Stiri despre campion

  475 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Portret/Dragoş Ana Campion pe ritmuri de Cha Cha
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portret/Dragoş Ana Campion pe ritmuri de Cha Cha

  Dragoş practică dansul sportiv de performanţă de opt ani. Tânărul a devenit, alături de partenera sa, cel mai bun dansator latino din ţară la categoria 12-13 ani. Dragoş a început să facă dans sportiv la vârsta de cinci ani.

 • EXCLUSIV Costel Corduneanu, de la medalii la cătuşe (VIDEO)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV Costel Corduneanu, de la medalii la cătuşe (VIDEO)

  Tânărul sportiv a devenit celebru după ce a lăsat luptele greco-romane pentru luptele de stradă şi alte ilegalităţi. „Adevărul de Seară“ vă prezintă cum a ajuns Costel Corduneanu din lumea sportivă în cea interlopă.

 • Focşani: Victor Lupu a boxat mulţi ani pentru Dinamo Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Focşani: Victor Lupu a boxat mulţi ani pentru Dinamo Bucureşti

  Ca sportiv a cucerit peste 30 de medalii în competiţii interne şi internaţionale, luptând pentru mari cluburi ale ţării. Ca antrenor a dat mulţi sportivi loturilor naţionale. Focşăneanul şi-a început cariera de sportiv la vârsta de 13 ani la Iaşi, la clubul Nicolina. S-a impus imediat şi a fost aruncat în luptă de antrenorii săi care i-au prevestit o carieră frumoasă.

 • Ciprian Brudaşcă bate racheta la campionate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ciprian Brudaşcă bate racheta la campionate

  Tânărul este unul dintre cei mai talentaţi tenismani din Bihor, iar la turneul internaţional din Slovenia, în 2009, a obţinut cupa de argint.

 • Focşani: Ştefan Munteanu a antrenat sportivi din patru ţări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Focşani: Ştefan Munteanu a antrenat sportivi din patru ţări

  De 23 de ani, renumitul om de sport şi-a câştigat respectul şi faima prin profesionalismul dovedit la echipele naţionale ale României, Israelului, Franţei şi Germaniei.Ştefan Munteanu şi-a început cariera de antrenor anul 1977. Timp de zece ani a pregătit atleţii Clubului Sportiv Unirea din Focşani, având rezultate de excepţie în concursurile interne şi internaţionale.

 • Portret/Valeriu Bordeanu driblează pentru campioană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portret/Valeriu Bordeanu driblează pentru campioană

  Este unul dintre cei mai valoroşi şi mai bine plătiţi fotbalişti din Moldova. A trecut pe la Steaua şi Rapid, dar a cunoscut performanţa la Urziceni. Valeriu Bordeanu a început să joace fotbal la Mecanex Botoşani, o echipă obscură, desfiinţată între timp.

 • Focşani: Campionul născut într-un atelier de mecanică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Focşani: Campionul născut într-un atelier de mecanică

  Florin Antohe a devenit vicecampion judeţean la tenis de masă, pregătindu-se într-o sală de sport improvizată. Elev la Grupul Şcolar de Transporturi Auto, Florin a făcut o pasiune din tenisul de masă. Deşi condiţiile de lucru sunt de nedescris, băiatul face performanţă.

 • VIDEO/Lucian Bute: Amintiri din copilărie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO/Lucian Bute: Amintiri din copilărie

  Pugilistul gălăţean şi-a adus aminte zâmbind cum se bucura în copilărie când mânca o portocală sau o ciocolată. El aşteaptă cu înfrigurare desemnarea următorului adversar pentru centura de campion mondial.

 • Kadar Kalman este campion naţional la polo cu echipa orădeană CSM Frigoconti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Kadar Kalman este campion naţional la polo cu echipa orădeană CSM Frigoconti

  Kalman practică poloul de peste două decenii, iubeşte sportul şi apa, iar rezultatele bune îl plasează printre cei mai buni poloişti români. Kalman a început să facă înot de iniţiere la doar cinci ani. „Părinţii m-au dus la înot la îndemnul medicului. Mi-am rupt mâna, iar medicul i-a sfătuit să mă dea la înot ca să mă recuperez cât mai bine şi mai repede”, povesteşte sportivul.

 • Albert Florea a câştigat cinci medalii de aur în 2009
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Albert Florea a câştigat cinci medalii de aur în 2009

  Judoka Albert-Ştefan Florea a dat lovitura în anul abia încheiat, cucerind nu mai puţin de cinci medalii de aur la Campionatele Naţionale ale României şi la Campionatul Balcanic din Turcia. Are doar14 ani şi este deja un sportiv cunoscut în România datorită performanţelor sale. La vârsta de şase ani, a fost adus la sala de judo a Clubului Unirea de către bunicul său.

 • Marius Urzică: „Cea mai mare dorinţă: încă un aur olimpic“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marius Urzică: „Cea mai mare dorinţă: încă un aur olimpic“

  Cooptat în stafful tehnic al lotului masculin de gimnastică, Marius Urzică vrea ca măcar unul dintre băieţii pe care îi pregăteşte să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la JO. Campion olimpic, mondial şi european la cal cu mânere, Marius va pregăti lotul olimpic la paralele şi la aparatul său preferat.

 • Lucian Bute: „Tot acasă este cel mai bine“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lucian Bute: „Tot acasă este cel mai bine“

  Campionul mondial la box Lucian Bute spune că Sărbătorile cele mai frumoase le-a petrecut în România, şi nu în Canada. Lucian Bute a vizitat ieri redacţia „Adevărul“, unde a stat de vorbă cu reporterii ziarului. Campionul mondial a dezvăluit că atunci când era mic aştepta cu nerăbdare venirea Moşului.