Stiri despre campionatul mondial

  352 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Povestea canoiştilor români care au luat aur la Mondiale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Povestea canoiştilor români care au luat aur la Mondiale

  Alexandru Dumitrescu şi Victor Mihalachi au cucerit ieri, la Poznan, al doilea titlu la o singură ediţie a CM. Doar alţi doi români au reuşit aceeaşi performanţă în istoria competiţiei: Vasile Dîba (1977) şi Aurel Macarencu (1986). Bilanţul înregistrat de delegaţia României la CM de caiac-canoe este cel mai bun din 1986 încoace.

 • Căpitan de cursă lungă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Căpitan de cursă lungă

  Cosmin Radu (28 de ani) s-a calificat la al cincilea turneu final de Campionat Mondial din cariera sa. Jucătorul legitimat la RN Firenze speră ca ultimele rezultate ale tricolorilor să le dea acestora un moral bun pentru Europenele de la finalul lunii august.

 • Vuvuzelele, interzise la CM de baschet
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vuvuzelele, interzise la CM de baschet

  Deja celebrele instrumente de făcut zgomot, popularizate în timpul Cupei Mondiale de Fotbal nu au ce căuta într-o arenă de baschet, a decis Federaţia Internaţională de specialitate, FIBA.

 • Antrenorii de la Mondial în superlative
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Antrenorii de la Mondial în superlative

  Nu mi se pare o idee rea să glumim puţin pe tema Mondialului african de fotbal şi chiar în ziua (11 iulie) Finalei de la Johanesburg.

 • Cel mai bun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai bun

  Forlan este mai mult decât un golgheter, Forlan este o altă poveste despre furia bună.

 • VIDEO Ca şi caracatiţa Paul, vedetele din România au ales Spania
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Ca şi caracatiţa Paul, vedetele din România au ales Spania

  Dan Bittman, Kamara şi Simona Pătruleasa sunt câţiva dintre microbiştii care speră ca ibericii să învingă Olanda. Olanda - Spania, meciul care închide Campionatul Mondial de Fotbal FIFA 2010, va fi transmis în direct de TVR 1, mâine-seară, de la ora 21.20.

 • Fotbalul face toţi banii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fotbalul face toţi banii

  Florian Petrică, gazda emisiunii „All Star Sports“ de la Money Ch­annel, ne spune cine face jocurile şi care sunt sumele uriaşe câştigate în industria Sportului Rege.

 • O arbitră din România, la Campionatul Mondial
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O arbitră din România, la Campionatul Mondial

  Cristina Dorcioman, arbitru FIFA din Câmpulung Muscel, a fost aleasă de FIFA să conducă meciuri de la turneul final al Campionatului Mondial feminin sub 20 de ani.

 • Marius Novanc: „Am jucat popice cu ruşii!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marius Novanc: „Am jucat popice cu ruşii!“

  După ce i-au făcut pe ruşi să privească în premieră la televizor un campionat Mondial, Marius Novanc&Co explică cheia acestui succes formidabil. Căpitanul tricolorilor consideră că spiritul de gaşcă şi dialogurile constructive cu antrenorii şi cu psihologul echipei au condus la această calificare istorică.

 • Cine sunt misterioşii fugari nord-coreeni?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine sunt misterioşii fugari nord-coreeni?

  Chiar dacă nord-coreenii formează cea mai secretoasă delegaţie de la Campioantul Mondial, paradoxal, tocmai ei sunt implicaţi într-un scandal de amploare.

 • Cel mai urât om
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai urât om

  Simon Hattenstone a publicat marţi în „The Guardian” cel mai bun dintre articolele care s-au scris despre acest Campionat Mondial tot mai îndepărtat.

 • Violul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Violul

  Campionatul Mondial îşi trăieşte, la capătul altui continent, acea viaţă din care la urmă, ca din orice viaţă, nu se va păstra decât o sumă de imagini.

 • „Samuraii“, călare pe Honda
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Samuraii“, călare pe Honda

  „Leii neîmblânziţi” par să-şi fi tocit colţii. Camerun a devenit o echipă de pluton, blazată şi prea obosită pentru a mai face furori într-o competiţie de acest nivel.

