Stiri despre caju

  10 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • INTERVIU Joseph Hadad, chef bucătar: „Gătisem pentru Bill Clinton, 
iar la Bucureşti 
mi se cerea o ceafă bine făcută“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Joseph Hadad, chef bucătar: „Gătisem pentru Bill Clinton, iar la Bucureşti mi se cerea o ceafă bine făcută“

  Joseph Hadad, chef bucătar şi proprietarul a trei restaurante din Bucureşti, vorbeşte despre experienţa în marile restaurante din Israel şi despre începutul unei noi ere în bucătăria bucureşteană, de la jumătatea anilor ’90, la reformarea căreia a pus umărul şi el. Azi, în schimb, crede că românii sunt mai exigenţi decât francezii şi asta este ca sarea în bucate pentru orice chef care vrea să se menţină relevant.

 • Cum se prepară tarta cu avocado şi
lime
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum se prepară tarta cu avocado şi lime

  O reţetă savuroasă şi foarte sănătoasă, tarta cu avocado şi lime este una care se prepară uşor. Care sunt paşii pregătirii acestei tarte şi de ce ingrediente aveţi nevoie, aflaţi din articolul de mai jos.

 • Vinete picante cu usturoi şi caju
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vinete picante cu usturoi şi caju

  Vinete picante cu usturoi şi caju, la cuptor, o reţetă de post, simplă, rapidă şi din ingrediente de sezon. Adaosul de caju oferă un gust special, preparatul putând fi servit cald sau rece.

 • Otrava ascunsă din „nucile” de caju. Ce minuni face alimentul exotic, de ce nu trebuie consumat niciodată crud
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Otrava ascunsă din „nucile” de caju. Ce minuni face alimentul exotic, de ce nu trebuie consumat niciodată crud

  Aliment exotic din familia fisticului şi a fructului mango, miezul de caju poate fi folosit în diverse moduri şi are o multitudine de beneficii. Este foarte important să nu fie consumat crud deoarece poate ucide. Atunci când sunt crude, nucile caju conţin o substanţă numită urushiol, care poate fi fatală dacă este consumată în cantităţi mari.

 • Le consumi periodic deşi conţin cianură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Le consumi periodic deşi conţin cianură

  Chiar dacă cianura este una dintre cele mai des folosite otrăvuri în romanele poliţiste, o poţi găsi şi în unele alimente pe care le consumi  periodic. Specialiştii trag un semnal de alarmă  asupra faptului că un sfert de gram de cianură este suficient pentru a provoca o moarte rapidă şi dureroasă. Sâmburii de mere, pere, caise şi ai altor fructe conţin cianură de hidrogen.

 • Când devin fatale „nucile” caju, exoticul aliment care reduce dezvoltarea cancerului. De ce e interzis să le consumi crude şi ce minuni fac în organism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când devin fatale „nucile” caju, exoticul aliment care reduce dezvoltarea cancerului. De ce e interzis să le consumi crude şi ce minuni fac în organism

  Aliment exotic din familia fisticului şi a fructului mango, miezul de caju poate fi folosit în diverse moduri şi are o multitudine de beneficii. Este foarte important să nu fie consumat crud, deoarece poate ucide. Atunci când sunt crude, nucile caju conţin o substanţă numită urushiol, care poate fi fatală dacă este consumată în cantităţi mari.

 • Care sunt beneficiile nucilor, alunelor şi migdalelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care sunt beneficiile nucilor, alunelor şi migdalelor

  Dacă alunele de pădure, nucile, fisticul sau migdalele nu fac parte din gustările tale zilnice, pierzi unii dintre cei mai importanţi nutrienţi care luptă împotriva bolilor de inimă, cresc puterea de concentrare şi chiar scad riscul apariţiei cancerului.

 • Somon la grătar şi pui marinat în cajun în loc de sarmale de botez
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Somon la grătar şi pui marinat în cajun în loc de sarmale de botez

  Meniurile tradiţionale cu sarmale şi fripturi încep să dispară de pe mesele petrecerilor din Reşiţa. Bucătarii cu experienţă din municipiul de pe Bârzava spun că în ciuda crizei economice oamenii cu bani tind să aleagă tot mai multe bucate sofisticate.

Modifică Setările