Stiri despre camino de santiago

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • 31 de zile pe Camino de Santiago (IV)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  31 de zile pe Camino de Santiago (IV)

  Era a treia dimineaţă când se trezea pe Camino. De data asta, într-un dormitor mic, alături de două franţuzoaice tinere şi un băiat blond cu ochi albaştri, care vorbea perfect engleza şi spaniola. Băiatul ăsta îi păruse lui Mioki foarte drăgălaş, dar descoperise curând că era plin de ticuri şi avea obiceiul îngrozitor de a-şi trage mucii în gât, ceea ce micuţa japoneză găsise peste măsură de scârbos.

 • 31 de zile pe Camino de Santiago (III)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  31 de zile pe Camino de Santiago (III)

  Deşteptarea în buncărul umed din Roncesvalles, alături de sute de oameni, i-a încercat teribil puterile lui Mioki. Se întreba tot mai mult dacă europenilor chiar le place jilăveala aia uşor îngălată – ea, una, se simţea lipicioasă pe tot trupul, chiar imediat după ce ieşea de la duş. Parcă mizeria plutea în aer, dar asta avea să fie cea mai mică problemă.

 • 31 de zile pe Camino de Santiago (II)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  31 de zile pe Camino de Santiago (II)

  Urcuşul a început pieptiş încă din primii kilometri. Mioki se baza pe antrenamentul special de la templul ei budist din munte, însă tot nu părea uşor. Părul negru şi scurt i se udase cu totul, ca şi cum cineva i-ar fi turnat în cap o găleată cu apă. Simţea tricoul lipit de spinare şi rucsacul atârna greu, trăgând-o înapoi, însă ea continua să urce, suflând tare şi cu inima bubuindu-i în piept.

 • 31 de zile pe Camino de Santiago
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  31 de zile pe Camino de Santiago

  Au trecut aproape doi ani de când am făcut pe jos acest drum de 800 de km, pornind din Franţa, trecând Pirineii şi ajungând, în cele din urmă, în oraşul spaniol Santiago de Compostela.

 • Oamenii de pe Camino
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oamenii de pe Camino

  Camino de Santiago este un pelerinaj care se desfăşoară în Spania. Are mai multe rute posibile, toate terminându-se în oraşul Santiago de Compostela. Adevăratul drum înseamnă oamenii care-l parcurg.

 • Camino. Prima zi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Camino. Prima zi

  Camino de Santiago este un pelerinaj care se desfăşoară în Spania. Are mai multe rute posibile, toate terminându-se în oraşul Santiago de Compostela.