Stiri despre calorii

  374 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum putem slăbi dacă mâncăm pe întuneric
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum putem slăbi dacă mâncăm pe întuneric

  Obiceiurile alimentare diferă semnificativ de la țară la țară, de la regiune la regiune. Un lucru este însă cert: aproape toată populația globului are tendința de mânca tot mai mult cantitativ, dacă i se oferă ocazia.

 • Cum să arzi caloriile cu vioara lui Alexandru Tomescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să arzi caloriile cu vioara lui Alexandru Tomescu

  Cunoscutul violonist Alexandru Tomescu pregăteşte un nou Turneu Naţional Stradivarius, intitulat „Obsesii", între 7 şi 29 mai, pentru care a iniţiat o campanie de promovare inedită

 • Aparatele de fintess exterior îi aşteaptă pe orădeni să ardă cât mai multe calorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aparatele de fintess exterior îi aşteaptă pe orădeni să ardă cât mai multe calorii

  Orădenii care iubesc mişcarea în aer liber, îşi pot completa seria de exerciţii cu ajutorul a două aparate de fitness. Acestea au fost montate în două parcuri din Oradea, fiind donate municipalității de către firma Dupex, cea care a câştigat licitaţia pentru montarea de jucării în două parcuri din oraş.

 • Activităţile casnice, antrenament la domiciliu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Activităţile casnice, antrenament la domiciliu

  Sarcinile gospodăreşti sunt cea mai ieftină metodă prin care putem să ne întărim, în acelaşi timp, muşchii picioarelor, spatelui, braţelor, abdomenului şi feselor. Dacă facem curat săptămânal, putem slăbi aproximativ cinci kilograme pe an, arată o cercetare citată de publicaţia „The Sun".

 • Ce preţuri plătesc iubitorii de fast-food
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce preţuri plătesc iubitorii de fast-food

  Un astfel de „festin“ ne aduce suficiente calorii, grăsimi şi sodiu pentru întreaga zi, dar mai deloc nutrienţii de care avem nevoie. Iar gustul bun ne creează o dependenţă periculoasă.

 • De ce sunt carbohidraţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce sunt carbohidraţii "buni" sau "răi"

  Pe de o parte, este nevoie de carbohidraţi pentru a avea energie, pe de alta, unii dintre ei pot fi adevărate „bombe calorice“, de care ar fi bine să te fereşti. Află care sunt alimentele în care găseşti carbohidraţi ce îţi oferă energie, dar fără a-ţi face rău.

 • Vrei să te menţii în formă? Practică un sport de iarnă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vrei să te menţii în formă? Practică un sport de iarnă!

  Mișcarea pe care o facem pe pârtie sau la patinaj ajută la tonifierea mușchilor și la  îmbunătățirea respirației. Pentru a preveni accidentare, specialiștii ne recomandă să ne pregătim din punct de vedere fizic cu câteva săptămâni înainte.

 • Femeile mănâncă mai mult în prezenţa altor femei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Femeile mănâncă mai mult în prezenţa altor femei

  Cât de mult ne influenţează anturajul alegerile alimentare? Cercetătorii americani din cadrul universităţilor din Pennsylvania şi din Akron au constatat că aportul de calorii al tinerilor este condiţionat de persoanele alături de care iau masa.

 • Interzis bărbaţilor!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Interzis bărbaţilor!

  Astăzi a avut loc lansarea celui de-al doilea club FitCurves din România, acesta fiind dedicat exclusiv femeilor care vor să aibă grijă de silueta lor

 • Se îndoapă pentru a ajunge cea mai grasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se îndoapă pentru a ajunge cea mai grasă

  Americanca Susanne Eman (32 de ani) vrea să devină cea mai grasă femeie din lume. Acum cântăreşte 330 de kilograme, însă vrea să ajungă la 730, consumând zilnic cel puţin 20.000 de calorii, scrie „The Daily Mail".

 • Forbes: McDonald's pune Happy Meal-ul la dietă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Forbes: McDonald's pune Happy Meal-ul la dietă

  Presat de campaniile de prevenire a obezităţii, McDonald's schimbă cu fructe jumătate din cartofii din meniul pentru copii. În toată lumea, 43 mil. de copii sub 5 ani sunt supraponderali.

 • Ce să faci să nu-ţi cadă greu preparatele de pe masa de Paşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce să faci să nu-ţi cadă greu preparatele de pe masa de Paşti

  Cele mai nocive alimente de pe masa de Paşti sunt mielul şi drobul. Medicii spun că aceste preparate pot avea efecte dezastruoase asupra organismului. Citiţi aici care este reţeta perfectă pentru masa de Paşti, astfel încât să nu trebuiască să renunţaţi la miel şi drob.

 • Portret / Florin Manea, un bucătar pregătit în Cipru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portret / Florin Manea, un bucătar pregătit în Cipru

  Unul dintre cei mai curtaţi bucătari buzoieni din generaţia tânără, Florin Manea, spune că succesul în meseria sa este dat nu numai de experienţă, ci şi de abilitatea celor care o practică de a ţine pasul cu noutăţile.

 • De câte grăsimi avem nevoie în anotimpul rece
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De câte grăsimi avem nevoie în anotimpul rece

  Nu doar hainele, ci şi alimentele ne ajută să ne păstrăm căldura pe timp de iarnă. Din acest motiv, simţim nevoia să le consumăm mai des şi în cantităţi mai mari. Calitatea lor este însă un criteriu pe care trebuie să-l luăm în considerare, pentru a ne păstra sănătatea pe termen lung.

 • Aparatul care arde 400 de calorii în 20 de minute
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aparatul care arde 400 de calorii în 20 de minute

  Un nou aparat de gimnastică promite să revoluţioneze fitnessul, pentru că poate arde până la 400 de calorii în doar 20 de minute de exerciţii. Ripcore FX constă într-o coardă elastică lungă de 3,6 metri, ataşată de un suport fix, cu ajutorul căreia se pot lucra muşchii picioarelor, braţelor, abdomenului şi spatelui, scrie „The Daily Mail“.

 • Sarmalele şi friptura, „arse” la sala de forţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sarmalele şi friptura, „arse” la sala de forţă

  Caloriile specifice Crăciunului şi-au găsit sfârşitul încă din prima zi de după fiesta hibernală din weekend. Persoanele care vor să revină la greutatea de dinaintea sărbătorilor trebuie neapărat să renunţe la dulciuri, grăsimi şi alcool.

 • Fereşte-te de furnizorul de calorii!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fereşte-te de furnizorul de calorii!

  Ţine-te departe de colegul care te tot serveşte cu dulciuri şi gustărele! Are întotdeauna ceva pe masă pentru tine, dar niciodată nu le mănâncă la rândul lui cu pofta pe care ţi-o face ţie, avertizează „The Daily Mail“.

Modifică Setările