 • CM stimulează traficul de fotbalişti africani spre Europa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CM stimulează traficul de fotbalişti africani spre Europa

  Campionatul Mondial din Africa de Sud este o bună ocazie pentru expatrierea unui nou val de sportivi talentaţi şi ieftini de pe continentul negru. Pentru fotbaliştii africani Europa este o şansă de a scăpa din sărăcie, împreună cu familiile lor. Unii cad însă pradă unui nou „comerţ cu sclavi“.

 • Spania, campioană la fotbal sau la ping-pong? - de Moise Naim
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spania, campioană la fotbal sau la ping-pong? - de Moise Naim

  Politicienii spanioli trebuie să înveţe să joace mai puţin individual şi mult mai mult în echipă. Nu ştiu dacă Spania va câştiga campionatul de fotbal, dar dacă partidele spaniole nu renunţă la interesele imediate ţara va mai fi campioană doar la ping-pong.

 • Prea mici pentru un meci atât de mare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prea mici pentru un meci atât de mare

  Naţionala masculină de handbal a României a fost învinsă la Bucureşti, cu 32-28 (12-10), de Rusia, în prima manşă a barajului de calificare la Campionatul Mondial din 2011.Extrem de optimişti înaintea meciului cu Rusia, românii au simţit pe propria piele ce înseamnă să joci cu o fostă campioană a lumii.

 • Pregătire ca în armată pentru fotbalişti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pregătire ca în armată pentru fotbalişti

  Unii dintre selecţionerii echipelor de la Mondialul din Africa de Sud le-au impus un adevărat regim cazon jucătorilor, pentru a se asigura că sunt cu mintea numai la fotbal.

 • Kruger, în inima Africii sălbatice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Kruger, în inima Africii sălbatice

  Doar două zile ne mai despart de partida de start a Campionatului Mondial de Fotbal 2010, găzduit de Africa de Sud. Cu acest prilej, cotidianul „Adevărul“ vă oferă în aceeaşi zi ghidul Africa de Sud, din colecţia National Geographic Traveler, la preţul de 13,99 lei.

 • Ghid român prin Africa de Sud - seria FP la CM
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ghid român prin Africa de Sud - seria FP la CM

  Cupa Mondială la fotbal aduce în prim-planul internaţional un stat african în curs de a deveni o veritabilă putere sudică. Un “aventurier” român, care a creat un institut biotehnologic sud-african, îşi descrie pământul de adopţie: o ţară unică, cu o economie promiţătoare, al cărei potenţial de colaborare cu România este slab exploatat.

 • Durban, oraşul nisipurilor de aur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Durban, oraşul nisipurilor de aur

  Vineri, 11 iunie, începe Campionatul Mondial de Fotbal 2010, găzduit de Africa de Sud. Cu acest prilej, cotidianul „Adevărul“ vă oferă în aceeaşi zi ghidul Africa de Sud, din colecţia National Geographic Traveler, la preţul de 13,99 lei.

 • În pragul CM de fotbal, casele de pariuri fac grevă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În pragul CM de fotbal, casele de pariuri fac grevă

  De astăzi, casele de pariuri sunt închise, în semn de protest, pentru că Guvernul vrea să impoziteze câştigurile din jocuri de noroc. Şi industria pariurilor a intrat în zodia grevelor. Operatorii sunt nemulţumiţi că Guvernul vrea să impoziteze şi dincolo de plafonul minim, de 600 de lei.

 • Mondialul, un sens şi un chip
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mondialul, un sens şi un chip

  Fiecare microbist cunoaşte o aritmetică sentimentală complicată, iar un Mondial durează, rareori, doar o lună de zile.

 • Fabregas:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fabregas: "E un vis să joc la Mondiale!"

  Fotbalistul spaniol Cesc Fabregas spune că nu se mai gândeşte la trasferul său de la Arsenal la Barcelona, pentru că este concentrat sută la sută la pregătirile pentru Campionatul Mondial care va începe la finalul săptămânii viitoare.

Modifică Setările