Stiri despre camera deputatilor

  1320 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Politică de Ferentari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Politică de Ferentari

  În loc să-i trezească pe politicieni, criza pare să-i damblagească de tot.

 • Legea pensiilor se votează încă o dată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Legea pensiilor se votează încă o dată

  Opoziţia a solicitat demisia Robertei Anastase, președintele Camerei Deputaților, pe care o acuză de fraudarea votului. Conducerea Camerei a decis reluarea votului final la Legea pensiilor, dar PSD vrea să fie rediscutat întregul act normativ.

 • Alba: Poluarea reduce vârsta de pensionare la Zlatna
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alba: Poluarea reduce vârsta de pensionare la Zlatna

  Persoanele care au locuit cel puţin 30 de ani în Zlatna sau pe o rază de opt kilometri în jurul oraşului vor beneficia de reducerea vârstei standard de pensionare cu doi ani.

 • UPDATE Moţiunea simplă a PSD pe Agricultură a fost respinsă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE Moţiunea simplă a PSD pe Agricultură a fost respinsă

  Plenul Camerei Deputaţilor a respins, miercuri, cu 137 de voturi "împotrivă", 107 voturi "pentru" şi nicio abţinere, moţiunea simplă a PSD intitulată "Agricultorii români sufocaţi de importuri şi falimentaţi de politica agricolă a Guvernului Boc".

 • Senatorul Găină a semnat o moţiune depusă la Cameră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Senatorul Găină a semnat o moţiune depusă la Cameră

  Senatorul PSD Mihăiţă Găină apare pe lista cu deputaţii care au semnat pentru moţiunea simplă a social-democraţilor pe teme de agricultură. Şi aceasta cu toate că, potrivit regulamentelor parlamentare, moţiunile simple pot fi iniţiate doar de senatori sau doar de deputaţi. Gestul senatorului Găină nu afectează moţiunea PSD, care a strâns 81 de semnături, mult peste cele 50 cerute de Regulament.

 • Ponta vrea să-l schimbe pe omul lui Geoană de la Senat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ponta vrea să-l schimbe pe omul lui Geoană de la Senat

  Trei candidaţi şi-ar putea disputa, în toamnă, şefia grupului PSD din Camera Deputaţilor, care devine vacantă prin retragerea lui Viorel Hrebenciuc. Şeful senatorilor social-democraţi Ion Toma, ales în funcţie înainte de schimbarea conducerii partidului, şi-ar fi pierdut sprijinul, fiind perceput ca omul lui Mircea Geoană.

 • Un deputat din Marea Britanie recunoaşte:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un deputat din Marea Britanie recunoaşte: "Eram prea beat ca să votez bugetul"

  Un deputat conservator britanic recunoaşte că era prea beat pentru a vota la o dezbatere pe tema bugetului în parlamentul din Marea Britanie. Deputatul a afirmat că băuse toată noaptea într-un restaurant al Camerei Comunelor, martori afirmând că alţi parlamentari au votat în stare de ebrietate, informează ediţia online a Daily Mail.

 • Legea ANI a fost resuscitată la Camera Deputaţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Legea ANI a fost resuscitată la Camera Deputaţilor

  Democrat-liberalii vor să întoarcă Legea ANI în Parlament, deşi aceasta şi-a încheiat traseul legislativ. PSD se opune, în timp ce în UDMR şi PNL sunt păreri împărţite. Dacă propunerea ar fi acceptată, Legislativul ar urma să rediscute reînfiinţarea comisiilor pentru cercetarea averilor.

 • Aleşii PDL au luat cu asalt Curtea Constituţională
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aleşii PDL au luat cu asalt Curtea Constituţională

  Puterea a reuşit să impună majoritatea judecătorilor constituţionali. Sesizările Opoziţiei pe legile austerităţii au şanse minime.  Raportul de forţe de la Curte a fost decis de votul dat luni noapte în Camera Deputaţilor, în urma căruia postul de judecător a fost obţinut de candidatul propus de PDL. 

 • VIDEO Scandal şi îmbrânceli în Camera Deputaţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Scandal şi îmbrânceli în Camera Deputaţilor

  Alegerea Judecătorilor pentru Curtea Constituţională a generat astăzi scandal atât în Senat, cât şi în Camera Deputaţilor.Dacă la Senat apele s-au mai liniştit, în Camera Deputaţilor cearta continuă. La Senat, Iulia Antoanella Motoc a fost desemnată judecător la Curtea Constituţională.

 • Târgu-Jiu: Deputaţii gorjeni toacă 20.000 de euro pe lună
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Jiu: Deputaţii gorjeni toacă 20.000 de euro pe lună

  Suma reprezintă echivalentul unei garsoniere de lux în municipiul Târgu-Jiu. Cazare, diurnă, transport şi telefon, acestea sunt doar câteva dintre cheltuielile făcute din banii noştri de cei şase oameni care ne reprezintă în Camera Deputaţilor.

 • Aleşii, cazaţi la preţuri nesimţite:1,5 milioane de euro cheltuite pe cazare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aleşii, cazaţi la preţuri nesimţite:1,5 milioane de euro cheltuite pe cazare

  Grupurile parlamentare din Camera Deputaţilor nu au depus la Biroul Permanent propunerile pentru reducerile cheltuielilor. Senatul a anunţat, ieri, atribuirea a două noi contracte hotelurilor agreate pentru cazarea aleşilor. Suma „investită“ prin negociere directă este de 1,5 milioane de euro. 

 • Legea lustraţiei pleacă la Cotroceni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Legea lustraţiei pleacă la Cotroceni

  După cinci ani în care a zăcut prin sertarele Parlamentului, Legea lustraţiei a fost adoptată, ieri, prin vot nominal, de Camera Deputaţilor (forul decizional).

 • Ce avere are deputata Teo Trandafir
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce avere are deputata Teo Trandafir

  Proaspăta deputată democrat-liberală, Teo Trandafir, este proprietara unui teren de 1800 de metri pătraţi şi a unei case în localitatea Drăgăneşti-Vlaşca (judeţul Teleorman, n.r), conform declaraţiei de avere, postate pe site-ul Camerei Deputaţilor.

 • Componenţa actuală a Parlamentului/ Unde se va instala Cristian Diaconescu după demisia din PSD?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Componenţa actuală a Parlamentului/ Unde se va instala Cristian Diaconescu după demisia din PSD?

  De la alegerea lui Victor Ponta în fruntea PSD, din partid au debarcat nu mai puţin de patru parlamentari, doi senatori şi doi deputaţi. Cea mai spectaculoasă demisie a fost însă cea a lui Cristian Diaconescu. Pe lângă motivul real pentru care Diaconescu a renunţat atât la candidatura pentru funcţia de preşedinte al partidului, cât şi la partid, curios este şi locul pe care acesta îl va ocupa în plan politic de aici înainte.

 • LIVE Dezbateri în Parlament la bugetul de stat pe 2010
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  LIVE Dezbateri în Parlament la bugetul de stat pe 2010

  Camera Deputaţilor şi Senatul au reluat miercuri dezbaterile la proiectul bugetului de stat pe anul 2010, parlamentarii ]ncepând cu articolul 15 din proiect, acolo unde au rămas marţi seara. Programul de miercuri durează până la ora 22.00.

Modifică Setările