Stiri despre cameron

  62 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum arată fiul lui
Michael Douglas după 7 ani de puşcărie. E plin
de tatuaje şi seamănă leit cu tatăl său
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum arată fiul lui Michael Douglas după 7 ani de puşcărie. E plin de tatuaje şi seamănă leit cu tatăl său

  Anul trecut, Michael Douglas primea o veste extraordinară – fiul său cel mare, Cameron, ieşea din închisoare, după 7 ani petrecuţi în spatele gratiilor. El a fost oaia neagră a familiei, băiatul de 38 de ani al actorului cu fosta soţie, Diandra Luker. De curând, acelaşi copil i-a făcut o surpriză, de data aceasta una plăcută. Cameron îl face bunic pe tatăl său, Michael, el şi iubita sa, Viviane Thibes, aşteptând primul lor copil.

 • Şi cu Brexit ce facem?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi cu Brexit ce facem?

  Avem un referendum, cum procedăm? După o săptămână de cacofonii politice, răspunsul, de o parte şi de alta a Canalului Mânecii, a venit lamentabil: vedem la toamnă. Odată trecut Rubiconul Brexit-ului, se improvizează periculos, în lipsa anticipării şi a planurilor alternative.

 • 51,9%
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  51,9%

  În 2009, atunci când am fost ales deputat european, UE avea 27 de membri. Patru ani mai târziu, Croaţia a intrat şi ea în Europa, aşa că la alegerile din anul următor mandatele din PE au fost distribuite între 28 de state-membre. În 2019, Uniunea ar putea reuni din nou 27 de ţări, fiindcă britanicii au decis să plece. S-a întâmplat săptămâna trecută.

 • Sfârşitul Europei, aşa
cum am cunoscut-o
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfârşitul Europei, aşa cum am cunoscut-o

  E una din zilele acelea în care realitatea ne aminteşte adevărul simplu, elocvent surprins de Gogol: „Tot felul de tâmpenii se întâmplă pe lume“. Votul britanic e o nefăcută care deschide Cutia Pandorei – cu riscuri, dar şi cu oportunităţi pentru curajoşi. Cred că răspunsul cel mai potrivit în faţa acestei provocări istorice este relansarea proiectului integrării europene. Părăsită de britanici, UE27 are o şansă: să devină cu adevărat o uniune.

 • Alina Mungiu-Pippidi: Ce se va întîmpla cu Uniunea Europeană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alina Mungiu-Pippidi: Ce se va întîmpla cu Uniunea Europeană

  Continentul se va micşora şi se va regionaliza, va fi o Germanie mai mare cu teritorii de vacanţă prin Sud, din care vor mai pleca cei care nu suportă pactul fiscal. Europa va deveni Europa lui Wolfgang Schäuble, Europa cu mai multe viteze, dar numai cei din viteza superioară vor fi de fapt Europa, restul vor fi şi mai clar decât acum marginea Europei.

 • Cameron ameninţă cu o nouă cură de austeritate după ce
flotile se înfruntă pe Tamisa pe tema unui Brexit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cameron ameninţă cu o nouă cură de austeritate după ce flotile se înfruntă pe Tamisa pe tema unui Brexit

  O flotilă de pescari a navigat pe Tamisa miercuri, cu opt zile înainte de referendumul pe tema rămânerii sau nu în Uniunea Europeană (UE) a Marii Britanii - în semn de susţinere a unui Brexit, iar alte ambarcaţiuni au înfruntat-o, însă şansele de reuşită ale taberei "Leave" l-au determinat pe premierul David Cameron să ameninţe cu o nouă cură de austeritate, relatează AFP.

 • UE - Şocul urnelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UE - Şocul urnelor

  Europa n-are timp să răsufle uşurată după ce i-a trecut pe la ureche glonţul austriac. Doar cât să-şi tragă sufletul pentru alte încercări: referendumul din 23 iunie, pentru ieşirea Marii Britanii din UE, şi alegerile din Spania, trei zile mai târziu. În pană de idei, Bruxelles-ul mizează strict pe zvâcnirea de ultim moment a fricii de necunoscut, numită uneori prudenţă. Între timp, aşteptarea încordată pune la încercare ”tactul” lui Juncker.

