este o problemă comună în rândul femeilor adulte, care se confruntă cu ea măcar o dată.

 • Boli ginecologice fără simptome
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Boli ginecologice fără simptome

  Problemele vaginale, chiar dacă nu transmit semnale, pot exista într-o formă tacită în corpul tău. Pentru a le preveni, mergi periodic la medicul specialist.

 • Uleiul de oregano sălbatic tratează candida
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Uleiul de oregano sălbatic tratează candida

  Oregano sălbatic (Origanum vulgare), denumit şi maghiran sălbatic, este o plantă aromatică condimentată. Este un adevărat leac care conţine un agent bioactiv (carvacol sau carvacrol) considerat cel mai puternic antiviral, antibacterian, antiparazitar şi antifungic obţinut pe cale naturală.

 • Ce boli poate indica senzaţia de
arsură în gură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce boli poate indica senzaţia de arsură în gură

  Pe lângă disconfort, glosodinia (senzaţia de arsură în gură) reprezintă şi o problemă de sănătate care afectează calitatea vieţii pacientului. Ea poate fi atât semnul unei infecţii orale, cât şi de lipsă de vitamine sau diabet.

 • Beneficiile sucului de aloe
vera
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiile sucului de aloe vera

  Aloe vera este una dintre cele mai renumite plante medicinale. Utilizată de peste 6.000 de ani pentru proprietăţile sale vindecătoare, aloe vera este supranumită „planta miracol”. În prezent, studii clinice au demonstrat beneficiile sucului de aloe vera în cazul afecţiunilor digestive, dermatologice, metabolice, precum şi în lupta contra îmbătrânirii celulare.

 • Ce
boli poţi lua de la apa din ştranduri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce boli poţi lua de la apa din ştranduri

  Ştrandurile şi piscinele ne ademenesc în această perioadă caniculară, însă medicii avertizează că apa din bazine poate provoca o serie de boli infecţioase, dacă nu este tratată coerspunzător. Însă nici excesul de agenţi dezinfectanţi nu este de dorit, pentru că poate duce la apariţia bolilor de piele.

 • Cum putem lua candida fără să ne dăm seama de la piscină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum putem lua candida fără să ne dăm seama de la piscină

  Temperaturile crescute ce ne-au luat prin surprindere chiar înainte ca vara să-şi intre în deplin rol, ne determină să apelăm la tot mai multe mijloace de a ne răcori. Şi ce metodă mai comună şi la-ndemână este ca la sfârşit de săptămână să mergem la piscină, fără să ştim că bazinele de înot comune reprezintă un mediu propice pentru dezvoltarea microbilor, datorită căldurii şi umidităţii ridicate.

 • Ce poţi face cu
florile de salcâm: combat candidoza, ameliorează migrenele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce poţi face cu florile de salcâm: combat candidoza, ameliorează migrenele

  Ce poţi face cu florile de salcâm? Parfumatele flori sunt excelente ajutoare în lupta cu stresul, migrenele şi tulburările digestive. Specialiştii recomandă infuzia cu flori de salcâm în numeroase probleme de sănătate, dar florile pot fi folosite şi pentru a da un gust aparte dulceţurilor sau siropurilor.

 • Remedii naturale împotriva candidozei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii naturale împotriva candidozei

  O infecţie vaginală cu care se confruntă nenumărate femei este cea cu bacteria Candida albicans. Se poate instala pe fondul unui sistem imunitar slăbit, în urma unui tratament cu antibiotice sau din cauza unei igiene precare sau excesive. Iată cum o poţi combate cu remedii naturale.

 • Remedii care combat candidoza
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii care combat candidoza

  Candidoza vaginală este o infecţie produsă de ciuperca Candida albicans. Se estimează că aproximativ 20–50 % dintre femeile sănătoase vor dezvolta în timp astfel de infecţii.

 • Candidoza afectează viaţa intimă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Candidoza afectează viaţa intimă

  Aproape 75% dintre femei fac candidoză vaginală cel puţin o dată în viaţă. Cu măsurile corecte, această afecţiune ginecologică se poate trata uşor.

 • Semnele bolilor se citesc pe limbă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Semnele bolilor se citesc pe limbă

  Nu întotdeauna îţi poţi da seama de ce boli suferi ghidându-te doar după simptome. Există o variantă mai simplă de a afla din timp cum stai cu sănătatea. Află despre ce este vorba. „Gura deschisă şi spune AAAA”… De când te ştii, cam aşa începe fiecare vizită la medicul de familie. De ce acest lucru? Se ştie că aspectul limbii este un indiciu important pentru afecţiunile existente. Iată la ce trebuie să fi atent.

 • Candidoza indică o imunitate slăbită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Candidoza indică o imunitate slăbită

  Ciuperca, găsită în mod obişnuit în organismul uman, devine periculoasă atunci când se înmulţeşte necontrolat şi poate semnala probleme serioase.

 • Ce localizări poate avea candidoza
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce localizări poate avea candidoza

  Gura, esofagul, organele genitale, tractul urinar, dar şi meningele pot deveni focare de infecţie. În ultimii ani a crescut rata infecţiilor cu Candida albicans, care nu se manifestă doar la nivel genital.

 • Leacuri din natură pentru infecţiile genitale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Leacuri din natură pentru infecţiile genitale

  Alături de terapiile alopate şi de respectarea măsurilor de igienă intimă, infecţiile genitale pot beneficia şi de tratamente naturiste. Folosite atât intern, cât şi extern, plantele au efecte benefice, datorită proprietăţilor antiinflamatorii, antiseptice şi antimicotice.

 • Candidoza afectează viaţa sexuală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Candidoza afectează viaţa sexuală

  Senzaţia de arsură şi mâncărimea din zona genitală pot perturba actul sexual pe termen lung. Aproximativ 75% din femei au avut cel puţin o dată în viaţă candidoză, iar la 45% din ele boala a recidivat. Candidoza afectează şi bărbaţii, însă într-o proporţie mai mică.

Modifică Setările