Stiri despre candida

  16 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Uleiul de oregano sălbatic tratează candida
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Uleiul de oregano sălbatic tratează candida

  Oregano sălbatic (Origanum vulgare), denumit şi maghiran sălbatic, este o plantă aromatică condimentată. Este un adevărat leac care conţine un agent bioactiv (carvacol sau carvacrol) considerat cel mai puternic antiviral, antibacterian, antiparazitar şi antifungic obţinut pe cale naturală.

 • Ce efecte secundare au antibioticele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce efecte secundare au antibioticele

  Prescrise în tratarea infecţiilor cauzate de bacterii, antibioticele nu sunt lipsite de efecte adverse, ca mai toare medicamentele. Este bine de ştiut că unele dintre acestea pot fi prevenite.

 • Ce
boli poţi lua de la apa din ştranduri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce boli poţi lua de la apa din ştranduri

  Ştrandurile şi piscinele ne ademenesc în această perioadă caniculară, însă medicii avertizează că apa din bazine poate provoca o serie de boli infecţioase, dacă nu este tratată coerspunzător. Însă nici excesul de agenţi dezinfectanţi nu este de dorit, pentru că poate duce la apariţia bolilor de piele.

 • Cum putem lua candida fără să ne dăm seama de la piscină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum putem lua candida fără să ne dăm seama de la piscină

  Temperaturile crescute ce ne-au luat prin surprindere chiar înainte ca vara să-şi intre în deplin rol, ne determină să apelăm la tot mai multe mijloace de a ne răcori. Şi ce metodă mai comună şi la-ndemână este ca la sfârşit de săptămână să mergem la piscină, fără să ştim că bazinele de înot comune reprezintă un mediu propice pentru dezvoltarea microbilor, datorită căldurii şi umidităţii ridicate.

 • 12 motive întemeiate pentru care ar trebui să consumi zmeură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  12 motive întemeiate pentru care ar trebui să consumi zmeură

  Când natura a creat acest fruct, s-a întrecut pe sine. A îmbinat în mod măiestrit bobiţe de culoare rubinului, pe care le-a înzestrat cu o aromă şi un gust de vis. În plus, a pus în ele puteri terapeutice cu totul speciale.

 • Ponta: Dragnea mi-a spus că ar dori să candideze pentru un post de deputat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ponta: Dragnea mi-a spus că ar dori să candideze pentru un post de deputat

  Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că secretarul general al partidului, Liviu Dragnea, i-a transmis că ar dori să candideze la alegerile parlamentare pentru un post de deputat, el arătând că va confirma candidatura acestuia când va primi lista de candidaţi de la Teleorman.

 • Remedii naturale pentru candidoză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii naturale pentru candidoză

  A venit vara cu soare şi multe ore petrecute la mare sau la piscină. Însă de aici poţi lua multe infecţii vaginale care sunt greu de vindecat. Descoperă ce remedii naturale te ajută să le tratezi repede şi să te bucuri de vacanţă.

 • Ce ascunde pofta de dulce? Iată patru posibile dereglări ale organismul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce ascunde pofta de dulce? Iată patru posibile dereglări ale organismul

  În ciuda tuturor campaniilor care militează pentru reducerea consumului de produse ce conţin zahăr, acesta continuă să furnizeze o treime din caloriile necesare zilnic. Pe lângă dependenţa pe care o generează, pofta de dulce poate semnala şi anumite afecţiuni ale organismului.

 • Elena Udrea va candida pentru un post de vicepreşedinte în PDL
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elena Udrea va candida pentru un post de vicepreşedinte în PDL

  Secretarul executiv al PDL, Elena Udrea, a anunţat că va candida pentru un post de vicepreşedinte în partid. De asemenea, actualul ministru al Turismului şi Dezvoltării apreciază că funcţiile din Guvern nu ar trebui ocupate de oameni cu atribuţii executive în partid.

 • Ce trebuie să ştii despre penicilină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce trebuie să ştii despre penicilină

  Până la descoperirea primelor antibiotice, rănile infectate sau bolile infecţioase precum sifilisul erau de multe ori fatale. În aproape un secol, penicilina a salvat sute de milioane de vieţi.

Modifică Setările