Stiri despre candidat bucuresti

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ce-şi doreşte „dreapta“-n
Bucureşti?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce-şi doreşte „dreapta“-n Bucureşti?

  Propunerea făcută de Cătălin Predoiu lui Nicuşor Dan în dezbaterea găzduită de Antena 3 a deschis cel mai important front al actualei campanii electorale. Cel puţin la nivel discursiv, cel puţin la nivel de interes al unei părţi de public, faptul că Predoiu şi PNL au făcut o propunere privind susţinerea unui singur candidat împotriva candidatului PSD a trezit, repet, măcar pentru o parte a publicului, interesul pentru campania electorală.

 • Ce câştigă
PNL prin candidatura lui M. Munteanu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce câştigă PNL prin candidatura lui M. Munteanu

  Liberalii s-au aflat de la bun început într-o enigmă strategică vizavi de candidatura pentru Primăria Capitalei. Bucureştiul venea după un val de proteste a unui segment de electorat sensibil şi care respinge orice formă de politician tradiţional, dar se vedea confruntându-se şi cu un PSD având un bazin electoral stabil. La toate acestea s-a adăugat Nicuşor Dan, care a făcut practic imposibilă curtarea „generaţiei #Colectiv“ de către PNL.

 • Ludovic Orban
– semnul imploziei PNL
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ludovic Orban – semnul imploziei PNL

  Episodul derulat în deprimanta zi de luni în faţa DNA avându-l ca protagonist pe Ludovic Orban deschide o serie de discuţii interesante pe câteva paliere complet diferite în aparenţă.