Stiri despre candidati capitala

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Campania electorală, în faza plângerilor penale. Cezar Preda, dat în judecată de Firea. Nicuşor Dan anunţă că-i va acţiona în instanţă pe Bodu şi pe Marian Preda
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Campania electorală, în faza plângerilor penale. Cezar Preda, dat în judecată de Firea. Nicuşor Dan anunţă că-i va acţiona în instanţă pe Bodu şi pe Marian Preda

  Purtătorul de cuvânt al PNL Bucureşti, Cezar Preda a anunţat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală, l-a acţionat în judecată pentru calomnie, în urma unor afirmaţii legate de „plagiatul” soţului ei, cerându-i despăgubiri morale de 300.000 de euro. La rândul său, Nicuşor Dan, afirmat că îi va acţiona în judecată pe Sebastian Bodu şi Marian Preda pentru calomnie.

 • PNL a ales soluţia imorală: s-a aliat cu Piedone
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PNL a ales soluţia imorală: s-a aliat cu Piedone

  Razvan Sava, candidat al PNL pentru Sectorul 4, a bătut palma cu fostul edil de sector Cristian Popescu Piedone, căruia Tribunalul Bucureşti i-a respins candidatura. Conducerea liberală de la Capitală a încercat să se delimiteze de susţinerea lui Piedone, dar nu a condamnat gestul lui Sava care, prin această decizie, are mari şanse să câştige Sectorul 4.

 • Candidaţii la Primăria Capitalei au publicat averile. Cine este cel mai bogat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Candidaţii la Primăria Capitalei au publicat averile. Cine este cel mai bogat

  Candidaţii pentru Primăria Capitalei au publicat declaraţiile de avere, aşa cum cere Legea privind integritatea în exercitarea funcţiilor şi demnităţilor publice. Cel mai înstărit este candidatul PMP Robert Turcescu, în timp ce candidatul cu cea mai mică avere este Nicuşor Dan, liderul USB.

 • Alegeri
locale 2016. Care sunt cele mai tari dueluri electorale din ţară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alegeri locale 2016. Care sunt cele mai tari dueluri electorale din ţară

  La startul campaniei electorale s-au înscris mulţi candidaţi pentru primării, însă numai o parte dintre ei au cu adevărat şanse de câştig, mai ales că alegerile locale sunt programate într-un singur tur de scrutin, un sistem ce avantajează clar partidele tradiţionale, nicidecum candidaţii independenţi sau micile formaţiuni.

 • Cine este Clotilde Armand, franţuzoaica intrată în cursa pentru Primăria Sectorului 1
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine este Clotilde Armand, franţuzoaica intrată în cursa pentru Primăria Sectorului 1

  Cine este Clotilde Armand. Candidatul Uniunii Salvaţi Bucureştiul (USB) pentru Sectorul 1 este franţuzoaica Clotilde Armand, inginer de profesie, persoană care vrea să se impună în alegerile locale cu toate că are drept contracandidaţi politicieni mult mai cunoscuţi: Alexandru Nazare, Eugen Tomac sau Laura Chiriac.

 • Ce variante au liberalii pentru Sectorul 6 al Capitalei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce variante au liberalii pentru Sectorul 6 al Capitalei

  Liberalii mai au de stabilit candidatul pentru un singur sector al Capitalei, Sectorul 6 unde varianta Răzvan Mironescu nu e deloc pe placul unei părţii a conducerii partidului. PNL încearcă să găsească o soluţie, Adriana Săftoiu fiind luată în considerare pentru o candidatură la acest sector, potrivit unor surse politice.

Modifică Setările