Stiri despre cafea

  625 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Focşani: Bebeluş opărit cu cafea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Focşani: Bebeluş opărit cu cafea

  Micuţul a ajuns la Spitalul Judeţean şi se află internat la secţia de chirurgie infantilă. Starea sa este stabilă însă va rămâne în spital câteva zile pentru a fi ţinut sub observaţie.

 • Braşov: 90 de kg de cafea confiscată de vameşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Braşov: 90 de kg de cafea confiscată de vameşi

  Inspectorii din cadrul Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale (DRAOV) Braşov au depistat o cantitate totală de 90 kg. cafea (180 pachete a 0,5 kg, marca Amaroy), produse accizabile neintroduse în sistemul de accizare în România şi fără documente de provenienţă.

 • Ritual la job: cafea, messenger şi ţigări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ritual la job: cafea, messenger şi ţigări

  Un studiu realizat de un om de afaceri din Iaşi care deţine o firmă de proiectări arată că angajaţii pierd un sfert din timpul de lucru pe site-uri de socializare. Pentru a scăpa de stresul de la birou, salariaţii se relaxează cu filmuleţe pe  youtube.com, cu discuţii pe Yahoo!Messenger sau în pauze lungi de fumat.

 • A scăpat de otrava pusă în cafea de soţ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A scăpat de otrava pusă în cafea de soţ

  Ilenuţa Ştefan a trăit 19 ani o viaţă de coşmar alături de bărbatul ei, care a încercat să o ucidă de trei ori în şase luni. Mihai Ştefan, din Călăraşi, a încercat să-şi otrăvească consoarta cu mercur, iar apoi, de disperare, şi-a pus ştreangul de gât. 

 • Doi tineri reşiţeni produc cafeaua miliardarilor pe propria plantaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doi tineri reşiţeni produc cafeaua miliardarilor pe propria plantaţie

  Un simplu concediu s-a transformat într-o afacere de succes cu cea mai scumpă licoare produsă în Indonezia. După ce s-au extins pe piaţa internaţională, reşiţenii vor ca şi românii să se bucure cât mai repede de efectele unice ale acestei cafele.

 • Cafeaua din excremente de pisică a ajuns în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cafeaua din excremente de pisică a ajuns în România

  Românii iubitori de senzaţii tari vor putea degusta din această seară cea mai scumpă cafea din lume. Băutura exclusivistă este produsă din boabe culese din excrementele mamiferului Zibeta Asiatică, un fel de pisică care trăieşte în Indonezia, şi se vinde cu 190 de lei ceaşca.

 • În patru zile înveţi să faci o cafea perfectă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În patru zile înveţi să faci o cafea perfectă

  Şcoala Barmania din Bucureşti organizează lunar „cursuri de barista”, dedicate celor care vor să afle secretele cafelelor savuroase. Trainer este macedoneanul Marjan Make Kukuneshoski, desemnat în 2009 drept „Barmanul anului” din România. 

 • Ora 11.00? Luaţi o pauză de cafea!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ora 11.00? Luaţi o pauză de cafea!

  Cercetătorii au descoperit formula prin care se pot calcula momentul perfect şi contextul adecvat pentru a savura cafeaua. O echipă de universitari susţine că a descoperit o formulă ce demon­strează că ora 11.00 este momentul ideal pentru pauza de cafea.

 • Promoţie CFR= o fisã de cafea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Promoţie CFR= o fisã de cafea

  Timp de o lunã de zile, CFR oferã zilnic celui de-al 10 lea cumpãrãtor din ziua respectivã o cafea sau o bãuturã caldã, la alegere de la automatul din agenţie.

 • Bărbaţii păcălesc femeile să le prepare cafeaua
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bărbaţii păcălesc femeile să le prepare cafeaua

  Domnii vor să bea ceai sau cafea la locul de muncă, dar nici nu se gândesc să pună osul la treabă şi să-şi prepare o băutură caldă. Li se pare mai simplu să le păcălească pe doamne să le facă un ceai sau o cafea, relevă „The Daily Telegraph“.

 • La robinetele băcăuanilor curge „cafea“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La robinetele băcăuanilor curge „cafea“

  Mii de familii din oraş sunt afectate săptămânal de avarii la reţeaua de apă rece. Majoritatea băcăuanilor racordaţi la reţeaua publică s-au obişnuit să cumpere apă de la magazin.

 • Beţi cafea fierbinte la terasă în miezul iernii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beţi cafea fierbinte la terasă în miezul iernii

  Singura terasă din Capitală unde poţi să-ţi bei cafeaua ca şi cum ai fi în miezul verii, în timp ce afară sunt mai puţin de zero grade, se găseşte în Centrul Istoric.

 • Rutieriştii timişeni au devenit experţi în cafele şi ţigări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rutieriştii timişeni au devenit experţi în cafele şi ţigări

  În doar câteva zeci de minute, agenţii de la poliţia rutieră au reuşit să egaleze performanţele pe un an întreg al Poliţiei de Frontieră Timiş. Aceştia au muncit într-o singură seară mai mult decât poliţiştii de frontieră.

 • Obama, ţinta atacurilor rasiste
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Obama, ţinta atacurilor rasiste

  Bill Clinton a spus că, în alte vremuri, actualul preşedinte i-ar fi adus cafeaua. Un volum cu dezvăluiri din timpul campaniei prezidenţiale americane tulbură tabăra democrată. Bill Clinton şi Harry Reid au fost prinşi în ofsaid de autori.

 • Cronică de moravuri: Cafea Avedis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cronică de moravuri: Cafea Avedis

  Ucenic al celebrului cafegiu armean din Bucureştii vechi, Avedis Carabelaian, şi autor al cărţii „Confesiunile unui cafegiu“, Gheorghe Florescu a continuat să prepare cafeaua „Avedis“ chiar şi în cele mai severe perioade ale „comerţului socialist“, în pofida sistemului şi în virtutea lui.

Modifică Setările