Stiri despre calatoriile lui gulliver

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Sibiul are cel mai bun spectacol de teatru al anului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiul are cel mai bun spectacol de teatru al anului

  Titlul de cel mai bun spectacol de teatru al anului rămâne pentru cel de-al doilea an consecutiv la Sibiu, după ce în 2012 acest premiu a fost oferit Teatrului Naţional „Radu Stanca” pentru spectacolul „Ultima zi a tinereţii” regizat de Yuri Kordonsky.  Anul acesta, în cadrul celei de-a XXI-a Gală a Premiilor UNITER, producţia „Călătoriile lui Gulliver” a fost desemnată cel mai bun spectacol de teatru al anului.

 • Silviu Purcărete şi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Silviu Purcărete şi "Călătoriile lui Gulliver" de la Sibiu, favoriţi la Premiile Uniter

  La Gala Premiilor Uniter, care va avea loc luni, 13 mai, la Sala Mare a Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi, au fost nominalizate, la categoria Cel mai spectacol, două producţii de la Sibiu, "Călătoriile lui Gulliver" şi "Platonov", şi una a Teatrului Naţional din Bucureşti, "D'ale noastre". Silviu Purcărete este nominalizat şi la Cel mai bun regizor alături de Radu Afrim şi de Alexandru Dabija.

 • Există viaţă după FNT. Prima zi a deziluziei teatrale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Există viaţă după FNT. Prima zi a deziluziei teatrale

  Era a opta seară a Festivalului Naţional de Teatru. Tocmai văzusem Călătoriile lui Gulliver şi mă pregăteam să-mi iau haina de la garderobă, moment în care cineva s-a apropiat de mine şi mi-a spus: „În sfârşit, un spectacol adevărat, abia asta e Artă”.

 • Galerie FOTO/VIDEO Zece spectacole de neratat la FNT
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Galerie FOTO/VIDEO Zece spectacole de neratat la FNT

  SELECȚIE Cea de-a 22-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru (FNT) se va desfăşura între 26 octombrie și 4 noiembrie, la Bucureşti. Selecţia finală aduce 31 de spectacole pe scenele din Capitală.

 • VIDEO EXCLUSIV Cum s-a născut la Edinburgh succesul lui Purcărete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO EXCLUSIV Cum s-a născut la Edinburgh succesul lui Purcărete

  Regizorul Silviu Purcărete a fost distins cu premiul „Herald Angel" pentru montarea spectacolului „Călătoriile lui Gulliver", gala de decernare a premiilor având loc sâmbătă, la Edinburgh (Scoția). Teatrul Național „Radu Stanca" din Sibiu a realizat un reportaj video, în care a obținut declarații la cald de la oamenii implicați în proiect și de la mai mulți spectatori.

 • Purcărete, elogiat în presa britanică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Purcărete, elogiat în presa britanică

  Publicaţiile acreditate la Festivalul de la Edinburgh elogiază spectacolul „Călătoriile lui Gulliver“, regizat de Silviu Purcărete.

 • FOTO „Gulliver”-ul lui Purcărete călătoreşte de la Sibiu la Edinburgh
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO „Gulliver”-ul lui Purcărete călătoreşte de la Sibiu la Edinburgh

  Cel mai mare festival de teatru din lume, Festivalul de la Edinburgh, se va desfăşura în perioada 9 august-2 septembrie în capitala scoţiană. Printre cele aproape 2.700 de reprezentaţii din teatru, comedie, muzică şi dans, se numără şi spectacolul „Călătoriile lui Gulliver”, în regia lui Silviu Purcărete.

 • „Călătoriile lui Gulliver”, la Edinburgh
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Călătoriile lui Gulliver”, la Edinburgh

  Între 9 august şi 2 septembrie, la Edinburgh se desfăşoară cel mai mare festival al artelor din lume, la care România va participa cu spectacolul „Călătoriile lui Gulliver", în regia lui Silviu Purcărete.

Modifică Setările