Stiri despre calvitie

  15 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum te ajută cafeaua să ai un păr frumos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum te ajută cafeaua să ai un păr frumos

  Cafeaua, una dintre cele mai căutate licori matinale, are reale beneficii şi asupra podoabei capilare. Iată cum poţi beneficia de ele!

 • Zece motive care
duc la căderea părului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zece motive care duc la căderea părului

  Trei sunt fazele prin care trece firul de păr: cea de creştere, se repaos şi cea de cădere Orice fel de trumă fizică de tipul unei operaţii, a unui accident sau o boală severă poate cauza o cădere temporară a părului. Alte motive ţin de zestrea genetică şi de vârstă.

 • Soluţia regenerării
totale a părului, aproape de a fi realizată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţia regenerării totale a părului, aproape de a fi realizată

  După ani de eşecuri, cercetătorii au fost capabili să realizeze regenerarea totală a părului prin producerea în laborator a celulelor umane ale dermului papilar, ceea ce oferă o nouă speranţă pentru persoanele care suferă de calviţie, potrivit ultimului studiu în aria dermatologiei, apărut în revista Academiei Americane de Ştiinţă.

 • De ce se tem bărbaţii când îmbătrânesc?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce se tem bărbaţii când îmbătrânesc?

  Pierderea podoabei capilare s-a situat pe primul loc într-un clasament al celor mai mari temeri pe care le are sexul puternic când vine vorba de înaintarea în vârstă

 • Cele mai noi tratamente în caz de calviţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai noi tratamente în caz de calviţie

  Mai mult de jumătate dintre adulţi se confruntă cu pierderea parţială sau totală a podoabei capilare. Însă astăzi această problemă nu mai este „un capăt de lume“, în condiţiile în care oamenii de ştiinţă descoperă noi metode de a face calviţia reversibilă.

 • «Există soluţii pentru calviţie?»
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  «Există soluţii pentru calviţie?»

  De aproximativ un an, a început să-mi cadă părul din ce în ce mai mult. Am doar 33 de ani şi până nu demult mă mândream cu podoaba mea capilară bogată. Însă acum sunt nevoit să mă tund cât mai scurt.

 • În viitor, calviţia va fi reversibilă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În viitor, calviţia va fi reversibilă

  Peste aproximativ cinci ani, bărbaţii ar putea scăpa de chelie prin simpla administrare a unui medicament. Astfel, cercetătorii de la Universitatea „California” din Los Angeles, SUA, au observat că o substanţă antistres, numită astressin-B, stimulează creşterea părului dacă este administrată o dată pe zi, timp de numai cinci zile. Descoperirea a fost făcută accidental, în momentul în care specialiştii testau substanţa resp

 • Cum oprim căderea părului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum oprim căderea părului

  Pierderea podoabei capilare este rareori ireversibilă, iar tratamentul depinde de cauze. În caz de calviţie, momentul prezentării la medic şi perseverenţa persoanei afectate influenţează succesul tratamentului.

 • Implantul de păr, soluţie naturală pentru calviţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Implantul de păr, soluţie naturală pentru calviţie

  Transplantul cu păr propriu conferă podoabei capilare un aspect natural, iar peste 98% din grefele implantate rezistă pentru toată viaţa. Firele de păr sunt recoltate pentru această procedură de la ceafă sau din părţile laterale ale scalpului, zone neafectate de calviţie. Implantul asigură o acoperire uniformă.

Modifică Setările