 • Un statut special în UE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un statut special în UE

  Formula din titlu descrie ce a obţinut Marea Britanie la Consiliul European din 18-19 februarie. Cel puţin aşa a declarat David Cameron, imediat după ce a încheiat negocierea cu ceilalţi 27 de lideri din UE. Cu două ore înainte, François Hollande afirmase că britanicii nu vor beneficia de un statut special. Cine are dreptate?

 • Polonia nu mai vrea pe axa Bruxelles-Berlin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Polonia nu mai vrea pe axa Bruxelles-Berlin

  Polonia, care pare să-şi răcească tot mai mult relaţiile cu Bruxelles-ul şi Berlinul, a început să îndulcească tonul în ceea ce priveşte cerinţele Marii Britanii de limitare a drepturilor migranţilor din statele comunitare. Dar nu fără a primi ceva în schimb.

 • Imposibilul front împotriva terorii?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Imposibilul front împotriva terorii?

  Dificultatea mobilizării coaliţiei anti-teroriste dă seama despre şocul lumii occidentale în faţa actualităţii cuvintelor lui Troţki: „Poate nu vă interesează războiul, dar războiul e interesat de voi”. Întârzierea articulării unei riposte ferme riscă să târască Europa într-un conflict fără precedent pe teritoriul său, cu o gherilă urbană islamistă, şi favorizează expansiunea globală a Statului Islamic, precum în Libia acum.

 • Ce vrea Cameron
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce vrea Cameron

  Crimele de la Paris, din seara de 13 noiembrie, au amânat dezbaterea ce fusese provocată, cu doar trei zile înainte, de David Cameron. Acesta a prezentat oficial aşteptările sale de la UE, în perspectiva referendumului pe care l-a promis cetăţenilor britanici, până la sfârşitul lui 2017. A folosit, în acest scop, o scrisoare către Donald Tusk şi un discurs la Chatham House. Patru sunt temele de negociere pe care le-a propus.

 • Miami sau Mamaia?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Miami sau Mamaia?

  E august, aşa că, la fel ca majoritatea europenilor, şefii de stat şi de guvern din UE sunt şi ei în vacanţă. Presa a vânat informaţii. Nu a obţinut mare lucru, fiindcă discreţia e regulă, atunci când vine vorba despre spaţiul privat al oricui, fie el şi lider politic. Ceva-ceva tot a scăpat...

 • INFOGRAFIE Cine
vinde arme Rusiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INFOGRAFIE Cine vinde arme Rusiei

  Statele UE condamnă verbal acţiunile Federaţiei Ruse în estul Ucrainei, cu precădere după tragedia aviatică de la 17 iulie, soldată cu aproape 300 de morţi, dar îşi păstrează reţinerea în privinţa exporturilor de armament către Moscova.

 • UK EXIT UE?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UK EXIT UE?

  Ameninţarea este clară. Se poate oare transforma în realitate în viitorul foarte apropiat? David Cameron a fost extrem de precis după desemnarea lui Jean-Claude Juncker drept candidat oficial la Preşedinţia Comisiei Europene prin votul cvasi-unanim din Consiliul European, acolo unde doar Marea Britanie şi Ungaria au făcut bloc comun împotrivă.

 • Vladimir Putin, greu de izolat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vladimir Putin, greu de izolat

  Chiar dacă nu va participa, joi, la summitul G7, preşedintele rus Vladimir Putin va fi, vineri, în centrul evenimentelor dedicate comemorării a 70 de ani de la marea debarcare din Normandia. Şi asta în pofida faptului că occidentalii au declarat în repetate rânduri că vor să „izoleze“ Rusia diplomatic şi economic din cauza „anexării“ Crimeei şi „destabilizării“ estului Ucrainei, relatează AFP.

 • Lucrează 24/7, dar au beneficii pe măsură. Cum trăiesc liderii lumii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lucrează 24/7, dar au beneficii pe măsură. Cum trăiesc liderii lumii

  Când vine vorba de liderii politici ai acestei lumi, nu încape îndoială că munca lor este una asiduă, cu întruniri obositoare, discuţii cu mass-media, totul zi de zi fără repaos. „Serviciul“ unui lider politic nu ţine cont de zile libere la sfârşit de săptămână şi nici de vacanţele tradiţionale. Cu toate acestea, există beneficii substanţiale la care mulţi oameni de rând nu îndrăznesc să spere vreodată.

Modifică Setările